• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    ELLTAR
    ELLTAR --- ---
    WAMPIREK: Souhlasím. To, že rád poslouchám Landu neznamená, že Souhlasím s jeho iniciativou a názory...

    SANELIN: Myslím si, že se takovým prohlášením nikdo neurazí. Na stránky bych ho klidně dal, i kdyby jen pro klid duše...
    WAMPIREK
    WAMPIREK --- ---
    Eh... Jako, upřímně, mě vždycky zvedne ze židle, když tím, že máš rád nějaké dílo musíš automaticky mít rád autora, souhlasit s jeho postoji a se všemi jeho názory a podobně... a naopak... Bože, trochu rozumu do těch lidí...
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Ahojte,
    Mám takovou věc k zamyšlení. Možná budu jen zbytečně plácat, ale třeba u nás v práci je současná politická situace dost velké téma a v podstatě se řeší i komu se co smí napsat do emailu. Tématem dnešního ranního meetingu byla opět situace na Ukrajině a kdo všechno podporuje Rusko.
    Jak asi víte, Lukjaněnko JE podporovatelem Ruské invaze a možná už jsem jenom načichla předposraností korporátu, ale nestálo by za to, hodit na stránky, někam hned na první dobrou, nějaké prohlášení alespoň ve stylu "Ano, larp je inspirovaný jeho knihami, ale my jeho stanovisko ohledně Ruské invaze na Ukrajinu nesdílíme"?
    Proč to nadnáším - mě už se totiž v práci ptali, jestli když jsem se účastnila toho larpu, tak to znamená, že souhlasím i s autorem předlohy. A pokud se situace do Hlídek nevyřeší, možná byste měli počítat s tím, že se najde někdo, kdo podobnou otázku položí i hráčům/CP až uvidí placku...
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Ahoj,
    22. díl Pražských hlídek je za námi. Prosím teď při čtení tohoto příspěvku o 5s ticha za Zdislavu, budiž ji Šero domovem, která tu s námi v Praze prožila pár let a dostala co si zasloužila - spoustu vaší magické a drápaté pozornosti.

    …..
    Děkuji…

    Gratulujeme novému Nejsvětlejšímu k postu, který si vždy tak přál nemít.

    Doufáme, že se vám tento běh hlídek líbil a užili jste si ho. Aby jsme mohli Hlídky dělat stále lepší, prosíme o vyplnění zpětné vazby k dílu.
    PH XXII - Jarní úklid- zpětná vazba
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfeDbNZwm6TK6mEDItEGpuaBa9J6nCUxhDgnuQZDPm3N_MUmg/viewform

    Řekli jsme si, že jsme štěstí pokoušeli hodně a lepší bude nevymýšlet krkolomný plán jak udělat afterparty osobně. Tedy afterparty uděláme online - v sobotu 20.11. od 20:00 na discordu. Link dostanete do Hlídkového chatu na FB.

    Tedy děkujeme vám, že jste se zúčastnili hlídek a dali do nich spousty sil a energie.
    Taktéž děkujeme všem našim CP, která nám pro vás pomáhají hru dělat.

    Další díl bude nejspíše někdy v březnu 2022, pokud situace dovolí. Přesné datum zveřejníme v první polovině ledna.

    Reporty posílejte do 28.11. včetně. Ten kdo report nepošle dostane 3 expy, ti co ho pošlou začínají na 5ti a mohou se dohrabat až na 10 expů. Reporty delší než 1 A4, ať mají na začátku půl-stránkové shrnutí toho nejdůležitějšího.

    Co vás čeká příští běh?
    Pár úprav pravidel jako vždy. Budete moct lépe poznat vlkodlačí a obratení smečky v Praze.
    Prosakují informace o Prastaré magii, jejichž pozůstatky se možná v Praze nalézají. Inkvizice určitě hlídky také poctí více svou pozorností. Jak to dopadne s šerými přísahami vzniklými tento běh? Splní se sliby a dojde na krevní mstu? To a mnoho dalšího, příště.

    Ještě jednou moc díky
    vaše Šero
    Bob, Cort, Kurpadix, Vacky, Washik (abecedně, ne podle důležitosti) :)

    P.s. Prosím ohodnoťte nás na Larpové databázi
    Pražská Hlídka XXII - Jarní úklid
    http://larpovadatabaze.cz/larp/prazska-hlidka-xxii-jarni-uklid/cs/1232?fbclid=IwAR1NoO2rpG63mSzwLMFOksiiBOKVeuxZTXJ8rSDptR3xAEEV8OzCx7m3QHA
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Nové telefonní číslo na DH: +420703976191
    THALATA
    THALATA --- ---
    Ahojte, napíšu pro jistotu i sem.
    Nina Kaucká (stejně jako hráčka) je těhotná, ještě to není téměř vidět, ale prosím pro tentokrát na ni neskákejte ani ji nemlaťte, sama se bude vyhýbat kontaktnímu boji a bojovým situacím, ale na nějakých výjezdech se objeví.
    CORTIK
    CORTIK --- ---
    organizační připomenutí: lidé co neukázali/neposlali potvrzení o očkování si nezahrají a nebudou vpuštěni do hry, prosím tedy o dodání certifikátu, děkuji
    MELRAKKI
    MELRAKKI --- ---
    Vážení a milí, je načase si opět připomenout pravidla štábu DH.
    Štáb Denní hlídky je na adrese U Zastávky 1535/1. Zvonek bude označen DHP. Cca po deváté večer prosím raději místo zvonku použijte štábní telefon. Telefonní číslo zveřejníme nejpozději v den čtvrteční párty.
    PRAVIDLA:
    Aby všechno fungovalo i k naší spokojenosti (protože štáb je v bytovém domě, a nemalou spotřebu vodky je třeba taky odněkud financovat), prosíme vás (hráče i CP) o přečtení a dodržování následujících pravidel a doporučení:
    1) Štáb se nachází v osmém patře bytového domu, ve kterém nepřekvapivě bydlí i další lidé. Buďte tedy prosím ohleduplní a nehlučte na chodbě, zvlášť v pozdních večerních a nočních hodinách. Výtah, prosím, používejte z a do suterénu (-1)
    2) Dveře štábu nejsou odhlučněné, takže je párty často slyšet až ven. Oceníme tedy, pokud se zvládnete o něco ztišit i uvnitř.
    3) Kouřit choďte ven, prosím. Ideálně ne hned před vchod. Pokud chcete jít kouřit a zároveň herně neopustit prostory štábu, sundejte si placku a vyhněte se herním interakcím.
    4) Na štábu sice bydlíme, ale většina z nás musí chodit do práce. Pokud tedy plánujete návštěvu mimo běžné služební hodiny (cca 17-00 v týdnu, 10-02 o víkendu) neuškodí předem zatelefonovat na štábní telefon (nebo napsat někomu z Vedení soukromě) a ověřit si, jestli je na štábu někdo, kdo se vám může věnovat (nebo jestli tam vůbec někdo je).
    5) Na štábu na stole stojí taková nezaměnitelná sklenice. Legendy praví, že peníze do ní vložené se magicky přemění na Vodku a pochutiny. Peníze do ní vhazují hráči, nikoli postavy. Neříkáme tím, že od vás chceme zaplatit každého panáka, přece jen dbáme nějakého toho pohostinství. Nicméně v minulosti se kupříkladu stalo, že se za večer vypilo osm litrů vodky a ve sklenici se nesešlo téměř nic. Často se stane, že nevíte, kdy se zase na štáb dostanete, chcete-li tedy přispět, neodkládejte to prosím na příští návštěvu.
    6) Samozřejmě pokud přijdete a přinesete s sebou lahev vodky nebo nějaký ten zákus, přivítáme to s nadšením, a má to i pěkný herní aspekt. (Jen prosíme, noste vodku pitelnou. Na čištění lihovek už máme prostředků dost.)
    7) Alkohol do vás nikdo nelije trychtýřem. Pokud nechcete pít, nepijte. Pokud vám záleží na tom, aby si vaše postava nezadala (zvažte, zda je to třeba), bokem požádejte o Řidičskou vodku (čti: panáka vody), ale dělejte to nenápadně, a nepokoušejte se nás řidičskou vodkou přepít (bude vám špatně).
    😎 Otevírací doba:
    Pracovní dny - cca od 17:00 do Někdy pozdě
    Víkend - cca od 10:00 do Někdy ještě později
    9) Okna, prosím, otevírejte pouze ta, za kterými je síť proti vypadnutí koček.
    10) Nenechávejte nikde volně ležící jídlo, jinak vám ho kočky sežerou. Nebo Chlupáč. Nebo se o něj porve Chlupáč s kočkama.
    11) Uslyšíte-li pohádky z mechu a kapradí, bez většího otálení, prosím, vykliďte štáb. Párty sice nikdy nekončí, ale občas je třeba pauza a pokračovat další den.
    12) Po příchodu si, prosím, pořádně umyjte ruce.
    13) Myslete, prosím, na to, že na štábu bydlí malé dítě. Respektujte hlavně dvě nejdůležitější pravidla:
    13.1) Co odložíte v dosahu, to vám pravděpodobně zkusí sebrat.
    13.2) Do ložnice už máme dveře, přesto se snažte nehlučet nad únosnou mez ve chvílích, kdy spí.
    Zároveň s pravidly bývá zvykem oznámit konání klasické čtvrteční předherní párty. Proběhne na štábu ve středu 10.11. přibližně od 19:00. Párty je v rolích a jsou zváni Temní i Světlí. Neberte ohledy na to, co vám tvrdí ostatní a doražte, na párty se vám nic nestane 😉
    CORTIK
    CORTIK --- ---
    Sedánka pro hráče bude tento pátek tedy 5.11. od 18:00 v čajovně Šamanka, pro ty z Vás kteří se nebudou účastnit bude připraven audio záznam. Zároveň sedánku využijeme k tomu abychom si zkontrolovali Vaše očkovací certifikáty.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    ...ohledně podzimního běhu vol2...
    CO, KDY, KDE | PRAŽSKÁ HLÍDKA.cz
    http://www.prazskahlidka.cz/co-kdy-kde-jak
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    ...ohledně podzimního běhu...
    Aktuality | PRAŽSKÁ HLÍDKA.cz
    http://www.prazskahlidka.cz/aktuality
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Prihlašování pro stávající postavy otevřeno - https://forms.gle/Apk9KpxKLw54B2ZE9
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    "Police at Milan Malpensa Airport said they became suspicious of the package as it was addressed to a Santino D’Antonio, the name of a crime boss in the film John Wick: Chapter 2."

    Italian police find cocaine hidden inside coffee beans - BBC News
    https://www.bbc.com/.../world-europe-53466855/italian-police-find-cocaine-hidden-inside-coffee-beans
    REINITA
    REINITA --- ---
    FIN: já nevím, my jsme taky na jedné kalbě na DH naměřili takovým tím ručním měřičem nějaké relevantní výsledky. :D
    FIN
    FIN --- ---
    REINITA: myslíš, že je to možný? Mně to připadá dost nepravděpodobné...
    REINITA
    REINITA --- ---
    co mi to jenom... ;)

    WASCHIK
    WASCHIK --- ---
    Přátelé, vzhledem k vývoji situace (omezí akcí, zavření hospod..) - se hra musí odložit, za současných podmínek se hrát NEDÁ

    O dalším vývoji se rozhodne až tato mimořádná omezení ustanou
    ROWEN
    ROWEN --- ---
    Je mozne zitra delat ritualy?
    SHERD
    SHERD --- ---
    Nahrávka. Nijak nestříhaná a ještě jsem to ani neslyšel. :-)
    https://drive.google.com/open?id=11Ec3V0Yh7wzidFiTh5f83L63A6BoHepT
    NICCI
    NICCI --- ---
    SILENTBOB: Bude pak zvukovy zaznam?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam