SALE: Zveme všechny, kteří by se rádi setkali a diskutovali s člověkem, který se stal obětí zdravotnického systému v oblasti duševního zdraví v USA, a který se rozhodl otevřeně vystupovat se svým životním příběhem a otevírat tak důležité téma, které je často před veřejnosti skryto nebo je jí přehlíženo.
Připojte se k nám a diskutujte s autorem knih, přeživším traumatu, radikálním učitelem v oblasti duševního zdraví, rockerem a „relativně stabilní i bláznivou osobou“ Craigem Lewisem!
Několik slov od Craiga:
„Téměř všechno, na čem mi záleží a co miluji, včetně mě, bylo v posledních 3 letech spáleno na popel. Bylo to brutální. V posledních několika letech se svým vlastním úsilím léčím z neurologických, zdravotních a dalších životních potíží, které mě potkaly. Poslední tři roky byly nejintenzivnější, nejpřekotnější a nejkrásnější v mém životě. Toho jsem dosáhl rozhodnutím žít v přítomném okamžiku. O tři roky později už nesbírám kousky svého rozbitého života, ale vytvářím život zbrusu nový s čistým srdcem a láskou sám k sobě, což zaručuje, že je moje osobní palivová nádrž neustále plná.“
Craig se úspěšně zotavuje a naplno prožívá svůj život, což mnozí považovali za nemožné.
Všichni účastníci jsou vítáni, aby přispěli a podělili se o své názory a zkušenosti.