• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    MAGGIE: já např. živou vakcínu zatím odmítám.. ale stále stuju, zda nenajdu argumenty co mě přesvědčí

Já mám knihu Očkování pro a proti od M. Hirte
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    IBERIA: takze kdyz dosud nic, tak je to u nas v poho
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    MAGGIE: zejména na vejce a další věci od kuřat...
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    IBERIA: alergiku na co konkretne?
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    TAMARIX: by ti měli zaplatit za reklamu, už jsem o tom od tebe četla v několika klubech:))))
    Mám ji už dva měsíce doma a zatím jsem u fluoru.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Jinak zajímavý článek o matkách odmítajících očkování zde: http://www.zdn.cz/denni-zpravy/z-domova/vzpoura-proti-ockovani-451152 .
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    MAGGIE: mně nepřijde ok, že se kluci povinně očkují proti zarděnkám a holky proti příušnicím... navíc je to živá vakcína, což je dost o hubu u alergiků. Za mě tedy rozhodně nic moc
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Super. Také mě napadlo podobnou diskusi založit poté, co jsem tímhle příspěvkem - [ TAMARIX @ přírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje ] rozpoutala docela ostrou výměnu názorů.

Jinak samozřejmě doporučuji knihu Doba jedová od autorů prof. RNDr. Annny Strunecké, DrSc. a prof. RNDr. Jiřího Patočky, DrSc. ( http://www.zdravapotravina.cz/clanky-o-jidle-potravinach-a-zdrave-vyzive/kniha-doba-jedova-clanek ). Najdete tam informace o chemikáliích a nebezpečích všude kolem nás (prostředí, jídlo, kosmetika, očkování apod.). Tomu očkování je tam věnováno víc než dost.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    tak ja mam dotaz ohledne povinneho ockovani v cca 15 mesicich - jedna se o prvni davku proti spalnickam, priusnicim a zardenkam - zrovna tohle mi prijde OK, jaky mate nazor vy? treba tuberkulozu ihned po narozeni jsem odmitla, to jsem fakt nechtela, ale toto zkratka beru jako v poho - budu rada za nejake reakce, jestli to tak neni
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam