• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: Jo. Stalejestemanzel o tom realne uvazoval, tak jsme zagooglili, co je to okal. Asi diky nechci.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAWERICK: možná jo. Zděný je ten podek, pak trámky a mezi nima ty desky.
    Já spíš zpochybňuji množství dřeva v tech deskách :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MAR_TINA: Pokud se nepletu (nejsem architekt:)) tak okal má právě dřevěnou i nosnou konstrukci ne?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAWERICK: ani to snad nevydávali za dřevostavbu. Sendvičová konstrukce z různých lisovaných desek s nevhodným povrchem, hrozně to bobtná a kroutí se to.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MAR_TINA: No chvíli to trvalo ten okal pod tím identifikovat:)
    Tak je to dřevostavba... Navíc v té době jsme neměli takové možnosti ošetření jako dneska nebo ve té době na západě... Spíš je někdy zázrak že ještě stojí:)))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: já bych k tomu ráda řekla, že ten okálový vršek je na zbourání celý. Žádný dobový okál už není v dobrém stavu, ony měly překvapivě nízkou životnost.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---

Prodej rodinného domu 325 m², pozemek 1112 m², Ludkovická, Pozlovice • Sreality.cz
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/pozlovice-pozlovice-ludkovicka/2885231180
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    Jo a vsimli jste si, ze je ucel panelu vylozene v popisku inzeratu, zejo?)

"Uprostřed místnosti je panel, kam lze zavěsit televizi."
    CUKI
    CUKI --- ---
    MARTYYNO: Myslím že oled přes celou šířku bude mnohem menší zátěž než nějaká kreace u sexu.

Ale když se na to podíváš, tak je jasné že je to na schovaném T závěsu a ten vydrží (může) než obvodová zeď.
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    MEJLA77: jakože když chce jeden klečet u postele, tak aby se mu tam vešly nohy. Že mě to hned nenapadlo.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    VOIKUKKA: nechtějí si o to zlomit palce :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MALATI: holt nekdo rad kamrliky a nekdo otevrene prostory.
    DIVER: internety. Ja koupila jeden "japonskej" v nejakym takovym tom divno e-shopu typu decodom nebo neco podobneho.
    Paravan, paravány, paravan do interiéru, zástěny do bytu
    https://www.dekorhome.cz/p/paravan-japonsky-5dilny-sc06-5-bk-dekorhome
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    MONIOUS: není ta zeď ještě vysouvací? Jsou tam nějaké kabely a třeba to umí něco víc, než jen divně levitovat v prostoru. Nebo pod ní zasouvají ty konferenční stolky, když chtějí tančit. Musí to mít důvod, přeci by takovou hovadinu někdo nestavěl jen tak.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JAKE_UP: stačí trochu divočeji smažit a máš i oběd i večeři do postele.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MARTYYNO: Tady to určtiě nikdo na pohyblivý rameno montovat nebude, tu telku to samozřejmě zvládně úplně v pohodě. Navíc nikdo nevidíme dovnítř té konstrukce, že.

Celkově mě to vůbec nepobuřuje, očividně to je jediny místo, kam tu tv umístit (ano, spousta lidí se bez ní prostě neobejde) a je aspoň trošku oddělené spací zóna od obytné. To mě víc vadí blízkost postele a jídelního pultu, zase ale pojem snídaně do postele dostává nový rozměr.
    DIVER
    DIVER --- ---
    KATIA: paraván, paraván! :)

mimochodem, nevíte, kde se něco takového prodává ve větším, aby si člověk vybral?
    KATIA
    KATIA --- ---
    Tak budu na druhé straně, ale mám pochopení pro lidi, kterým se blbě spí ve velkým prostoru a tohle je jim příjemný, že tam vznikne nějaký aspoň trochu uzavřený "koutek". Navíc potenciálně stěna navíc na umístění něčeho. Levitující provedení je divné, o tom žádná, to by ale šlo dořešit.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONIOUS: přes levitující jakozeď nevidíte ty jídelní židle v posteli? :)
    A skříň nebo co, co zakrývá kus okna. Halvně že je v garsonce i postel i gauč a vana.
    To už je snad lepší zkopírovat nějaký 40m2 malý byt z ikea komplet.
    MALATI
    MALATI --- ---
    MONIOUS: Je to naprosto strašný. Teď jsem našla k prodeji identickej byt, jako je můj (jen zrcadlově obrácenej) v našem baráku. Není tam absolutně žádná nutnost umělé stěny, protože se spí nahoře v podkroví. z nádhernýho velkýho prostoru se stává nepoužitelnej kamrlík... Jasně, není to apriori peklo, ale smysl to nedává...

MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    GECKO: a jak to souvisi se sexem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam