• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PANKAACShadow Era-online TCG
    POKIK
    POKIK --- ---
    jinak jedu deck eldawen: 4x KW 4x Puwen 3x ATB 3x Potl 2x worma 1x aeona 4x fireball 4x lighting 3x tome 3x nova 3x honnor dead 4x bad santa 2x nexus 2x dagger of unmaking xD docela to de je to 43karet a hraju maga chvili takze testuju co si o tom myslis jen tak kdyz budes mit cas xD ten nexus to chce hodne vymejslet kdyz dam blbe je to i prohra xD
    POKIK
    POKIK --- ---
    neee naky to jeji kouzlo je bugli nebo co si to dava jak streli a pak ji to ma healnout za 3 a nasel sem dalsi bug vcera shadow na me vyhodil alliho jak je 0/4 kdyz de do hry da jeden dmg a pak dava kouzlem dva sem mel dyku co vraci karty na ruku kdyz da nonfatal dmg tak stim na nej zautocim a vratiho to do ruky a pak sem to chtel udelat na nej dvakrat jeste protoze ho vyhodil znova a slo to jen prvne pak dvakrat ne jako 1 ze tri pokusu velice bad pospicham tak sem nehledal kouzlo ty lucisnice sry zatim
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC: ...prej s rapid share... samozřejmě myslim Rapid Fire :) .nj jdu z hospody :)
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    POKIK: Gweneth? Ta se nehealuje,ale zvyšuje itemu/luku power o 2 a durability taky:tzn o 2 výdrž: s rapid share se to rovná 8 životů dolů za kolo ,)
    POKIK
    POKIK --- ---
    dalsi vec je ze by mohli fixnout bugy jako treba ze nejde znicit portal a dalsi ta typka stim lukem ta je mega bugla gweneth ma se healovat pri killu moba nebo jak a healuje ji to ikdyz strili do heraka
    POKIK
    POKIK --- ---
    dííííííííík no ja právě začal hrát za borise ale pak se mi zda ze je ho ultyna neni zas tak dobra jak sem si myslel na kropeni zabijaku. tak sem nakoupil na amber a zhanu u ty amber mam fakt mega problem s udelanim balicku ale zkousim je to sni dost tezky to vymyslet to same se zhanou takze jak si rikal zkousim eladwen par mobu ktomu fireballs lighting strike tome par nov a santu a tak nak zkousim a prolejzam stranky s deckama a zkousim prave hraju jen humany se mi nejvic libjej a mam od nich uz skoro vsechno jak allie tak ability armory taky par ale tato hra se mi mega libi hraval sem na zakladce magic ty karty a hledal sem neco takoveho co by slo i na mobilu takze sem nejvic happy a sem rad ze je tu i forum protoze sem se tu regnul nedavno. urcite sem budu postovat ale baliky zatim moc ne protoze to nemam jeste moc projety ale u ty eladwen bych vymyslel i neco sam protoze u amber a zhany je to dost tezky vymyslet neco sam ale zeptal bych se treba co hrajes ty a pokud hrajes neco s humanama jako je eladwen, zhana nebo amber tak bys mi sem mohli klidne hodit neco k testu ucim se rychle jen to chce testovat dik za rady
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    POKIK: Určitě se vyplatí zaregistrovat na ofic.fooru-viz nástěnka.Zde v Strategy najdeš spousty balíčků,všímej si těch s hvězdičkami :). Tak uvidíš co ti sedne,ale na začátek bych ti doporučil spíš nějaký jednoduší deck jako Eladven,potvory a fritování.Či Zaladara,nebo Maiyju.Jinak krom Jericha(což se s novou edicí změní) jsou hratelní všichni hrdinové.Amber je určitě dobrá volba,ale už je to trošku o kombení. Taky doporučuji Snowstalkerův stručný článek o základech strategie,jenž najdeš na č.fansite,popřípadě na fooru v kolonce Czech... Kdyžtak sem poustni tvůj deck,a třeba ti ho tu rozpitváme. :)
    POKIK
    POKIK --- ---
    vymejslim si nakou napul zbrane allie amber ale xD
    POKIK
    POKIK --- ---
    velmi krááásneee blahopřeji jinak nevim co a jak hraju to jen chvíli tak mě potěšílo forum tady ještě nevim jak to skládat karet mám dost dost hraju humany borise amber a zhanu tak kdyby si mi poradil deck byl bych rád díky a ještě jednou cg
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    sou tam gram.chyby ale je tu report :))

CotCOOSD Championship.Turnaj o titul MS v Sealeddecku 2013 :: czechshadowerafansite
    http://czechshadowerafansite.webnode.cz/news/cotcoosd-championship-turnaj-o-titul-ms-v-sealeddecku-2013/
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Jinak pár dní před top 16 se gebíme s kámošem asi hodinu v kuse,když se kocháme těmi typ.angl. nickama jako shadowmann,fgforever,rcola12... a vybafne na ně Dřevotříska(debilní reg. přes fakebook)! (vyslovte si to jako "rusák v RA2,comrade:)) . Právě píšu report,bude co nejdříve...
    POKIK
    POKIK --- ---
    aha sem nevedel ze je to on xD diiik
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    POKIK: Člověče, čteš to fórum vůbec? :) Podívej se o 5 příspěvků níž...
    POKIK
    POKIK --- ---
    Ahoj, co hraje drevotriska za deck nevite nekdo by me zajmalo cim to lame jeho build diky
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    Ale koukám, že je to samá Majiya
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    PANKAAC: Super! Gratuluju...
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    final results
    CotCOOSDC Grand Finals - Challonge
    http://challonge.com/cotcsdcgrandfinals
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    wulvengames - Call of the Crystals Sealed Deck Official Tournament!
    http://cs.twitch.tv/wulvengames/b/373395404
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    2.místo-krásné odměna 5000 krystalů
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam