• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    CUKI
    CUKI --- ---
    87HIGHFLYER: Třeba je to ten na koho reaguješ. :-)
    Žil jsem v Británii ve chvíli, kdy začal platit tento zákaz. Znám dobře dobu před i po. A začali si to pochvalovat i kuřáci a hlavně restaurace i puby. Nicméně ten největší dosah byl v dlouhodobé horizontu, když se rapidně zmenšilo procento kuřáků a celkově množství tabákových výrobků.

Jedinej kdo byl proti, byl nějakej Filip.
    ...Filip Morris :-D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    RUTHER: to by bylo docela zajímavý zjistit. Protože třeba já neznám nikoho, kdo by začal kouřit doma protože se nekouří v hospodě a ani jsem o tom nikdy neslyšel.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    MEJLA77: Myslím, že vyhnání kuřáků z hospod pomohlo maminkám s kočárkem, který si chtěj dát pivo, ale domácnosti jsou zakouřené o to více.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    87HIGHFLYER: kouřím sám venku, ostatní členové domácnosti jsou nekuřáci, kdybych měl byt i sám a v něm takový balkon, tak tam chodím kouřit, protože ačkoliv jsem kuřák, tak mi vadí pobývat dlouhodobě v zakouřeném prostoru, nevadí mi zima, sníh, ani trochu vody
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    Je pravda, že na první dobrou jsem si myslel, že si chtěl někdo v paneláku rozšířit ložnici tím, že si udělal příčku v půlce lodžie a tu pak dozdil.
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    CUKI: nevypadá to tak. Ale můžeš si to zasklít a máš zimní zahradu. Ten kámoš Holanďan to má právě už zasklený a děsně jsem mu to záviděla. Měl tam hromadu rostlin.
    CUKI
    CUKI --- ---
    SWATKA: A není za tím balkón, podél celé fasády?
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    MALATI: balkon je vystouplý z fasády, toto je lodžie. Podobné mají Amsterdamu už desítky let. Jen je ta lodžie bílá. Žádná novinka
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    87HIGHFLYER: můžeš mít kuřáckou návštěvu? já nevím, já bych to nekupovala :-)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    TRISSIE: prunik lidi, kdy jeden z domacnosti kouri primo v byte a druhej ne a soucasne porizuji takovouhle novostavbu jsou podle me tak 4 lidi v republice :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    87HIGHFLYER: no tam zavřeš toho kuřáka a nepustíš ho zpátky, aby ti nenasmradil :-)
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    87HIGHFLYER: K narušení tepelné izolace? K vytopení sousedů z nafoukaného deště/snehu? Možná este k venčení malyho psa? Jinak nevím.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    K čemu to je dobrý? Neuděla stejnou službu prostě otevřít ty okna?
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    MALATI: technicky vzato lodžie. Ale vypadá to fakt divně!
    CUKI
    CUKI --- ---
    MALATI: Dnešní běžnej trend, ale pravda bývají větší :-) Většinou se jedná o nějakou rohovou nebo vystupující lodžii.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    MALATI: to ted vidam v kazde druhe novostavbe a hrozne mi to pripomina ty kuracke vybehy na letisti, tak mozna, ze je to tak fakt zamyslene :)
    MALATI
    MALATI --- ---
    Telefonní budka? Zastávka? Kuřána? Nikoliv, balkon :D

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Na to, ze jsou to zachody na D1, tak dobry....

MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ELIS: ze se tak zpetne vratim...to je postel pro dva trimetrove lidi na delku nebo pro pigmejskou rodinu na sirku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam