• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    FIN
    FIN --- ---
    Chtěl bych poděkovat orgům Sidestories III - Haf, Shaggar a jejich parta - jakož i CPkům/NPCs za skvělou práci, kterou odvedli, a báječnou hru, kterou připravili a realizovali. A v níž jsem se skvěle bavil. Jak jsem v rozhovorech předem s některými předjímal, u prvoorgů se dají nějaké chyby čekat - každý z nás by je udělal, pokud už nemá rozsáhlé zkušenosti a nejede rutinu. (Pozn. vést cirkus nejni žádná prdel, i když si třeba leckdo myslí "já bych to dělal líp.") Nicméně si myslím, že člověk pro hodnocení musí toho zohlednit a uvažovat ne stylem "udělali chyby", ale stylem "No udělali nějaké, ale výsledný poměr, ten dobrý byl?" a v tomto ohledu si myslím, že ano. Připravené linky a příběhy měli, velké i ty běžné a mundánní a byla v tom spousta práce. A profesionální akce. A dobrých intrik a machinací, resp. alespoň příležitostí k nim.

    Taky bych dodal, že si každý musí sáhnout do svědomí a sebezpytovat, zda toho po orzích (a osudu) vůbec nechce moc a příliš, zda není jeho chyba, že si příliš zvykl na pocit hustoty a snadného vítězství, a taky to, že když přijde někdo, kdo dobře a profesionálně dělá to, co my dělávali, a nabančí nám, tak že to není katastrofa, ale přirozený stav vesmíru a taky příležitost se učit a naučit.

    Takže, bando pořadatelská a lide služebný (ano, tím myslím vás, drahá NPCs), díky. Mohu klidně říci, že to bylo lepší, než v co bych třeba byl býval doufal.
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    TARRAN: Vysílám muže, my (mateřský plurál) už nebudeme v Praze.
    TARRAN
    TARRAN --- ---
    Ahoj, co se týče after- bude tenhle pátek (22.11) v Již brzy baru (Lublaňská 1309/4, 120 00 Nové Město), začátek v cca 18:00. Všichni jste srdečně zváni :-)
    TARRAN
    TARRAN --- ---
    Epilog hry- Lesaniny myšlenky
    POVÍDKY | PRAŽSKÁ HLÍDKA.cz
    http://www.prazskahlidka.cz/uvodni-povidka
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    Děkuju všem za hru.
    TARRAN
    TARRAN --- ---
    Ahoj, mě se podařilo přijít včera (doufám že jen dočasně) o hlas, od teď je do odvolání vaším orgem na telefonu Shaggar, já na vás můžu tak leda významně šeptat. Nicméně jsem stále na fcb, Nyxu či za organizačním emailem, takže se mnou můžete vesele komunikovat dále. Jinak dnes je den bez výjezdů, já zkusím dořešit věci co jste zatím chtěli a organizace je zatím nestihla, pokud máte pocit, že jsme vám zatím nedodali a vy jste o to žádali, tak se nějakým z výše uvedených způsobů klidně připomeňte :-)
    TARRAN
    TARRAN --- ---
    Tak, pomalu začínáme. Kéž je vám šero nakloněno...
    Totální nasazení - Černobílý svět
    https://www.youtube.com/watch?v=360jYshhrUE
    XTREE
    XTREE --- ---
    PreKrim by Anatolij Kaspirovski is up and running again
    ---------------------------

    pripomenuti:
    SMS na cislo: 735 065 862
    ve fromatu:

    ---------------------------
    cerpani <pocet lidi ze kterych jste cerpali>x<pocet magu cerpanych z jedne osoby> <jmeno postavy bez mezer> <urceni mista>

    priklad: "cerpani 2x20 richardnovotny Zitna 12"
    ---------------------------
    Ritual <hodina ve kterou se ritual bude delat ve formanu HH:MM> <pocet magu vkladanych do ritualu beze slev>magu <jmeno postavy bez mezer> <urceni mista>

    priklad: "Ritual 17:00 3000magu novakova 50.0601469N, 14.4223617E"
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    Ahoj, jak je na tom Anatolij? Kdy můžu nahlásit první rituály? O:-) (čekám, že v 17h, ale nejsem si jistá, jestli je už mám kam hlásit. O.-) )
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Patronská pauta aktualizována
    TARRAN
    TARRAN --- ---
    Nezapomeňte sledovat denní tisk
    JINÁ PRAVDA: (Ze světa) Incident na Wiesbergu
    http://jina-pravda.blogspot.com/2019/11/incident-na-wiesbergu-ze-sveta.html
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    A ještě sem:
    Štábní telefon na NH je: 704*126*150
    ARGEL
    ARGEL --- ---
    THALATA: Tos mi připomněla... Díky!

    Kdo neví, Argel je těhotná (a už docela nepřehlédnutelně). Martina Ryšavá ale NENÍ. Můžete dělat fórky, že si v Karibiku válela šunky až jí z toho narostlo bříško, ale zkuste mě s tím moc netrollit. Budu spíš víc štábní krysa než výjezdový Hlídkař, ale ve hře budu.

    S tím spojené: lekání a strašení, prosím, odložte pro někoho jiného, neperte se se mnou (při hrozbě fyzického konfliktu se vzdám, protože už fakt nedokážu utíkat a nemám touhu hrnout se do bojových situací) a tak vůbec buďte na mě, prosím i na Péťu, ohleduplní.
    THALATA
    THALATA --- ---
    Milí hráči a CP,
    Nina Kaucká je (stejně jako hráčka) těhotná, můžete kolem toho hrát, ale pls neperte se se mnou, ani já se s vámi nebudu:-)
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    Petr Kreuzwald bude ve hře nejspíš až od pondělí 11., do té doby prosím nevolejte, stejně ho nezastihnete. Děkuju.
    In-game vysvětlení: "Chtěl jsem se zeptat analytického, kdy máme čekat zvýšenou aktivitu, a zvedl mi to nějaký brigádník. Že prý mu mašina neustále píše něco o energii jiskřící mezi prsty u nohou. Tak mám letenku až na pondělí. Sorryjako."
    SHERD
    SHERD --- ---
    Vyhláška operativců DH Praha
    A protože párty nikdy nekončí a analytika nám hlásí akční období od pátku, i tentokrát je v plánu klasická hlídkařská čtvrteční párty.
    Jsou zváni všichni, kdo rádi vzpomínají na staré časy, kdo by rádi poznali DH a život hlídkaře, kdo by se rádi představili ostatním a kdo by si ten poslední večer před akčním obdobím chtěli užít s vodkou a partou Jiných... Prostě všichni a to bez rozdílu příslušnosti.
    Plánovaný začátek je v 19:30

    Důležité info: Párty je herní a tedy již v postavách. Jejím účelem je mimo zábavy i nenásilné uvedení do rolí. Čtěte prosím pravidla štábu níže.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Mili hraci, jen pro info:

    Magistra Lindberghova bude behem hry dostupna na telefonu (prosim, nevolat po desate vecer, jinak vam Hade prijde fyzicky ublizit!!!), v pripade potreby je mozne se dohodnout i na osobni schuzce. Jinak se Magistra ve hre pohybovat spis nebude.
    Dekuji za pozornost, konec hlaseni :)
    SHERD
    SHERD --- ---
    Pro velký úspěch přeposílám link na záznam ze sedánky:
    20191105_191511.mp3 - Disk Google
    https://drive.google.com/file/d/1zZcstWTcOClYue1yxCWxsW2moYGb1lB-/view

    Za pořízení nahrávky děkujte Shaggarovi :)
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    Hra se nám opět přiblížila a je tedy načase připomenout si všemi oblíbená Štábní pravidla DH.

    Štáb Denní hlídky je na adrese Sinkulova 8. Zvonek bude označen DH Praha. Telefon na štáb je 722 617 389.

    PRAVIDLA:
    Aby všechno fungovalo i k naší spokojenosti (protože štáb je v bytovém domě, a nemalou spotřebu vodky je třeba taky odněkud financovat), prosíme vás (hráče i CP) o přečtení a dodržování následujících pravidel a doporučení:
    1) Štáb se nachází v suterénu bytového domu, ve kterém nepřekvapivě bydlí i další lidé. Buďte tedy prosím ohleduplní a nehlučte na chodbě, zvláště v pozdních večerních a nočních hodinách.
    2) Ač jsou dveře štábu odhlučněné, je i přesto párty často slyšet až nahoru ke vchodu. Oceníme tedy, pokud se zvládnete o něco ztišit i uvnitř.
    3) Ať vám říká kdo chce co chce, nechoďte kouřit do vnitrobloku, ale odeberte se raději ven na chodník (není to daleko). Obyvatelé domu prý nejsou z kuřáků ve vnitrobloku příliš nadšení.
    4) Na štábu nebydlíme a většina z nás musí chodit do práce. Pokud tedy plánujete návštěvu mimo běžné služební hodiny (cca 18-00 v týdnu, 10-02 o víkendu) neuškodí předem zatelefonovat na štábní telefon (nebo napsat někomu z Vedení soukromě) a ověřit si, jestli je na štábu někdo, kdo se vám může věnovat (nebo jestli tam vůbec někdo je).
    5) Na štábu na stole stojí taková nezaměnitelná sklenice. Legendy praví, že peníze do ní vložené se magicky přemění na Vodku a pochutiny. Peníze do ní vhazují hráči, nikoli postavy. Neříkáme tím, že od vás chceme zaplatit každého panáka, přece jen dbáme nějakého toho pohostinství. Nicméně v minulosti se kupříkladu stalo, že se za večer vypilo osm litrů vodky a ve sklenici se nesešlo téměř nic. Často se stane, že nevíte, kdy se zase na štáb dostanete, chcete-li tedy přispět, neodkládejte to prosím na příští návštěvu.
    6) Samozřejmě pokud přijdete a přinesete s sebou lahev vodky nebo nějaký ten zákus, přivítáme to s nadšením, a má to i pěkný herní aspekt. (Jen prosíme, noste vodku pitelnou. Na čištění lihovek už máme prostředků dost.)
    7) Alkohol do vás nikdo nelije trychtýřem. Pokud nechcete pít, nepijte. Pokud vám záleží na tom, aby si vaše postava nezadala (zvažte, zda je to třeba), bokem požádejte o Řidičskou vodku (čti: panáka vody), ale dělejte to nenápadně, a nepokoušejte se nás řidičskou vodkou přepít (bude vám špatně).
    8) Otevírací doba:
    Pracovní dny - cca od 18:00 do Někdy pozdě
    Víkend - cca od 10:00 do Někdy ještě později
    VACKY
    VACKY --- ---
    Reporty za druhý týden v březnu jsou ohodnoceny, kdo report neodevzdal má u postavy report za 3 expy s obsahem "neodevzdaný report". Systémem možná bloudí nějaký bug, zkontrolujte si zda se vám expy přičetly k postavě. Případné reklamace prosím na organizační mail.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam