• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    SHERD
    SHERD --- ---
    A ja jsem zrovna mimo Prahu. :-/ jinak se pridam bez vahani.
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    ISBERIUS: Ale ostatní by měli taky dorazit, aby nás bylo dost...
    ISBERIUS
    ISBERIUS --- ---
    AMBERAN: Isby bude v Praze? Tak to musím přijít!!
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Isbi je dneska v Praze, pojdte si s nim zahrat deskovku :-)
    Budeme ve Slavikove od osmi a v nabidce jsou Cthulhu Wars, Orcs must die a Dark souls. A vlastne i treba Theomachy.
    SHERD
    SHERD --- ---
    Tohle jsme tak nejak potkali za hranicema. V noci jsme tam radsi uz nebyli.

ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Moji milí,

Protože vás máme rádi a posloucháme Vaše přání, rozhodli jsme se pro větší nepřehlednost a zmatení založit i diskusi na NYXU.

Krom jiného (tradičního) využití bude sloužit jako další kanál k informování hráčů.

K nalezení zde:

[ Ztracené případy LARP ]

S pozdravem (per proxy) VB, vaši ztracení organizátoři (^^)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SHERD: Já bych s výroky typu: "Kloní se ke světlu" ještě chvíli počkal :-D
    SHERD
    SHERD --- ---
    SHERD: Tak a firma se nám kloní ke světlu. Přibyl pan Ryšavý.
    VACKY
    VACKY --- ---
    AMBERAN: Prece tam nenecha prilohu :D
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    VACKY: I s autem :-D
    VACKY
    VACKY --- ---
    AMBERAN: Sezrala ho Zdislava :D
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Ti z vas, kdo si pamatuji v Riegeracich u Sokolovny (tam, co nejdriv prisla a pak neprisla zdislava) podivne auto s chlapikem, co v nem nejspis bydlel, tak ano, jeste do minuleho tydne v nem opravdu bydlel. Ale uz mu ho nejspis odtahli :-D
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Zdravím,
    právě jsme otevřeli přihlašovní na městký larp Ztracené případy.¨
    Termín: 24. 8. 2018 – 1. 9. 2018
    Přihláška

Jde o Larp na motivy knih Jima Butchera, ve kterém nebude nouze o tajemno, drama, napětí, málo spánku, trochu toho noiru a špatné kafe.

vice na www.ztracenepripady.cz
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Ha, nova do Kuliskova playlistu :-D

Ronald Reggae - Jamaican Rhapsody
    https://www.youtube.com/watch?v=WHho3_ZRKZ0
    REINITA
    REINITA --- ---
    (a byly jsme v tom teda dvě, já na něj taky hnedka dychtivě "jako _ten_ Morgenstern? Christian Morgenstern?" - jako hráč jsem nepochybovala, že by něco takového Vašek uhrál - a pak jsem byla zklamaná, že ne, že křestním je Lucas ;))
    REINITA
    REINITA --- ---
    ALRIKA: gratulujeme! :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ALRIKA: šikovné děvče, posíláme písničku :)

STROMBOLI - Košilela
    https://www.youtube.com/watch?v=yG2sSdghCyE
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    Pokud si někdo vzpomene, jak na štáb Noční hlídky poprvé přišel Morgenstern a zatímco všem začal v hlavě naskakovat obraz Lucifera, já se s úplně jinou asociací zeptala, jestli je nějak příbuzný tomu básníkovi, tak můžu říct, že díky tomu už jsem na jméno Morgenstern jen tak nezapomněla a to mi zachránilo školní maturitu z češtiny. Děkuju, Hlídky :D
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    SOMBRA: na hráče Cirkusu momentálně stop-stav
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    SOMBRA:
    Sháníme taktéž HRÁČE na LARP PŮLNOČNÍ CIRKUS (20.-21. ŘÍJNA, non-stop, přes noc);
    Přednost má už ucelená skupinka (5 hráčů), ale případně bereme i jednotlivce, z nichž skupinku sestavíme.

Půlnoční cirkus putuje od města k městu. Vždy se zastaví jen krátce, sehraje jediné večerní vystoupení a nad ránem zase zmizí jako závan podzimní mlhy. A s ním často mizí i sny a životy lidí, co se s ním zapletou.
    Půlnoční cirkus je LARP, jehož autory jsou Sombra a Ambeřan. LARP o cirkusáckém společenství, kde nic není tím, čím se zdá být. Zábava je tragédie a tragédie je zábava. Pravá magie převlečená za iluzi, iluze vydávaná za magii. A k tomu houf podivných smutných cirkusáků, kteří se se zbytky své lidskosti vláčejí světem. - Mezi ně pak přichází pár lidí zvenčí, aby hledali něco, co ztratili, nebo se chytali tenkého stébla naděje.

ZÁJEMCI ozvěte se do pošty id SOMBRA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam