• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABAKAGraffiti z Pražských ulic
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    EATHAT: Tak já to natáhnu stěrkou a pak sem napíšu, kdy má ostraha volno :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    BLUMIR: tak vono chtit po nekom legal kterej este chces schvalovat a o barvach neni ani rec...neni to uplne lakava nabidka visco ;) krom toho v klubu graffiti z prazskych ulic(tím nejsou myšleny legální plochy pouze fotky a videa.) je to trochu off topic..
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    Kosmos přečetl a nereaguje. Fakt nikdo nevíte kdo by uměl stříkat?
    SCHWA
    SCHWA --- ---
    BLUMIR: ID RAPHAEL_KOSMOS mozna bude vedet
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    Zdarec,

    dělám ve střední škole technický na Zelném pruhu správu areálu. Dělali jsme opravy plotů, no a v jednom místě není plot, ale zídka. Původně tam byly nějaké kotce, které jsem nechal zbourat, zeď ale nechávám, neb nechci dělat plot. Zeď má cca 2x8m a je dost posperovaná a plná tagů. Stavařské vzdělání mi velí zeď zpenetrovat a nabarvit. Samozřejmě první co se stane, že to někdo potaguje.

    A teď můj dotaz - zda by byl schopen někdo na tu zídku naspejovat nějaký obraz, podle návrhu který schválíme. Jsme učňák, učíme tesaře, mechaniky, takže něco s nádechem řemesla či symbolikou. Zídka je normálně přístupná z ulice, je tam chodník a modrá zona. Lešení není třeba. Jaké by byly podmínky?

    https://mapy.cz/zakladni?x=14.4239686&y=50.0384316&z=19&pano=1&pid=70182753&yaw=1.424&fov=1.257&pitch=0.160
    SPECZ
    SPECZ --- ---


    Dovolím si jeden mimopražský kousek - uvnitř bývalé infekční kliniky v ovčárech.
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    jj je tam i par veci od Adiora (pro me velka legenda) hlavne lužiny ktery jsme zamlada mrskaly ve velkym taky.
    LALO
    LALO --- ---
    ZABAKA: stara dobra klasika :D
    LUSCHIWA
    LUSCHIWA --- ---
    by PORCE ®

    FAKOLY
    FAKOLY --- ---
    The City Survival Report #08
    https://www.youtube.com/watch?v=o9vlL0gat1Q
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    SPAM: doražte zbombit Freestyle Kolbenku - 28. 6. JAM - pivo, gril, redbully atd. - 200m2 černym latexem natřený legál plochy

    https://goo.gl/x9fplq
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    RAPHAEL_KOSMOS: LALO: tak jsme si diky waterbased montanam udelali moc...prijemnou akci, ve vsech ohledech (v sest rano jsem videla trojite a chodnik mi ujizdel pod nohama - a to jsem skoro nepila!).. sprejerskej koutek sklidil uspech, dokonce jsme odhalili v nasem meste cloveka se skrytym talentem, kterej si to tam fakt daval a kteryho jsme se rozhodli v jeho schopnostech dal podporovat. ac se to tam pochopitelne k ranu zvrhlo v poradnou salvu spreju, nadrazakum se postrikana zed zalibila a ani jsme to nemuseli sundavat dolu .-]

    ostatnim se omlouvam za lehky ot, a vsem co mi poradili s vyberem jeste jednou dekuju




    RAPHAEL_KOSMOS
    RAPHAEL_KOSMOS --- ---
    LALO: jojo, se sugarama musis mit trpelivost, ale kdyz je fakt poradne proklepes i nekolik minut, tak fungujou. kazdopadne priplatit si na mtn water based, ty jsou super po vsech smerech..
    LALO
    LALO --- ---
    SARKALINA: osobně si myslim, že interiérovky se kvalitou pigmentu nemůžou rovnat klasikám :) já si koupil zelenou sugerku a je to bída, blbě to kryje, praská to a je to hodně řídký (pro začátečníky smrt :) )

    Nejlepší dude, když si zajdeš do Necku, kde ti poraděj a můžeš si to tam vyzkoušet, kluci jsou šikovný :) a hezká holka jim určitě zpříjemní šichtu...
    RAPHAEL_KOSMOS
    RAPHAEL_KOSMOS --- ---
    SARKALINA: jeden 400ml sprej ti vystaci tak na 1,5m2 barvy, ale to se jedna o montany nebo tak neco, nevim jak u techhle mrdek.
    s temahle nemam zkusennosti ale jinak se da samozrejme nakoupit i levnejs..
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SALAMAN: LALO: EATHAT: RAPHAEL_KOSMOS: diky za odpovedi. mozna jsem mela specifikovat, pro jaky ucely to chci. poradame mejdan ve stary nadrazni hale o plose 130m2 (na vejsku to muze mit tak 8m?), v ramci kteryho by jednou ze spolecnejch aktivit bylo prave sprejovani malirskyho platna o rozmerech 4m x 1.2m. pocitame s ucasti cca 100lidi. ne ze bych jim vsem nechtela doprat lehou davku sjetosti, ale ...budu v roli zodpovedny organizatorky, hehe
    narazila jsem na tyhle spreje za prijemnejch 89,-/400ml, udajne vhodnejch i do interieru. kolik jich budu na to platno odhadem potrebovat? pocitala jsem cca 10 barev...a predpokladam spravne, ze mam vzit vic zakladovek, tj. cerna/bila/seda? diky!
    RAPHAEL_KOSMOS
    RAPHAEL_KOSMOS --- ---
    LALO: jojo,nebo mame v graffnecku jeste mtn water based 300ml.
    to je uplne netoxickej sprej bez zapachu se super pigmentem, rychle schne ale je trosku drazsi, tzn 160kc ks..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam