• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PANKAACShadow Era-online TCG
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Jako návrhů je tam jak máku.
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    RAVNOS: a t to hledam,tak nemůžu dohledat,ale našel jsem spoustu jinejch návrhů,a některý vypadaj vostře. cesta je :
    Home
    Forum
    Gameplay
    Card Discussions
    Card Suggestions
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    PANKAAC: link?
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    mno viděl sem na fooru nějakej novej pikčr zbraně,tak snad se dočkáme i jinejch novotin...
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    WAMP_ELF: odosobneni mi nevadi a na chat je stejne vetsinou malo casu kvuli timeru :-)
    nicmene mi vadi znatelna nevyvazenost (coz by se melo snad brzy zmenit k lepsimu) a to, ze nektere typy balicku lze hrat stale stejnym zpusobem bez ohledu na to, co dela souper ve svem tahu...
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    XEHUTL: jop. Je to takovej mlejnek. A navíc je to strašně odosobněný, uživatelsky nepříjemnej čet to jenom podtrhuje...
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    ...taky uz moc posledni dobou nehraju, je celkem nuda potkavat porad ty same soupere (resp. stale dokola ty same a obdobne typy baliku, ktere navic nevyzaduji temer zadny skill od prislusneho hrace)
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    RAVNOS: já mám huntera a oba dva dávám průměrně 50:50 ale mě hlavně štvou ty táhlý nudný hry kdy se postupně navzájem krájíme...
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    WAMP_ELF: nishavena rusim s fritkou, elementalom a aj s priestkou.. neviem v com je problem. dark claw je uz tazsi ale da sa.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    potkávám akorát nishavena nebo darkclawa fakt už mě to nebaví...
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    RAVNOS: nechci do toho zatim davat penize, takze bez rebalancu se s Lancem zatim moc nehnu...

-> vetsinu karet mam na rogue a trochu huntery
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    XEHUTL: skus elementalov, su fajn, mam vysledky aj proti spominanym deckom.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    RAVNOS: spis konecne rebalance, solo valecnici & magove & wulveni me uz neba
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    chcelo by to novu ediciu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam