• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    Tento klub je určen k diskusi o očkování a také jako rozcestník důležitých informací.
    Diskuse by měla být podložena fakty, evidence based.
    Silné názory musí být odzdrojovány.

V současné době by měl také pomoci zorientovat se v problematice očkování proti covid-19.

Za šíření dezinformací a osobní útoky následuje RO, po recidivě banán.

rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CORDELL: tyvle, takovej roman a takova picovina.
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    VYHULENY_UFO: tak to jsem rad pokud se nekdo takovej nasel ale je to spis vyjimka. Doktor nevi vse a jde casteji cestou automatiky.

-tak to skoc vyriznout
    -hur slysis, tak to zmerime, fakt ze jo minus 30dB, to bude z leta (ze lidi slysi v lete min je zajmave)

Poznatek: kdyby clovek sam nedal na svoje intuice a prosetreni s papirem v ruce (kdy lekar napise analyzu), ale dal na doktora (na 100% ze ma pravdu) tak mame hned dva lidi mrtvi, 4x rezani na stole a zijeme s tim ze v CR lidi slysi v lete ponekud mene.

Moje realna predstava je asi takova:
    Situace covid 19, hele maminka se mi dusi fakt.
    Kontrola lekarem, prijem, ale vzdyt ji nic neni.
    Nez tam toho pacienta 3x dovezou a 3x vrati ani se nedivim ze je v CR tolik umrti na covid nebo spis s covidem :D

A lekar je fakt nekdy na delo, ani se nedivim ze nekde dostal do drzky. Kdybych byl takovej radikal, tak mu v ordinaci taky vlepim.
    To je duvod, proc bych neveril ani vakcine ale mam tendenci to nejdriv zkoumat.
    Zkreslene zpravy, napsat do pocitace lze vse (to uz jsme s lekarem vyzkouseli taky), vohnout to tak aby dana vec prosla neni problem a ejhle cesta je volna.

Nedej boze jestli nekdo nekdy bude chtit nekde podat stiznost, skonci to tim ze se to proste stava a ze to ma nejspis ze vzduchu nebo z pocasi.
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    VYHULENY_UFO: jj mne ještě před covidem zkusili jestli to nebude astma, ta to nebyla tak dechové cvičení a nazdárek 🤣😂

Je to cech diletantu v létě hledat chřipku když je sezóna na angíny 😉
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CORDELL: naposledy sem hovoril s lekari, kdyz mi na plicnim v praze umirala teta, mel jsem z nich celkem pocit, ze vi o cem mluvi....
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    VYHULENY_UFO: ty jses fakt naivni pokud toto myslis vazne ze lekar ma prehled :D Doporucuju projit par nemocnic v Praze a setkat se na par oddelenich s lekari.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Tak jo, snad je to docasny. Bezbarvy lak na nehty je dobry napad, to uz jsem vlastne cetla ve spojitosti se sperkama, tak proc ne zavirani hodinek a cudlik na kalhotach.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    POZITRON: ockovani muze byt spoustec, starsimu synovi se takhle rozjel exem a kozarka se tehdy prave ptala i na to, zda nebyl v posledni dobe ockovanej. Po cca 2 letech to odeznelo.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    POZITRON: Po ockovani ne, mivala jsem stejnou alergii v puberte, krom hodinek mi to delala i spona od pasku, pokud se dotykala bricha a nausnice, pokud nebyly zlate, stribrne nebo chirurgicka ocel. Asi po dvou nebo trech letech to samo zmizelo.
    EKG
    EKG --- ---
    POZITRON: No nejaky psikani chvili bylo, tezko rict, jestli z nejakejch konzervantu v jidle. Nebo z ovoce. Obcas se mi to objevi, tak ted se to taky stavilo na navstevu. Neni to nejak ohrozujici, tak to prilis nesleduju, ale nejakou slabou alergii urcite mam.

V zasade mi probehla cela "hypochondricka suita", nabehy na nemoci, ktery jsem mel jako dite, cokoliv se ozyva pri dlouhodoby unave. Asi update databaze.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    POZITRON: Může to být, ten aktivovaný imunitní systém někdy začne uklízet i tam, kde to po něm nikdo nechce. Často je to přechodné. Natři si zadní stranu hodinek a knoflíku bezbarvým lakem na nehty a po nějaké době vyzkoušej, jestli reakce trvá.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    POZITRON: ja prave zil v domneni, ze takovy lekar ma nejlepsi prehled, co se deje zrovna v jeho byznysu. ale tak chapu, mame internety, ale muzes to mit klidne i ze stresu, to se ti pak rozhodi i jina perioda.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VYHULENY_UFO: nechci se s tim hned cpat ke kozari. co by mi rekl? at nenosim hodinky s kovovym zaviranim a kalhoty, kde se kov dotyka kuze? :)
    ptam se spis na zkusenosti jinych lidi.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    POZITRON: zkousela jsi to konzultovat se svym lekarem? jako za sebe muzu rict, ze jsem setkal s ledascim, i s alergii na praci.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Nejdriv mi nedoslo, ze je to alergie, vydrhla jsem pasek, hodinky prehodila na druhou ruku a zase reakce, pak jsem objevila stejnou vyrazku na brise a vsimla si, ze je to presne v miste, kde se dotyka kuze kovove kolecko. Kamoska neni zadna antivax, dela v nemocnici na klinickych studiich, sama je ve studii na protilatky, takze ta by si to nevymyslela a prej nejsem jedina, komu se po ockovani rozjela alergie. No nevim.
    A jestli tady souvislost muze byt, zmizi ta alergie zase? Nebo to se neda rict?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Rozjela se vam nekomu s odstupem po ockovani z niceho nic nejaka alergie? V mem pripade na kov a to pod hodinkama a na brise v miste, kde je druha strana knofliku, je to docela sila. Z niceho nic, driv jsem to nemela. Souvislost s ockovanim se mi zda jako nesmysl, ale vcera mi kamoska tvrdila, ze nejsem jedina v jejim okoli, komu se to stalo. Mne se to teda moc nezda.
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    EKG: očividně to trefil ;)
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    Náhodou potěšila svým postojem. Škoda, že my tu máme Csákový, Landy a jiný vocasy(snice), který si myslí, že je na někdo zvědavej, mimo naší zemičku.

Nekompromisní Anistonová: Odmítáte očkovaní? Tak konec přátelství, je to ostuda
    EKG
    EKG --- ---
    SPAMST: Jo takovej je to doktor. Mele pekny hovadiny.

Dr Pascal Sacré: Emergency Physician Unjustly Fired for His Writings on the COVID Crisis: The Right of Response - Global ResearchGlobal Research - Centre for Research on Globalization
    https://www.globalresearch.ca/dr-pascal-sacre-emergency-physician-unjustly-fired-for-his-writings-on-the-covid-crisis-the-right-of-response/5730458
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DUNICAN
    DUNICAN --- ---
    Docela hezky udělanej dokument BBC o tom, jak vznikaly Covid vakcíny:
    BBC Two - Horizon, 2021, Horizon Special: The Vaccine
    https://www.bbc.co.uk/programmes/m000x2tf

Ke stažení zde:
    BBC Horizon S60E00 The Vaccine Special 1080p HDTV H264-DARKFLiX.mkv | Ulož.to
    https://uloz.to/file/eBFYIOcAkTQD/bbc-horizon-s60e00-the-vaccine-special-1080p-hdtv-h264-darkflix-mkv#!ZGN3MGR2ATL1LmDkLzRlAJH1MQZlAxEEITgBGJgisv5THQZ4Lt==
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam