• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PANKAACShadow Era-online TCG
    FIN
    FIN --- ---
    můj první no-ally/allyless balík

Majiya
    4 Fireball
    2 Poison Gas
    4 Lightning Strike
    2 Engulfing Flames
    3 Tome of Knowledge
    3 Arcane Burst
    4 Evil Ascendant
    4 Snow Sapphire
    2 Voice of Winter
    4 Consuming Fear
    4 Static Shock
    1 Voltar's Ring
    2 Staff of Disintegration

hrozně jednoduché. oponenta v 90 % případů zabije poison gas/negulfing flames. a taky hrozná otrava, chápu, proč někteří nadávají, zejména vlkodlaci - těm jen vždycky škodolibě opáčím, že maj držet zobák, protože rok jsme my ostatní bezmocně nadávali na ně :-)
    (jasně, i dobrej werewolf se dal porazit, například ravnosovou serenou, ale i tak to byla vždycky hrozně otravná makačka - ovšem proti téhle máje, když to jen trochu přijde, si moc neužije.)
    FIN
    FIN --- ---
    no a na ukázku... inovovaná verze elementalis swarmu:

Elementalis
    3 Deathbone
    4 Belladonna
    4 Hellsteed
    3 Death Mage Thaddeus
    3 Carniboar
    4 Spark
    4 Ironhide Karash
    3 Wulven Predator
    4 Rust Weevil
    2 Death Collector
    3 Infinity Core
    2 Bloodthirsty

jasně all-around-against-ally/no-ally mágovská strategie má tendenci to stavět, ale ty infity cores tomu značně prodlužují životnost a hlavně: léčí! což ementálové doposud neuměli. několikrát jsem vyhrál na totální procyklení :-)
    FIN
    FIN --- ---
    PANKAAC: štíra hraju v gravebonovi a to bys koukal, jak lidi řvou - je furt na stole :-) čtyři jsou tam vlastně jen proto, aby na jistotu přišel :-)
    FIN
    FIN --- ---
    + je tam samozřejmě prostor pro spoustu novejch konceptů, například se IMHO poprvé dají efektivně hrát mage allyless decky. postavil jsem první ever a hned v prvních dvou partiích jsem se dočkal tolika urážek a dropnutí na timeout, že jsem ho asi postavil správně.
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    FIN:
    Deatth colector s consuming fear jsou OK,ten štír má klasickej problém, nepřežije kolo.
    FIN
    FIN --- ---
    no, tak zatím testuji hlavně shadow stranu a "láskami na první pohled" se hned staly tyto kousky:
    Consuming Fear Mage Ability - Attachment 2 Each time target opposing ally attacks or activates an ability while Consuming Fear is attached, that ally loses 2 base attack and its health is reduced by 2.
    jestli já něco nechápu, tak to, jak můžou někteří lidi na fórech vést debaty o tom, zda je to až taková pecka - komu to nedochází, nemyslí a je odsouzen k tomu být porážen :-)

dále jsem si velice oblíbil toto:
    Rust Weevil Shadow Ally 3 2 4 Weapons that deal combat damage to Rust Weevil lose an additional point of durability. If Rust Weevil is killed by a weapon, that weapon is destroyed.
    (cena / útok / životy)

sebevražedné ničení těch největších prasáren? no nekup to.

+ k tomu samozřejmě hůlku disintegračku:
    Staff of Disintegration Mage 4 1 2 1SE: Target weapon or armor loses 2 durability.
    (cena / útok / trvanlivost)

za další peckoidní obludku považuji tohoto nemrtvého:
    Death Collector Shadow Ally - Undead 3 3 4 2: Target ally in a graveyard is removed from the game and Death Collector gains +1 base attack and +1 health.
    protože když se to správně hraje, je vždycky co vyžírat
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    POKIK: ty krystaly byli prizemoney za 2.místo v sealeddecku,praakticky jsem měl 2 dny po vydání skoro celou edici x4, :) Ty santové tam jsou pro dolíznutí BF popřípadě na ally s hastem.
    POKIK
    POKIK --- ---
    AHAHA pozor pozor pozor koupil sem si balicek a prisel mi nejvetsi borec ever EPIC card a da se prodat za 2250 asi nebo kolik a je nejvic hustej Karlstard , ruler of gaderi mazec
    POKIK
    POKIK --- ---
    jako kde si vzal 5000 crystalůůůůůů já chci taky jinak ten haste borris hodne dobrej jen sem dal misto bad santu spectral sabre 3x dystak neco postni zas xD a muzem nekdy dat hru
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Jinak za 5000 crystalů jsem nakoupil DP boostry a asi 8 foilů...
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    tady muj boris na popularni strategii Kings pride + potvory s haste... nemá problém uplně prohranou hru zachránit uutokem z ruky za 20,ale bez Blood Frenzy jste v ...
    SE Deck Builder
    http://sedeck.mygamesonline.org/showcase.php?hero=1&carte=d4f4p4i25a31a4b4a3a2j35a15d455
    POKIK
    POKIK --- ---
    Too teddaaa a vubec nevim jak postavim balik to je mooooc mega hustyyyy karty zacinam s borrisemmm nak xD
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Dark prophecies sou venku!!!
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    víkendový mini turnaj týmuu s DP, Především díky Bustimu jsme skončili 2.
    Tag Team T6 - Challonge
    http://challonge.com/LDLTT6
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Tak nakonec to vyhrál Zaladar,Antimatter je prostě strong a ta zbraŇ ,co přidává shaow je taky nabitá. 2nd Mayija/portal
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    právě probíhá semifinále 1.ofic. víkendovýho turnaje s DP,tady stream...
    WulvenGames
    http://cs.twitch.tv/wulvengames
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam