• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PANKAACShadow Era-online TCG
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    FIN: na to zabera fritka. hral som toho clawa proti fritke a hral som takisto aj fritku proti clawovi a da sa to.

uplne najviac ma ale rozbil priest, co mi rozbijal items a abilitou mi rozbijal speedstrikes:)
    FIN
    FIN --- ---
    XEHUTL: ve skutečnosti je to šílenej hnus, s nímž některé balíky nemají co udělat. hraje ho kde kdo a je to šílenej nudnej pomalej úmornej voser (proti tomu hrát).
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Tak solo-Darkclaw je peknej humus velebnosti... asi si ho casem take testnu :-/
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Ghostmaaker!!! hmm...
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Je to tu Dámy a Pánové! Verze 1.29!!! A Když vidim všechny nový zbraně,tak je na co šetřit!!!
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    RAVNOS: nějak sem to nevykoukal,ale tak 2 měsíce
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    PANKAAC: odkedy si reglý?
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Jak říkam,nedal sem do toho ani korunu,sem levl 14 a mám 4 skoro dostavený balíčky.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    FIN: OK, posta, pytaj sa. ja som to moc este neskumal, ale nejake karty uz poznam:) najprv by som hral proti pocitacu, kym nenabudnes nejake zlataky a crystaly (25 crystalov za level).

inak super balik co mam postaveny: na werewolfa, Darkclaw - ziadny allies, cca 50 kariet. ked nepride nejaka turbo fritka, ktora ma zosmahne v 5.kole do bezvedomia, tak je to fakt pecka. navyse to ma potencial aj "zaseknut" hru a potom to vyhrat na to, ze to ma karty (ongoing) na stole a vytaham supera.
    FIN
    FIN --- ---
    RAVNOS: tak mám priest random starting deck (Zhanna) a vydělané první goldy. asi budu potřebovat poradit, co z těch mála allies karet, co se za goldy dají koupit, nakoupit.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    mne sa zdali karty na priesta realitvne lacne (mana) a plosne.. plus mozu do vela equipmentov..
    FIN
    FIN --- ---
    hm. asi to zkusím. tak priest říkáš?
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    nemusi. len po case, jak hras pvp, tak ta balik prestane bavit.

a najrychlejsia cesta,ako si postavit novy je do toho investovat cca 200 CZK = 1,3k shadow crystals a mas tak na 3 zmysluplne baliky..

ale nutne nemusi. ja som to hral pvp a world do levelu 7.
    FIN
    FIN --- ---
    laický dotaz: lze to smysluplně hrát v té free verzi nebo si člověk záhy, pokud chce něčeho dosáhnout, prostě ty karty kupovat musí?
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Právě vlkodlalak a zloděj a lučištník se mi zatím vyhli.
    i
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    jo, este mam urobeny balik na werewolfa. ale fritka lepsia.

do buducna sa mi javi ako najsilnejsi balik postaveny na priesta.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    No ja zkousim control s Lancem, ale je to tak pul na pul - hraju teprve chvili. Nicmene se uz nemuzu dockat dalsi verze - dagger of unmaking pro zlodeje vypada rozhodne zajimave. Doufejme, ze k tomu pribudu i nejake dalsi zajimave ability karty a/nebo alici..
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    jo,a masožravý prase je COOL! :)
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    RAVNOS: Já tunim klasickej beatdown okolo karty portal a tý +2/+0 všem a pak taky kontrol okolo poison gas a flaming burn...
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    XEHUTL: fritku. vsetky damage spells, curse/frost, karty na draw kariet... a male priserky (1/1 co nema SSickenss..) atd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam