Chtěl bych poděkovat orgům Sidestories III - Haf, Shaggar a jejich parta - jakož i CPkům/NPCs za skvělou práci, kterou odvedli, a báječnou hru, kterou připravili a realizovali. A v níž jsem se skvěle bavil. Jak jsem v rozhovorech předem s některými předjímal, u prvoorgů se dají nějaké chyby čekat - každý z nás by je udělal, pokud už nemá rozsáhlé zkušenosti a nejede rutinu. (Pozn. vést cirkus nejni žádná prdel, i když si třeba leckdo myslí "já bych to dělal líp.") Nicméně si myslím, že člověk pro hodnocení musí toho zohlednit a uvažovat ne stylem "udělali chyby", ale stylem "No udělali nějaké, ale výsledný poměr, ten dobrý byl?" a v tomto ohledu si myslím, že ano. Připravené linky a příběhy měli, velké i ty běžné a mundánní a byla v tom spousta práce. A profesionální akce. A dobrých intrik a machinací, resp. alespoň příležitostí k nim.
Taky bych dodal, že si každý musí sáhnout do svědomí a sebezpytovat, zda toho po orzích (a osudu) vůbec nechce moc a příliš, zda není jeho chyba, že si příliš zvykl na pocit hustoty a snadného vítězství, a taky to, že když přijde někdo, kdo dobře a profesionálně dělá to, co my dělávali, a nabančí nám, tak že to není katastrofa, ale přirozený stav vesmíru a taky příležitost se učit a naučit.
Takže, bando pořadatelská a lide služebný (ano, tím myslím vás, drahá NPCs), díky. Mohu klidně říci, že to bylo lepší, než v co bych třeba byl býval doufal.