No nazdar... nazdááár!
Já třeba bych byl jasně pro. Rád se vídám s lidma z "dávných" časů, ať už jsou z jakýkoli bubliny...
A Gatecraft mi připadá, že to bylo fakt už strašně dávno. 10let? Btw, kdy cca byl nějvětší peak?
Já teda Minecraft vlastně hrál víceméně naposled právě ještě na Gatecraftu... (stejný nick jako tady)
Dokonce bych i pár konkrétních lidí snadno sehnal... Pulpieho, Marnotku, Xabbua, Bukvajze..
---
Zdar Kirby, občan Ironu k vašim službám, šéfe... Dodnes si pamatuju hlášku, kterou jsi mě tenkrát počastoval když jsem zveleboval svou obytnou díru ve skále...
"Klidně stav nahý, mě to nevadí!" .))
Dobře si pamatuju, jak jsem byl nějak nemocnej, tejden doma... a většinu jsem ho strávil tím, že jsem kopal kruhovou díru někde na okraji města... šlo se skoro na bedrock...(dělaly se tam pak snad nějaké městské farmy, nebo tak něco) průměr třeba 100bloků... fuj tajksl, to byla fuška...
smyčka hratelnosti: brenchmine - diamanty na krumpáče, brát je silktouchem, a pak až někde v total bezpečí fortune III, aby jich vypadlo co nejvíc... pak hurá do nějaký EXP trapky, enchantovat je na Unbreak III a Effi V, aby to nějak kopalo a chvíli vydrželo...
Já bych u sebe někde měl najít zálohovaný svět serveru Raketa, kterej beru jako jakýhosi předchůdce právě gatecraftu... Gatecraft byl už přecejen "hezkej", pravidla, často fakt hezký, účelný stavby... na Raketě bylo hlavní centrum vystavěný ještě v takovým tom prvním Minecraft rauši, takže většina věcí prostě z cobblestonu .)) - strašnej punk... .))
Teď jsem si vybavil, že jsem tam svýho času postavil pevnost Boyard ... v měřítku 1:1 .. a udělal tam nějakej funny event ... .))
To byly časy...
Dokonce mám "zdokumentováno".
37. minuta...
Raketa Server - 2011 - 2.částhttps://youtu.be/T_KcZTEEyBw