Děkuji moc za záznam. Mimo jiné mi připomněl, že si chci před hrou projít pravidla a pořádně projít změny. ;)
A ráda bych za sebe udělala takové prohlášení.
Já piju a i moje postava pije. Nemám problém hrát opilá a automaticky počítám, že postava je opilá taky. Dokonce jsem se dostala do situací, kdy postava byla mnohem opilejší, než jsem byla jako hráč (a některé byly opravdu zábavné). Počítám s tím, že to může mít herní následky a dopady.
Ohledně CharistarchPárty bych se ráda vyjádřila k tomu, co říkala Kale - ano, nebyla jsem střízlivá, ale nebyla jsem "na mol". Domů jsem odešla v pohodě po svých, byla jsem při smyslech a rozhodně jsem celou dobu věděla, co hraju, jak to hraju a proč to hraju. Chtěla bych taky vyvrátit to, že mě hluboce zasáhlo, že mi byly odebrány přístupy do fóra a bistra - naopak mi to přišlo jako logický krok (a chválím pohotovost Hlídky v tomto bodě). Dva dny jsem spíš řešila to, že by se mi hodily všechny přístupy zpátky (třeba na fórum správný přístup dodnes nemám, ale je to v řešení). Párty měla dopad na postavu, někteří hlídkaři to se mnou řešili (ráda bych vyzvedla třeba takového Petra Zimrmana nebo Kristu Černou, kteří se s Martinou bavili a taky za hráče Světlo, se kterou jsme si to nedávno vyříkali na hráčské úrovni) a jak si mohli všimnout, párty měla velký podíl na jistém vývoji postavy. Za hráče a vlastně i za postavu mě opravdu mrzí celý humbuk, který se okolo CharistarchPárty vyrojil a jako hráč vnímám jisté vlastní selhání v tom, že jsem to na párty nechala dojít až do tohoto extrému. Ale bylo to jako sněhem poprášená skluzavka - není možné na ni vstoupit, zachovat vážnou tvář a zároveň neohrozit sedací svaly. Nicméně, pokud máte ohledně této události se mnou jako hráčem nebo mou postavou nějaký problém, něco vás tíží nebo máte potřebu si o tom popovídat, ulovte si mě nebo postavu, ráda to s vámi proberu a vysvětlím, co bude třeba.