• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ZUZKAOU: Škoda, já se u těchhle věcí vždycky nejvíc těšim na obdivný komentáře spolubydlenek.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SALVATOR: okoun...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ZUZKAOU: Sauce?
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    ZUZKAOU: neopoušŤej... No já se picnu... Oběť... Asi jsou hodně věřící... A nebo dokonale negramotny... Radši si měli koupit nálepku, dementi. Ale dokazuje to tezi, že podobný sračky si domů zanesou jen duševně slabší jedinci...
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    AZA_: vyladene do posledniho detailu, ale zit 1984 by mi teda radost nedelalo.

Co mne, ale dostalo nejvic, jsou ty zavesy v hale, jen na to kouknu a boli mne ramena.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ZUZKAOU: "Pepo, v kolik přídeš? A máš všechno? Klíče, mobil, beránka?"
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    AZA_: mne by tam taky jeblo:)
    Jsem milovnice industrialu, interiery zalozeny na pohledovym betonu se mi libi (hlavne knihovny;) ), depresivni vzhled taky, ale radsi jen nejaky casti bytu (kuchyn, pracovna), cely byt by i na mne byl prilis;)
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    ZUZKAOU: nejdokonalejší z dokonalých :-D
    AZA_
    AZA_ --- ---
    MOUNTBATTEN: Jo, tak to souhlasím. A taky chápu, že se to někomu může líbit. Jen pro mě je takovej interiér prostě už moc. Evokuje mi to spalovače mrtvol....
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    AZA_: aspon je to uprimne priznani toho, ze bydli v betonovy krabici.
    Mnohem lepsi, nez zarizovat si interier panelaku rustikalnim nabytkem, hezky vesnicke vyrezavane motivy do dreva, kuchyn "prováns".... bydli v panelaku na prazskym sidlisti, ne v roubence na Sumave ;)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    AZA_: Já s tebou souhlasit budu, vypadá to jako rozestavěný kravín. A když vidím ty mraky kšiltovek v polici nad postelí, troufám si to nominovat i do módního pekla :-D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ALDARION: kdybych tušila, jak dlouho a v jakém složení budu obývat své současné bydliště, taky bych z něj udělala obří otevřenej prostor a nepočítala s výhledem na to, že za chvíli půjde na pronájem... :-D ale holt KDYBY bylo hovno sladký, mazali bychom si ho na chleba...
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    LUCIASHECK: Já o podobném stylu uvažoval při opravě bytu ve kterém teď bydlím - holý beton, k tomu tedy víc kovu a skla, inspirace cyberpunkem... Když betonová králíkárna, tak ať! ;) Pak mne od toho odradily náklady a náročnost, dělal bych to všechno sám a bylo by to beztak jen na chvilku. (A pronajímej to pak...) Teď si nadávám. Kdybych byl tušil, že ta chvilka v podání "než dostaneme na Praze 4 stavebko na rekonstrukci domu" bude trvat pět let, tak si máknu... :(
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    AZA_: Takhle. Je to pekny industrial, ale na realne bydleni je to dost depresivni.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    AZA_: hergot, to mě baví :-) (a teda bavilo by mě to víc, kdyby to bylo větší a v úplně jiném objektu, ale přesto jsem asi přesně ten někdo z mnohých, kteří nesouhlasí)
    KATIA
    KATIA --- ---
    AZA_: má to styl. chápu že to většině vůbec nesedne, ale peklo má imho jiné charakteristiky ;-)
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Tuším, že se mnou mnozí z vás nebudou souhlasit, ale tohle je pro mě taky peklo:
    https://magazin.aktualne.cz/bydleni/betonovy-byt/r~846393480e2c11e7bb37002590604f2e/
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    takovej to byl urcite i uvnitr peknej barak...

Prodej rodinného domu, 80 m2 | HyperReality.cz
    http://www.hyperreality.cz/inzerat/detail/6427734-prvorepublikovy-kupecky-dum
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---

Oběti?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam