ECLECTICA: Ne nejsou homeopatika nejsou lidem podávána povinně státem, je mi jasný že tě to musí dráždit, ale plácaš dohromady věci co souvisí různě, každý v mém okolí kdo používá homeopaika, je víc než plně proočkovaný léků má plnou kredenc a do toho tlačí všechno na co narazí.
Problematika očkování je typickou třecí plochou demokracie, do jaké míry můžeš šířit dobro proti vůli ostatních. Jenže kredit odborníků a těch lékařských zvlášť povážlivě klesá, takže lidé se zajímají sami.
Osobně mi princip očkování příjde logický, jenže ponejvíce se za něj bije ta skupina lidí která mi po celý život tvrdila že maso je nezbytné k mému zdravému vývoji (btw. hodně těch nemocí úzce s konzumací živočišných produktů souvisí :) )já si ověřil že je to čirá lež, pak se logicky budu pozastavovat nad vším co mi příjde podezřelé. To je třeba důvod proč sem si tenhle klub booknul já.
Ono se totiž velice snadno může stát že očkování se stane spíše pověstným kamenem, který chrání ČR proti lvům, a když se o tom nebude kontinuelně diskutovat na veřejné úrovni, lidé budou dělat kraviny spíš.
Ale to nemusí samozřejmě znamenat pouze rušení očkování, třeba jenom všechny lidi co nechtějí být očkovaní trápí že by naopak zavedli navíc, ale z principu chtějí buď vše nebo nic...