• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PANKAACShadow Era-online TCG
    POKIK
    POKIK --- ---
    cus jen sem se chtel zeptat Ravnose na ten deck toho gravebona jak to mas jen stema 3 tome of know. nebo nepotrebujes takovej drawengine.

a druha vec jen tak vedle na vsechny zkousite nekdo elemetalistu na priserky ten jak ma tu ulty +1 +3 xD
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    FIN: Tak né epic,ale dokonce Limited!
    Ta human:
    Karlstard,Ruler of Gaderi
    K. cant be incapaciated and have 1 attack for each other fr.ally in g.
    3/6
    Ta druhá je takový krystalový zvíře. taky power....
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    FIN: S tim leviathanem souhlasim,sám jsem testoval... S tim meteoritem je to tak,že když ho hraje soupeř tak je přímo best,v mym případě zatim vždy efekt stejný jaxi napsal...Nemluvě o tom,že do Grejva je Supernova prostě super. :)) takže v podstatě souhlasím :DD
    FIN
    FIN --- ---
    PANKAAC: jaké dvě epic? máš statistiky?
    FIN
    FIN --- ---
    PANKAAC: no, poznámky: oko používá jedině tehdy, když má protivníkovi příjit karta, která by jistě rozdrtila/zcela zvrátila tvou situaci/výhodu - jinak ne. se zbytkem se musí balík vypořádat, jinak to není dobrý balík.

leviathan je u mě slabý, protože pomalý - je víc dalších způsobů jak prolejvat shadow energy, ale a) jak jsme si právě řekli, zase jen kvůli leviathanovi to dělat nechceš, takže b) za těch 5 je zkrátka "moc pozdě" - podívej se na diskutované SC anebo mága, co dokážou a to jsou pašíci za 3... a navíc můžeš mít za 5 bombometčíka Plasma Behemoth, tak jakejpak leviatan? (leviathon resp.)

metero shower u mě slabej. stojí 4, dá dmg jen do potvory. jasně, zbytek zapálí - a? než ty zbylé silnější toudobou uhoří, udělaj ti az kolo nebo dvě kolik? 6 - 15 dmg jistě, i když budeš odklízet "prcky" a la puwen 2/3 a podobné smrádky. to už radši za 5 úklid celýho stolu naráz a bum! včetně 5 do mě - jak říkám, nemám supernovu rád (právě rpo self-dmg), ale i tak je u mě lepší než meteor.

názor na leviatana a metero shower je samozřejmě můj subjektivní, oboje jsem zkoušel a zase z decků vyndal.

PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Jo a nahrál jsem 1. video k Borisovi... hodlám pokračovat. :)

BorisTHIS IS SParta upgraded by Drevo) against Zaladar with M Armor.hard match - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=m9FALA0OQXE
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    NEWS aneb po odmlce,Dark Prophecies a ták... :: czechshadowerafansite
    http://czechshadowerafansite.webnode.cz/news/news-aneb-po-odmlce-dark-prophecies-a-tak-/
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Chlapi. a Meteor Shower nehrajete? je docela fajn. Ring je super! Už jen z pohledu resistence + bonus k demedž je ta lepší stránka... :) Collector mluví za vše. Io void leviathan nakonec neukázal potencionál,ikdyž právě s tim okem (sc.eye) a tou lízačkou za shadow en. muuže být opravdu velký. Problém je že tou lízačkou si oponent často lízne odpověĎ. Jinak Grave bone díky sunblighetd one je ted docela fast.
    FIN
    FIN --- ---
    RAVNOS: máš pravdu. překoukl jsem se hnán nadšením.
    FIN
    FIN --- ---
    RAVNOS: přečti si voltars ring. taky se mi rozsvítilo až napodruhé :-)
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    FIN: pockaj, co s tym zaladarom? akoze to redukuje damage? lebo napisane jak to je mi to nedava zmysel.
    FIN
    FIN --- ---
    RAVNOS: jo. za 3 je DC neskutečný.
    ještě myslím, že peklo je voltars ring. některé fce jsou zřejmé...
    * blesčík za 4 místo za 3 - dobré i když bez toho lze ještě žít
    * shock za 2 místo za 1 - bomba
    * oponentův nishaven zkriplen - bomba, páč za 3 už to potvory často ustojej
    * zaladar - dmg 4 místo 3
    další už méně...
    * DC +1 dopředu - bomba
    * leviathon +1 - bez toho lze žít, osobně ho *zatím* považuji za pomalého = slabého
    a další mi chvilku docházely :-)
    * violet thunderstorm - dělá za 2 namísto 1 - bomba, najednou už není tak jednoznačné, že budeš hrát snow sapphire

s čím mám naopak zatím problém, je meteor shower - přijde mi pomalý. za 4... to už většinou radši hraju za 5 supernovu a to ji nemám rád a snažím se jí vyhýbat, páč dmguje i mě
    FIN
    FIN --- ---
    POKIK: momentálně ho nedokáži smysluplně postavit (i když to zkouším). má to dost těžké. válečníci s hastem anebo zbraněmi, lovci se zbraněmi a mage-no-ally decky...
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    POKIK:
    4 Death Collector
    2 Death Mage Thaddeus
    2 Wulven Tracker
    1 Conversion
    4 Spark
    4 Mind Control
    2 Ironhide Karash
    2 Carniboar
    1 Eternal Renewal
    2 Life Infusion
    2 Wulven Predator
    2 Rust Weevil
    4 Flare
    4 Infinity Core
    2 Bloodthirsty
    2 Nocturnal Advantage

je to v beta testingu, este to urcite budem menit. napriklad odoberiem nejake prisery a pridam nejaky artefakt ci armor pripadne nejake sorcery. Finov objav roku Death Collector.

Neskutocne. Casting cost mal byt minimalne 4.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    OK, ja to momentalne hram bez ringu a shocku. skusam, co to da. pridal som meteor shower atp. uvidime k comu sa doberiem, vcera som v noci hral 2 duely. jeden proti Hearthbreakorovi a jeden proti Dark Claw, oba win. Rust Weevil a Staff of Dis. super potrebne veci.
    ale v podstate je to Finov Gravebone len v v blede modrom. urcite je ale shock super na male potvory typu windbreaker ci ta 1/1 s haste.

Gravebone
    2 Death Mage Thaddeus
    3 Carniboar
    2 Ironhide Karash
    4 Fireball
    4 Lightning Strike
    3 Tome of Knowledge
    3 Rust Weevil
    3 Death Collector
    1 Scrying Eye
    4 Consuming Fear
    2 Sun-blighted One
    2 Bloodthirsty
    2 Staff of Disintegration
    3 Meteor Shower
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    POKIK: hram zaladara, samozrejme.
    POKIK
    POKIK --- ---
    toho zaladara nidko nehrajete ?
    FIN
    FIN --- ---
    RAVNOS: myslím, že na ejdnu stranu je to bomba, na druhé 1 přesně stačí. snad dvě. pochybuji, že víc.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    FIN: som to akurat postavil podla tvojej starej verzie, nieco pridal, nieco ubral.

jak to ide so scrying eye?
    FIN
    FIN --- ---
    Gravebone
    3 Death Mage Thaddeus
    3 Carniboar
    4 Fireball
    4 Lightning Strike
    3 Tome of Knowledge
    3 Rust Weevil
    2 Death Collector
    1 Scrying Eye