• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    CUKI
    CUKI --- ---
    FAITH: Za mě koncept podle mě docela povedenej, navíc tím domem zajistili na své zahradě soukromí, ale vnitřek a TZB už asi dělal nějakej ignorant.

No a ten oltářík? Ono když se dostaneš divoce k penězům aby jsi si pořídil tohle, tak se prostě potřebuješ každý den modlit, aby tě o to jiný mafián nepřipravil :-D
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    JAKE_UP: podlahu do oblouku dělá imho širokáč...
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    jako terasa dobrá, ale hlavně z toho důvodu, že z ní nevidíš ten barák.
    Můj první dojem byl - hele kostel. A druhej, tak teda ne kostel, ale zjevně se ta hlavní místnost do kostela s oltářem stylizuje... za mě teda docela dost úchylné.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Mě nejvíc uráží nedostatek prostoru okolo kulečníkového stolu. Proč to ty lidi dělají? Vždyť se z jedný strany pořádně nedá zahrát šťouch.

Ta podlaha položená do oblouku musela být realizačně nelehká, ne?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FAITH: wow. Slusnej drakulov. To si clovek zadela na zaludecni vredy uz jen z tech fotek. Ale maj hezkej vyhled a ocividne jim nekdo rekl ze dobrou architekturu poznas podle toho, ze v ni stoji lehatko od LC.
    KURE: ok, timto jsme prokazali, ze se nikdy nestanes zakaznikem nasi kancelare :)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    OMNIHASH: mně to jako klasická sedlová úplně nepřijde... ale nechci se hádat, nejsem stavař
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MEJLA77: tak jestli to stavěli nějak příčetně, nemělo by, furt je to jedna sedlová střecha. Tenhle problém postihuje spíš všechny ty DIY přístavby, kdy se o padesát let pozdějš a úplně jinou technologií vyžene půlka baráku o štok, nebo přistaví pokoj, a pak se tam matlá přechod eternity do bramacu...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MALATI: já si hlavně myslím, že tam bude problém, až ta budova zestárne a začne zatékat do střechy, která má IMO dost dementně udělané sklony (chtěl bych vidět, jak se to chová za intenzívního deště a jestli tam neteče voda po fasádě mimo okapy) a cena té opravy bude asi dost velká a obtížně řešitelná
    KURE
    KURE --- ---
    MALATI: Myslis jako v podkrovi?
    MALATI
    MALATI --- ---
    KURE: Asymetrická podlahová plocha, asymetrický stropy, asymetrický okna, asymetrický stěny... není možný,, aby to časem nezačalo lýzt na mozek. I když na pohled to vypadá fajn, to nepopírám.
    KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA: Bohuzel moje financni schopnosti jsou tak o dva řády niž než by takovy obydli vyzadovalo :)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    FAITH: podlahy se mi vysloveně líbí, rozmanité prostory taky... co ale je příšerné je ta "katedrála" - navíc celé prosklené = prostor imho nevytopitelný / neuchladitelný (v létě, když praží slunce prosklenou stěnou (bez ohledu na to, jak moc jsou okna UV a jánevím co ještě - vždycky to bude ohřívat, ledaže by tam byly venkovní žaluzie).
    Zařízení interiéru, samozřejmě, peklo je - "zámecká postel" a rudé stěny included...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: a budeš dělat párty u bazénu?
    Nechceš být můj kamarád?
    KURE
    KURE --- ---
    FAITH: Ne.
    Kdybych byl bohatej a nemusel pocitat kazdej metr ctverecni, na kterym bydlim, chtel bych "divnej" prostor.

A tohle, blbej nabytek stranou, je dost velky ze ty neprakticky tvary mistnosti neomezujou obyvatelnost.
    Uplne vidim pracovnu s knihovnou misto kulecniku. A obrovskou prosklenou vytrinu s legem misto oltáře.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Mně by stačilo, kdyby ten dům byl jen přízemní - bazén, fitko a mini kuchyň :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: a horní terasa nad bazénem do zahrady taky dobrá.
    Ten vnitřní prostor by se musel zařídit jako alternativní obytná galerie a swingers, aby to začalo dávat smysl.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: Ten bazenns tou zahradou je takhle totalne top…
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: radši v Brně než v tomhle :)
    Ale bazén s výlezem do zahrady dobrej.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    FAITH: Kdyby to nebylo v Brne, tak zcela s klidem, vetsina toho divnyho by sla proste vyhazet.
    FAITH
    FAITH --- ---
    LUCIASHECK: Takze by si tam normalne dokazala zit a nevyvovalavalo by to v tebe zvlastne pocity/nepokoj?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam