• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    SHERD
    SHERD --- ---
    (Offtopic)
    Zdravím,
    Mám na vás prosbu. Nemáte náhodou někdo k dispozici rovnoramenné váhy? (Ne kuchyňské na stojánku, ale závěsné. Přibližně něco takového: https://upload.wikimedia.org/...dia/commons/thumb/e/e2/Balance_a_fleau.jpg/800px-Balance_a_fleau.jpg ) Potřeboval bych si jedny zapůjčit na večer 2.11. Vrátím klidně hned následujícího dne.
    VACKY
    VACKY --- ---
    ZUBISKO: do 30.10.
    ZUBISKO
    ZUBISKO --- ---
    Do kdy můžu přihlásit novou postavu?
    FIN
    FIN --- ---
    AMBERAN: přesně takhle nám nastala situace, kdy jsem seděl vedle řidiče:
    - "řekni mi, jaký jsou tu zóny, koukáš do mapy."
    - "já tu žádný nemám."
    teprv pak jsem zjistil, že jsem prostě koukal na moc velkou oblast = malé zvětšení...
    FIN
    FIN --- ---
    AMBERAN: to jo. ale napřed musíš dostatečně vyzoomovat. v pohledu na větší oblast občas vidět nejsou :-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Ono staci v zakladim zobrazeni kliknout na ty barevne cary v ulicich :-)
    FIN
    FIN --- ---
    taky je dobré říci, jak se k tomu člověk dostane
    1. otevřete si mapy.cz, aplikaci nebo v prohlížeči
    2. do vyhledávacího pole (search) zadáte "parkování"
    3. po chvilce se všude na mapě začnou zobrazovat spousty parkovacích sloupečků
    4. když na některý klepnete (a v apce povytáhnete kartu s informacemi, která se ukáže), zjistíte zónu, dobu a cenu. a taky je tam možnost "online platba".
    5. pozor! když výraz "parkování" z vyhledávacího pole smažete (křížkem), zobrazení zón se zruší a ukáže se zas normální mapa (bez zón)
    CRASSUS
    CRASSUS --- ---
    AMBERAN: Dokonce mi prohližec fungoval lepe než ta appka.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    AMBERAN: Doplnujici informace, cumim na to jak puk :-D
    Mapy.cz maji pokryti zonami, jejich ceny, provozni dobu a dokonce moznost zaplatit primo pres prohlizec (tj. bez te aplikace VPH), a to modre i fialove zony :-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Protoze se blizi Hlidky, podelim se o nasledujici zjisteni, o kterem jsem doposud nevedel.

V podstate na vsech modrych zonach v Praze se da placene parkovat v cenovem rozsahu do 80 korun za hodinu. (Nekde treba 60/h, nekde 40/h.)

Je k tomu zapotrebi mit aplikaci Virtualni parkovaci hodiny, parkovani lze prodluzovat na dalku (nemusite k autu) a je to casove omezene (nekde treba max hodinu). Na dlouhodobe parkovani to neni (i kdyz leckde lze takto pres noc parkovat zdarma), ale na kratkodobe parkovani, kdyz nekam jedete neco vyresit, je to super. Obvykle je to po 15 minutach, takze si tam muzete dat treba pul hodinku, a v pripade potreby si to prodlouzit v appce. Za me moc pekna vec na hrani mestskych larpu :-)

Parkování pro rezidenty – Parkuj v klidu
    http://www.parkujvklidu.cz/parkovani-pro-rezidenty/
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SANELIN: daval jsem ho jednotlivym hlidkam (svetlym na FB skupinu)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    SILENTBOB: apropos... Je někde seznam přihlášených? ;)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    už jen 3 dny na přihlášení stávajících postav!

[ VACKY @ Pražská Hlídka ]
    NICCI
    NICCI --- ---
    IWOOLORIN: Super je to tam. Diky
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    NICCI: Jde se dostat na stránku, kde je seznam všech reportů, a tam to vidět je (Akce > Reporty nebo tak nějak).
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    NICCI: Vidět to bude. Working on it.
    NICCI
    NICCI --- ---
    Mam blbou otazku. Jde nejak zpetne zjistit kolik bzlo prideleno expu za minule reporty? U jednotlivych reportu to nevidim, mozna jsem jen slepa...
    FIN
    FIN --- ---
    VACKY: no já jí na FB už psal, kde najde seznam jednotlivých reportů, u něhož jsou uvedeny expy za ten či onen konkrétní :-)
    VACKY
    VACKY --- ---
    FIN: S Wingy vyreseno. Dodelavky systemu jsou v planu. Nahore v navigaci po prihlaseni v systemu je bugreport pro ernedara, muzes mu to tam poslat abychom to meli nekde tuplovane. :)
    FIN
    FIN --- ---
    VACKY: bylo by třeba dodělat systém, aby si stropaři mohli brát pokročilé ability, které jim systém nedovolí (buď nenabídne, nebo neumožní naklikat), protože kvůli své formální úrovni je nemají k dispozici, třebaže jako stropaři ano.

vzniká stav, kdy někdo má věčně nějaké desítky či více z "volných expů", které byly k dispozici na přechod postavy k dispozici (ty se míchají se skutečně udělenými expy za reporty, viz dotaz Cilky na FB, kdy se doptávala na konkrétní počet expů za daný report), ale ability si úplně, aby měl všechny, nemůže naklikat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam