• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PANKAACShadow Era-online TCG
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Taaaak něco z 1. rozšiřující expanze pojmenované Prophecies! A je sakra na co koukat!
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC: 3. kolo vs Eladven 2-1 pro mě. S jednou prohrou je eště o co hrát... 48 hráčů-postupuje pouze Top 8. :(
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC: Po 2.kole nadšení opadá,prohra s Lancem 0:2. Ve druhé hře nepřišel ani jeden Nexus na Armor(žádný damage z abilit),ikdyž jsem je i dosajdoval navíc. :(
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Dnes se mmusim pochlubit vítězstvím v 1.kole kvalifikace 2:1.Soupeř hrál Eladwen stejně jako já(krystofovee a spousta direct damage),akorát že s Honored Dead což dost svinilo. Rozhodl sem se odsajdobrdovat 2x Paralax Nexus a nahodil 2x Zmražovací armor,což bylo nic moc. Takže za stavu 1:1 sem zase odsajdoval armor aa naasajdil 1xpoision gas 1x engulfing flames,což mi taky nakonec dost helflo...
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Rozlosování 1.kola Evropské kvalifikace na Mistrovství světa.
    Nasazovalo se podle ratingu,hraju jakožto 30. s 6. Hraje ještě někdo???

Europe/Africa WC2013 Regional Qualifier (Winter 2012) Officail Thread
    http://www.shadowera.com/showthread.php?19967-Europe-Africa-WC2013-Regional-Qualifier-%28Winter-2012%29-Officail-Thread/page2
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Je tu nový update!!!! Přináší nový formát Meltdown(draft) a možnost friedlistu ... du tno prozkoumat blíž
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Od 26. do 1. přes dušičky zdvojnásobeno XP a gold za quick mače proti hráčům.
    Dále od 1.11. proběhne RATING RESET a začne 6.sezoona...
    MATHES
    MATHES --- ---
    PANKAAC: diky, presne tohle jsem se snazil najit a nenasel :)
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    MATHES: Vzhledem k mé lenosti a tvé údajné znalosti mtg ,by ti todle mělo stačit a ouplně v nejhoršim (:O) si to doplň wočingem nějakýho gameplay videa na youtubu...

Pravidla z ofic.webu:
    Shadow Era Trading Card Game - Free TCG for iPhone, Android and Web
    Shadow Era Trading Card Game - Free TCG for iPhone, Android and Web
    http://www.shadowera.com/rules.php
    MATHES
    MATHES --- ---
    PANKAAC: mno a muzes mi prosim zkusit vysvetlit ve zkratce prubeh hry - tj. jak se to hraje? hral jsem opravdu hodne tcg a napr. magic hraju dlouho a jeho pravidla znam myslim velmi dobre. snazil jsem se neco googlit, ale moc sem z toho moudrej nebyl
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    MATHES: určitě se pijď,spíš rovnou vyzkoušej-oproti m:tg nejsou země-a jsou hrdinové /zbraně a brnění/40 karet atd.
    MATHES
    MATHES --- ---
    zdravim, ted jsem to tady objevil jenom bych se zeptal na hraci system. mam nahrano docela hodne tcg, jak papirovy (mtg, lotr, pokemon, hp, xena, sw, ds system...), tak i digitalni (urban rivals, warstorm...).

mohli byste mi to prosim k nejaky pripodobnit, abych vedel, jeslti se mam vubec pidit po blizsich informacich?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam