• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALESalé
    KATKA119
    KATKA119 --- ---
    Ahoj, psala jsem již do diskuze FNB, ale nevím jestli si tam toho ještě dnes někdo všimne. Dnes jsem na zahrádce sklidila 1,5 kbelíku topinambury, já je určitě spotřebovat nezvládnu, tak bych je chtěla dát do FNB. Pokud se mi od nich dnes nikdo neozve, mohla bych to dneska večer odvézt do Saléčka a nechat jim to tam?
    SALE
    SALE --- ---
    Zitra:

    Vzpomínky na Ukrajinu v listopadu a prosinci minulého roku. Ukrajinista Miroslav Tomek promluví o ukrajinské levici a o pravicových radikálech.

    Články od Miroslava Tomka k tématu: Ukrajina nade vše? a Patologie protestů

    euromaidan


    ANGIOLETTO: Obcas to tak nektery z prednasejicich delaji, zkusime vic tlacit aby si lidi svoje prednasky nahravali
    ANGIOLETTO
    ANGIOLETTO --- ---
    Neuvažujete o tom, že byste přednášky vizuálně nebo zvukově zaznamenávali? Nabízíte spoustu zajímavých témat, ale jsou pro mě většinou časově nedostupné...,//
    BRETONEC
    BRETONEC --- ---
    Zrovna jsem dal péct štrůdl. Tak pokud se mi ho podaří nespálit, nebo se s ním nestane jiná nehoda, donesu ho do Salé na dnešní přednášku.
    SALE
    SALE --- ---
    http://sale.s.cz/news/03_2014.pdf Tady je březnové číslo newsletteru. Prosím pomkožte s tiskem, jestli můžete. Přišli jsme o náš zdroj.

    Program už je taky z velký části na netu, sleduj tady: http://sale.s.cz/index.php?clanek=program
    OLYFKA
    OLYFKA --- ---
    vcera jsem dorazila pozde na to vezenstvi, coz me moc mrzi, protoze o tom pisu diplomku. kdyby mi na sebe dal kontakt nekdo, kdo byl za mrizema, budu z toho mit vanoce.
    BARUSHA
    BARUSHA --- ---
    dnes:
    Infocentrum Salé
    http://sale.s.cz/index.php?clanek=akce&akce=426

    budou bramborove knedliky plnene uzenym tofu, spenat, zeli a jako dezert jablecny kolac se skorici, tak dorazte!
    ROMANITO
    ROMANITO --- ---
    8.3. BÍLÁ VRÁNA KONCERT PRO AGREGÁT II: OR, AORTA, KURAC, PLANETY, ZKOUŠKA SIRÉN, LÁSKA A PŘÁTELSTVÍ, PAREGORIK
    Zhruba půl roku po prvním vydání benefitu na dieselovej agregát, kterej by měl bejt k dispozici širokýmu okruhu pražskejch punks pro dělání venkovních koncertů, navazujeme benefitem číslo dvě. Pokud všechno půjde dobře, po týhle akci by už mohlo bejt k dispozici potřebný množství peněz, abysme si koncertní jaro a léto mohli užit v plný parádě venku na ulicích, pod mostama, v opuštěnejch barácích nebo ve skejtovejch rampách.
    [ 8.3. KONCERT PRO AGREGÁT II / koncertconcert / 8.3.2014 / CR - Praha - BÍLÁ VRÁNA ]
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    GULDUR: moc díky za reakce a pluska...díky zájmu jsem se předběžně se Sálé dohodl, že bychom to v dubnu dali..v březnu to aspoň sesumíruju a připravím nějaké vizuály...
    SALE
    SALE --- ---
    Středa 19. února, 19:00, Den pro ABC: Jak komunikovat s policií

    Den pro ABC: Jak komunikovat s policií
    V rámci ABC večera nás tentokrát nečeká ani tak přednáška, jako spíše workshop, na kterém si budeme vzájemně vyměňovat zkušenosti o tom, jak nejlépe komunikovat s policií. Přijď i ty přispět svou troškou do mlýna s tím, co se ti kdy osvědčilo, nebo naopak neosvědčilo... Po úvodní chvilce teorie nás tedy čeká spíše praxe a zase praxe...

    A k tomu benefiční večeře pro Anarchistický černý kříž

    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    BODY_SUIT: OK, díky
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    přátelé, otázka, byl by zájem o přednášku na téma tvář současného pravicového extremismu? Dělal jsem si poslední dobou soukromou rešerši a zjistil jsem pár docela zajímavých věcí, jako je třeba uplatňování sektářských mechanismů uvnitř White power hnutí a cílená manipulace jejími členy...taky bych rád uvedl na pravou míru některá čísla z ministerstva vnitra, kterými nás straší...třeba by to někoho zajímalo..
    ROMANITO
    ROMANITO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam