• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    VACKY
    VACKY --- ---
    klidna noc na analytice :)

Mr Oizo "Flat beat" official video directed by Quentin Dupieux with Flat Eric
    https://www.youtube.com/watch?v=qmsbP13xu6k
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    ELVOTHIEN: ano, mezi hrama a take ve chvili kdy u sebe org nema nokii 3310 :D

Ja si ji zitra vezmu a par dni necham :D
    holt obcas zvoni i ve 4 rano :D
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Existuje třeba nějaká doba hájení orgů? Asking for a friend.. Just in case (TT)
    REINITA
    REINITA --- ---
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    Technické hlášení. Některým už jsem to psal, pro ty, ke kterým se to nedoneslo. James diGrey není ve hře. Pokud mě potkáte, nejsem James.

Konec hlášení.
    VACKY
    VACKY --- ---
    VYROBA TALISMANU V MEZICASE

Talisman lze podle pravidel pro vyrobu tvurcovym ritualem v mezicase vytvorit pouze v pripade, ze to zvladnete sami, tedy v pripade kdy delate talisman sami pro sebe. Nekolikrat jsem to ted resil s nekterymi z vas a nejsem si uplne jisty, ze jsem nikoho nezmatl. Tak to zde uvadim na pravou miru.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    HLÁŠENÍ PRO MOTORISTY

Teď mě tak napadlo - někteří z vás jezdí na hlídkách auty. Pokud by se cokoliv stalo - porucha, vybitá baterka, píchlý kolo, nedejšero nehoda - volejte mně. Dělám v Global assistance a mám takovou moc chytrou kartičku, která říká, že minimálně v rámci Prahy a blízkého okolí (prostě do 50 km z místa) mám odtah jakéhokoliv vozidla, ve kterém se vezu, zadarmo. To samé mechanik a start baterky přes kabely nebo výměna kola (ale musíte mít rezervu).

Vozidlo, ve kterém se vezu, je definované tím, že jsem u něj, když přijede asistence, takže reálně mi zavoláte, já si vezmu info, které budu potřebovat, zavolám do práce, oni tam někoho pošlou, a já mezitím dojedu na místo, aby bylo všecko čistý.

Tel. na mě je +420 725 345 380, zpátky budu případně volat z divného slovenského čísla, které si nepamatuju.

Pokud byste náhodou ke svojí pojistce neměli sjednanou rozumnou asistenci a hrozilo vám, že vypláznete nechutný prachy za odtah, fakt neváhejte zavolat.

WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Dnes začíná hra, takže je načase si opět připomenout pravidla užití štábu DH a přidat nějaká nová. Jsou trochu delší, přesto prosím, věnujte jim pozornost. Díky a těšíme se na vás :)

Štáb Denní hlídky je letos na adrese Sinkulova 8. Zvonek DH Praha. Telefon na štáb je 722 617 389.

Aby všechno fungovalo i k naší spokojenosti (protože štáb je v bytovém domě, a nemalou spotřebu vodky je třeba taky odněkud financovat), prosíme vás (hráče i CP) o přečtení a dodržování následujících pravidel a doporučení:
    1) NOVÉ Štáb se nachází v suterénu bytového domu, ve kterém nepřekvapivě bydlí i další lidé. Buďte tedy prosím ohleduplní a nehlučte na chodbě, zvláště v pozdních večerních a nočních hodinách.
    2) NOVÉ Ač jsou dveře štábu odhlučněné, je i přesto párty často slyšet až nahoru ke vchodu. Oceníme tedy, pokud se zvládnete o něco ztišit i uvnitř.
    3) NOVÉ Ať vám říká kdo chce co chce, nechoďte kouřit do vnitrobloku, ale odeberte se raději ven na chodník (není to daleko). Obyvatelé domu prý nejsou z kuřáků ve vnitrobloku příliš nadšení.
    4) NOVÉ Na štábu nebydlíme a většina z nás musí chodit do práce. Pokud tedy plánujete návštěvu mimo běžné služební hodiny (cca 18-00 v týdnu, 10-02 o víkendu) neuškodí předem zatelefonovat na štábní telefon (nebo napsat někomu z Vedení soukromě) a ověřit si, jestli je na štábu někdo, kdo se vám může věnovat (nebo jestli tam vůbec někdo je).
    5) Na štábu na stole stojí taková nezaměnitelná sklenice. Legendy praví, že peníze do ní vložené se magicky přemění na Vodku a pochutiny. Peníze do ní vhazují hráči, nikoli postavy. Neříkáme tím, že od vás chceme zaplatit každého panáka, přece jen dbáme nějakého toho pohostinství. Nicméně v minulosti se kupříkladu stalo, že se za večer vypilo osm litrů vodky a ve sklenici se nesešlo téměř nic. Často se stane, že nevíte, kdy se zase na štáb dostanete, chcete-li tedy přispět, neodkládejte to prosím na příští návštěvu.
    6) Samozřejmě pokud přijdete a přinesete s sebou lahev vodky nebo nějaký ten zákus, přivítáme to s nadšením, a má to i pěkný herní aspekt. (Jen prosíme, noste vodku pitelnou. Na čištění lihovek už máme prostředků dost.)
    7) Alkohol do vás nikdo nelije trychtýřem. Pokud nechcete pít, nepijte. Pokud vám záleží na tom, aby si vaše postava nezadala (zvažte, zda je to třeba), bokem požádejte o Řidičskou vodku (čti: panáka vody), ale dělejte to nenápadně, a nepokoušejte se nás řidičskou vodkou přepít (bude vám špatně).
    8) Předpokládané časování:
    Pátek - štáb bude otevřený cca od šesti, a pokud ho budeme zavírat, tak hodně pozdě v noci
    Sobota - štáb bude otevřený cca od deseti, a pokud ho budeme zavírat, tak hodně pozdě v noci
    Neděle - štáb bude otevřený cca od deseti, a tak dlouho, jak nás to bude bavit
    Pondělí - čtvrtek - jsou pracovní dny, štáb bude otevřený zhruba od šesti. Pokud byste něco chtěli nutně řešit dříve, zkuste zavolat na štábní telefon, nebo se ozvat soukromě.
    Pátek - pro otevírání platí totéž, co pro předchozí všední dny, štáb bude otevřený určitě už od šesti, a pokud ho budeme zavírat, tak hodně pozdě v noci
    Sobota - štáb bude otevřený cca od deseti až do konce herní doby
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Pár slov do začátku.

Ve hře se pravděpovodně objeví nový typ herních předmětů. Až je potkáte poznáte a neváhehte nám volat.

Jsme tu pro Vás stále na našem orgovském telefonu 702 892 275.

Prosím pokud nejste domluveni s konkrétním CP nevojte jim po 22 hodině a nebuďte je před 8:00 :) klidně naopak volejte na orgovský telefon, vše s vámi pořešíme.

Jestli nevíte jestli konkrétní CP je ve hře, napište či zavoljte svého orga na telefonu.

Pokud necháte postavu na štábu a jdete do práce či kamkoliv pryč jako hráč, tak vaše postava spinká, nic neděla, nic nevidí, nic neslyší, nic se jí nemůže stát a o nic nejde připravit.

Pokud nevíte co dělat ve hře, sháníte či něco potřebujete a nejdete vám to sehnat, klidně volejte pomůžeme vám.

Bavte se a užívejte hry.
    Vaši orgové
    ARGEL
    ARGEL --- ---
    WIZARDY: Já teda doufám, že jsem na správném místě... jakže se na té Sinkulově dostanu dovnitř a do správných prostor? ;)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SILENTBOB: a odtamtud se da prrsunout rovnou na party
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Přišlo nám pár žádostí, tak tedy volně přístupná akce potkej svého orga. Zítra od cca 17 - 19 v kafárně na kus řeči. není to sedánka :) prostě pokud toužíte někoho z nás vidět naživo, že existujeme tak tady je možnost. Odpovíme na dotazy a budeme mít sebou placky a tak :)

p.s. neděláme rezervaci, nečekáme velkou účast, nemáme proslov, ani nějaké zajímavé povídání :)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Organizační vstupy plánujeme:
    v Pátek od 18:00 – neděle cca 23:30, aby končil poslední quest…
    v týdnu pondělí – čtvrtek od cca 18:00 – cca 23:30, aby končil poslední quest… /středa bude volnější/
    víkend Pátek od 18:00 – sobota hra asi bude končit v 16:00 a pak hned naváže afterparty
    místo ještě upřesníme
    AKRIS
    AKRIS --- ---
    SILENTBOB: Díky, přesně tohle jsem potřeboval vědět. :)

A když se někde objeví časový údaj o začátku hry, slibuji, že před hrou už nebudu otravovat Organizaci svými dotazy. :D
    ARGEL
    ARGEL --- ---
    SILENTBOB: Predpoklad je matka průseru, jak říká s láskou můj leader...

Já bych se za sedánky vlastně ani nezlobila. Sem tam připomenutí pravidel a setkání v hračích má i něco do sebe.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Vyhledem k tomu, že už chybí jen jedna platba. Hra určitě bude :) Moc se na to těšíme.

Registraci a ni sedánku jsme neplánovali dělat :) Pokud máte dotazy neváhejte využít QA dotazník (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNWTa0S-dac0FKqJmBpFhRmmftXbhgx1ABhI17UOBbG3gwfw/viewform) :)

Sedánky jsme dělali cca 3 a to pro CP :) Předpokládáme, že vy už vše znáte :)
    Placky budou k dispozici na štábech.
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    WIZARDY: Byla bych překvapená, kdyby nebyla :)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    ELVOTHIEN: Pravda, možná bude fakt jen ta DH párty :D
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    WIZARDY: A oni už maj všichni zaplaceno? :P
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Předpokládám, že se Akris snaží nenápadně poukázat na fakt, že nebyly vyhlášeny sedánky ani klasická středeční registrace :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam