• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    Pronájem bytu 1+kk 33 m², Sokolovská, Plzeň - Bolevec • Sreality.cz
    https://www.sreality.cz/detail/pronajem/byt/1+kk/plzen-bolevec-sokolovska/335119180

NGR
    NGR --- ---
    doma mame luxfery v nejaky konstrukci a zasparovany
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LUSINDA: napsala jsi to celkem vystizne, ja bych jenom zmenil poradi tech adjektiv. Je to takovej ten predmet u kteryho nejdriv zustanes fascinovane stat a po triceti vterinach ti dojde jak je to vlastne priserny a s ulevou jdes dal.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    GECKO: ocividne je tam neco bileho/sedeho. Jinak transparentni mamut ne pu tmel to udrzi na veky. Nez to vytvrdne, to polozis na bok
    GECKO
    GECKO --- ---
    CUKI: No to mě právě zaujalo.. máme příbuznýho, co se zabývá skleněnými stavebními prvky a podobnými věcmi.. a to lepení není tak docela snadný, lepidla jsou UV vytvrzovaný a podobně ale hlavně musíš mít nějakou rovnou styčnou plochu. No a ty Luxfery mají ty hrany zaoblený a mezi hranama je to nižší, vzniká tam mezera... takže si právě nedovedu moc představit, čím by ji vyplnili, aby to drželo... a zároveň v tom nechceš nechat tunýlky, protože do toho se jen dostane binec a už to nikdy nevyčistíš.
    CUKI
    CUKI --- ---
    GECKO: slepený lepidlem na sklo, ale spíš by mě zajímalo jak vyřešili tu spáru. Já z toho kdysi dělal návrh koupelny v otevřeném prostoru a nenašel jsem nic co by mi vyhovovalo. Jako spára transparent silikonem asi není to co chceš :-) Nakonec to bylo lepených skleněných tabulí.
    GECKO
    GECKO --- ---
    CUKI: Hmm... tak a teď jsem začal přemýšlet, jestli jsou jen něčím slepený k sobě, nebo jestli to má nějakou kostru, co to drží.
    CUKI
    CUKI --- ---
    LUSINDA: nebo vyrobit, ale klasika stojí asi 69Kč ale ta rohová přes pětikilo.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    AL3X: za 5500 na FB tržišti :-D
    AL3X
    AL3X --- ---
    LUSINDA: To hrozne moc potrebuju. Jako fakt. Moc.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    LUSINDA: Na tom stolku silně chybí whiskovka s nedopitou kořkou, těžký skleněný popelník s popelem všude okolo, bankovka v ruličce a starý číslo Playboye.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    LUSINDA: to je paráda, perfektní design :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    tohle je dobrý a blbý zároveň.

CUKI
    CUKI --- ---
    VELCORO: Jestli je to ono, tak solili hlavně dělníci. Dům má na střeše FV panely asi metr od vedení, těsně kolem komína, takže to prakticky pořád stíní. Bojler je zapojenej obráceně a nebyl novej, ale asi to nikomu nevadilo. Odpady nejsou všude ve spádu, naštěstí vedou po povrchu. Dům je zateplen 40mm EPS na tom je děsně zprasená fasáda. Nově udělaná elektrik měla sice v každé řadě chránič, ale byl evidentně vypojen protože to nefungovalo a nulák se podivně rozděloval a zase spojoval. Některé starší částí zapojeny v TN-C, co na tom, že za chráničem :-)
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    CUKI: No typek co si to nechal navrhnout ocividne solil dost)
    CUKI
    CUKI --- ---
    MEJLA77: To byl lokalita - Slaný, kde jsem tento div viděl na vlastní oči. A nebyl jedinej, klient to trefně nazval "sedm divů světa" :-D
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    CUKI: ne, to je sladký :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    VELCORO: Slaný? :-)
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ULO: jj, pozvali si tam nejakyho profi fotografa aby jim ten byt nafotil pro nejakej casopis o interierech. Oni byli fakt sladky :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam