VYHULENY_UFO: tak to jsem rad pokud se nekdo takovej nasel ale je to spis vyjimka. Doktor nevi vse a jde casteji cestou automatiky.
-tak to skoc vyriznout
-hur slysis, tak to zmerime, fakt ze jo minus 30dB, to bude z leta (ze lidi slysi v lete min je zajmave)
Poznatek: kdyby clovek sam nedal na svoje intuice a prosetreni s papirem v ruce (kdy lekar napise analyzu), ale dal na doktora (na 100% ze ma pravdu) tak mame hned dva lidi mrtvi, 4x rezani na stole a zijeme s tim ze v CR lidi slysi v lete ponekud mene.
Moje realna predstava je asi takova:
Situace covid 19, hele maminka se mi dusi fakt.
Kontrola lekarem, prijem, ale vzdyt ji nic neni.
Nez tam toho pacienta 3x dovezou a 3x vrati ani se nedivim ze je v CR tolik umrti na covid nebo spis s covidem :D
A lekar je fakt nekdy na delo, ani se nedivim ze nekde dostal do drzky. Kdybych byl takovej radikal, tak mu v ordinaci taky vlepim.
To je duvod, proc bych neveril ani vakcine ale mam tendenci to nejdriv zkoumat.
Zkreslene zpravy, napsat do pocitace lze vse (to uz jsme s lekarem vyzkouseli taky), vohnout to tak aby dana vec prosla neni problem a ejhle cesta je volna.
Nedej boze jestli nekdo nekdy bude chtit nekde podat stiznost, skonci to tim ze se to proste stava a ze to ma nejspis ze vzduchu nebo z pocasi.