• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PANKAACShadow Era-online TCG
    FIN
    FIN --- ---
    v podstatě cykluji armor of ages, věčně vracím grave (elementá), healením odstraním allies za léčení a zahraju asi 12x shrieků za hru :-)
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Jinak zklamání,hero-kostlivec odted dává potvory z hrobu do hry,strašně málo potvor s "comes into play" efektem
    FIN
    FIN --- ---
    PANKAAC: deathclawy dolizuji (zaladar:) šílej :-)
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    FIN:
    mno nemůže ho mít v decku! :D

PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    FIN: tjn,já hraju právě anticlaw,ale stejně občas prohraju,ale na deck fungující na -1/2 životy za kolo sem taky hrdej! :)
    FIN
    FIN --- ---
    ? jak to? abilitou čistí stůl, ne? ty s ním ručně bojuješ? :-)
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    FIN: mno jo,jenže já hraju kontrol s Nishaven,a ta prej tendle armor nebrat. :(

FIN
    FIN --- ---
    ty darkclawové jsou ale otravný. ty lidi fakt nepoznaj, že už prohráli :-) a budou tam regenerovat a mizet 20 kol, dokud nedolížou :-)
    FIN
    FIN --- ---
    a koupil mj. 2x armor of ages, což je v kontrolech karta, ze který lidi lezou po zdi :_)
    FIN
    FIN --- ---
    PANKAAC: postavil jsem jeden balíček. zahrál jsem a vyzkoušel, jak kterej comp reaguje. (samo, hodně prolizu.) a zjistil, že rogua dám 6 ze 7 a za 5 minut. tak jsem hodinku grindoval :-)
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    FIN: nvm,já už ty partie teda tak rychlý nemam,pravda hraju spíše kontroly,ale i s mašinou to vobčas nejni rychlý.
    FIN
    FIN --- ---
    PANKAAC: vážně? comp dáš za pár minut, s hráčem můžeš hrát i půl hodiny. no nevím, ale x krát 40 je někdy velice rychlé :-)
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    FIN: říkam,40 gold je pak málo,když potřebuješ Kings pride apod...
    FIN
    FIN --- ---
    proti compu vydělávám prachy na rares. partie trvá řádově minuty.
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    FIN: mno ,už moc nelevluju ve World páč to jde pomalu/lvl 15/ ,PC decky už se nemění/skladbou a ani rewards!!!/ a challenge je prostě big fun!
    FIN
    FIN --- ---
    teprve 10
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    FIN: Jinak,hlavně 1 balíček/hrdina omrzí,2 rychle taky... tzn.:každej tuní víc decků najednou,takže to tunění jde samozřejmě o dost pomalejš. Jakej seš levl??
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    FIN: určitě!!! blbec sem nějak tudle jeho radu nějak vymázl z hlavy! Právě před nákupem sem měl taky 3 hratelný decky proti lidem //když Vám něco funguje 100procentně proti AI PC,100procentně Vás člověk zmasí... :)//.Ale chybělo mi pár Rér,který byli mooooc drahý...
    FIN
    FIN --- ---
    (jo a za levelování už jsem koupil jeden další starter deck.)
    FIN
    FIN --- ---
    PANKAAC: ve skutečnosti stačí nakoupit za 200, jak radil ravnos, přes paypal 1000 + 300 krystalů. když člověk utratí výhradně za balíčky, tak 2 - 3 daného druhu nebo 2 + 2 příbuzné kombinace, pořídí 2 - 3 slušné decky. pak hraje, klidně grinduje z počátku comp, a vydělá dost peněz (goldů) na nákup singlovek. přesně podle ravnosovy rady jsem se zařídil a mám už karet tolik, že jsem vymyslel a postavím 3 vlastní decky (including some rares +- 600 gp) a jeden ravnosův. vlastně bych ještě v klidu postavil variace na daná témata anebo jeden další deck. takže ravnos v podstatě radil velice smysluplně :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam