• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    VLADDRACUL: A to jsem o ní slyšel jaká je to milá a soucitná dáma :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    VLADDRACUL: ty na sebe nechas rvat od nejaky naplavy? :D
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    ISBERIUS: Damn, na me pak rve Kuliskova presne ve chvili, kdy nejsem schopny jakkoliv kontrovat. Ti dik :D
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    SHERD: Pokud těmi hinty myslíš neseďte tu na prdeli a něco dělejte, tak ano, to je přesně to co jsem dělal :-)
    MELRAKKI
    MELRAKKI --- ---
    Hej, ja toho nemela misty az po krk, to Josefina, ja si to uzivala (dobre, az na jisty okamzik, ktery moc nevysel, ale uz jsem se vyvztekala a nejak to vymyslim, neboj). Me naopak nejvic bavi situace, kdy postava/hrac musi trochu vystoupit z komfortni zony a zazit si trochu peklicka.
    Takze lidi opet diky za hru a diky ze jste zvladli moji buzeraci okolo uklidu klubovny - nakonec predana v pohode a bez problemu, nejspis by se dala vyuzit i priste.
    SHERD
    SHERD --- ---
    Tak... Je čas na moje pravidelně shrnutí a díky. Jako vždy, pokud vás nezmíním, vůbec to neberte jako útok na vaši osobu nebo postavu. Spíš to znamená, že jsme se ve hře buď míjeli nebo si nevybavuju žádnou dostatečně intenzivní scénu, kterou jsme zažili společně.

Ze všeho nejdřív sláva orgům. Linky, ke kterým jsem se dokázal nachomýtnout, byly zajímavé. Bylo tam několik nádherných momentů (Betonový boty! Zombie Zerg rush! Pavel Outlý a jeho sekaná! Jo, jo a jo!), které bych fakt nerad zapomněl. Povedlo se jim nějak rozjet ekonomiku. Fakt že jo. Respekt! Přidejme k tomu balancování, přepsání Dohody a celkově mnoho změn, které nejspíš budou pokračovat... Je to obrovský kus práce.
    Stejně jako jakémukoliv jinému orgtýmu, i tady bylo vidět, jak jim místy ubývají síly a kofein. Ale drželi se a pracovali svědomitě. Važte si orgů. Je to příšerně nevděčná pozice. Nemyslím si, že by hlídky byly ve špatných rukou. A když si uvědomím, že se ještě někdy behem prvního týdne strachovali, abychom jako DH měli štáb a dřevo v něm... Jo. Sláva orgům.
    Doufám, že se místy mezi "Panebože, jak můžou být hráči takový pitomci" občas i bavili. Věřím, že jo.

Z DH tiše tleskám Dracovi a Snorrimu jako novému vedení DH. Byly tam přešlapy, ale já bych jich na jejich místě udělal mnohokrát víc. Doufám, že jsem vám v roli nelezl až moc na nervy.
    Dále Nicci za to, jak nádherně oddělila starou a novou postavu. Viděl jsem mnohem horší pokusy. Padaly narážky, ale Trix prostě neví, jak fungují rituály. Trix neví, proč se pokaždý osypu poblíž jednoho konkrétního místa ve Stromovce... Dobrá práce.
    Elltarovi za pár nádherně emotivních momentů, z nichž prostě musím vypíchnout ten, když mě táhnul ven ze Stromovky. A nepolevil ani když jsem mu začal vyhrožovat, že mu vlastníma rukama sundám štít.
    Sabriel, že do sebe nechala celé dva týdny téměř bez přestání rýt. Za tu piču na tváři (příště se v podobné situaci nenech tak dlouho pobízet. Freeze je docela krátkej ;-) ), za dokonalou nahrávku na "Lootovat" a tak dále. Ano, já vim, že většina vtipů na slovenštinu je ohraná.
    Crassovi tak nějak celkově za Rabiho. Bylo vidět, že si svoji roli užívá a bylo to až nakažlivý. Pun intended. :D
    A samozřejmě té, díky které máme klubovnu a místo na štáb. Snažil jsem se pomoct, co to šlo. Bylo vidět, že toho místy máš až po krk. Doufám, že na nás nezanevřeš. Byla by to škoda.

Z NH prostě musím začít Argel. Mluvili jsme spolu na after a oba víme, že tohle bude ještě neskutečný mindfuck. Hlavně jestli se vrátí ty-víš-kdo.
    Ambeřan jako Hulíšek s jeho reggae rituály neměl chybu. Škoda, že se poslední den poněkud zvrtnul, jinak bych možná měl i reggae předmět :D Příště. A ač to byla náhoda, tak "Get up, stand up" a "I love your way" sedly tak dokonale, že to až není hezký.
    Akrisovi palec nahoru za dokonalé načasování. Enough said :D

A díky CP. Jak dlouhodobým, tak jednorázovým. Cameo od Hradila a Radové potěšilo. Tušil jsem správně, že nám Isby Hradilovými ústy házel hinty, co máme dělat?
    Každopádně na CP budu rekrutovat, koho budu moct, páč CP je vždy málo... Vyjma stromovky. Když se obevila ta armáda lightsticků... To byl za mě jeden z nejintenzivnějších momentů nejen hlídek. Ostatně viz můj komentář v tomhle klubu asi půl hodiny po akci.
    SHERD
    SHERD --- ---
    Pro Zdislavu:
    Powerwolf - Vampires Don't Die
    https://www.youtube.com/watch?v=47V6K30ZhbY
    THALATA
    THALATA --- ---
    Už jsem konečně aspoň trochu dospala spánkové deficity z hlídkování a přidávám se s díky všem Temným i Světlým, kteří si se mnou hráli, všem obětavým CP, která byla kvůli nám ochotna mrznout v té zimě a běhat po zasněženém parku :-D a hlavně našim organizátorům:-) Těším se na pokračování..:-)
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    A co jste měli Vy k večeři po LARPu? 10/10 hráčů Aeskulapovců na problém vyjedené ledničky doporučuje neapolskou kuchyni! ;)
    Pasta con la ricotta (Pasta and Ricotta Cheese) | Memorie di Angelina
    http://memoriediangelina.com/2014/01/26/pasta-con-la-ricotta/#.Wq_a7X8h2Uk
    CRASSUS
    CRASSUS --- ---
    Před pár hodinami jsem vypil energeťák, načež jsem usnul...

Chtěl bych taky všem poděkovat orgům, za skvělej support a za hru obecně (a za víc rituálů ve hře), CPčkům, za jejich přístup, obětavost a vůbec a všem spoluhráčům, protože už teď mi všichni chybíte.
    Speciální dík pak patří Světýlku, která mi umožnila si zahrát a zažít osobní peklo a pro mě nejemocionálnější chvíle na Hlídkách vůbec.

Děkuji
    WINGY
    WINGY --- ---
    Taky se řidám k díkům za hru... I civil toho tentokrát měl značně plnou hlavu a téměř celý druhý týden se Viky nezastavila. Takže díky všem, kdo s ní byli ochotni mluvit (ať už jako postavy, či jako hráči)... a díky ochotným řidičům, kteří vozlo domů polospícího a prmrzlého hráče v naprosto nesmyslných nočích hodinách :-).
    SHERD
    SHERD --- ---
    Diky za hru. Verejny feedback vyvesim v radu nekolika dni. Ted chci spat...
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Diky za hru vsem, bylo to fajn :-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    Taktéž děkuji za hru.
    Světlým, že vzali Kulíškovic famílii tak snadno mezi sebe. Temným, kteří sice zatím nejsou ochotni překročit vlastní stín, ale Kristýna to rozhodně nemíní vzdát a je připravena jim dát šanci k nápravě. Šedým za přínosné filozofování.
    Cépkům za pěkné interakce.
    A v neposlední řadě klukům, že to celé zpunktovali. :)

A protože jsem nenašla žádnou písničku o privilegiích Světlých (a songy pro Adepta Sororitas jsou moc militantní a/nebo fanaticky náboženské :)), tak tady jedna taková ze života hippie hlídkařky. :)

Within Temptation - The Howling (Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=aa5BUDKgzRQ
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Hele, tak já se přidám.

Díky všem za jazykové vtipy a krájení Horných Uhoriek. Díky cépkům, která kvůli nám mrzla a opršávala a válela se v bahně, díky Inkvizitorům, které jsem mohla z duše nenávidět. Díky Prasátkovi, který z Jiné Pravdy konečně udělal opravdu pořádné noviny!
    Díky Dracovi a Snorrimu, kteří ten náš temnej cirkus dokázali vést se značnou (byť punkovou) grácií, a ještě mě u toho stíhali učit řídit.
    Díky orgům za všechno.

A tady máte jednu takovou... Dominičinu.

Xindl X, Mirka Miškechová - Cudzinka v tvojej zemi
    https://www.youtube.com/watch?v=Y5AGJiya-UY

VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Tak je to za nami. Vubec jsem se nezastavil. Nestihl jsem si napsat poznamku "pis si poznamky" a tak jsem zapominal uplne vsechno. Diky vsem se kterymi jsem hral, diky vsem cpkum, co za mnou chodili s problemy a shady dohodami. V podstate kazdy den jsem si pripadal jak v Gothamu. A hlavne diky organizaci, ktera to pro nas cele pripravila.
    A jedna pisen, ktera mi uz par dni hraje v hlave:
    Totální nasazení - Černobílý svět
    http://www.youtube.com/watch?v=360jYshhrUE
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    Freedom - Django Unchained
    https://www.youtube.com/watch?v=xdOykEJSXIg

Všem díky za hru.

TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    Když takhle jdete kolem Technického muzea ... :)

ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    Astře nějak odchází mobil. Kdyby někdo chtěl volat, volejte Ravenovi.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Děkujeme za připomínku starých dřevních časů včetně zimy na rituálu v absurdní dobu. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam