• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SULTHAN: vynos je podle mych zkusenosti spis podstreleny... zavisi na klientele.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SULTHAN: i ve chvili, kdy das 3 zamestnancum 20 cistyho a nikoho dalsiho nevezmes ani na brigadu, uz jses pravdepodobne v cervenejch, i kdyby ten vynos byla pravda :-D ruska klientela neruska klientela. Je to temer presne na opacny strane Prahy nez letiste, z Hlavaku to taky neni zrovna blizko, metro je az na Hajich/Opatove, kam je spojeni celkem nic moc, prakticky bydlis ve visce mezi polema a prvni, co vidis z Prahy, je nekolik sidlist, ... V trochu hustsim provozu, ktery na tehle strane Prahy neni vyjimecny, je to do centra minimalne pekna pulhodinka, jen to hvizdne, kdyz mas smulu, tak i hodina. Metro z ultimatne hnusnejch Haju do centra ti taky hodi 20 minut. Proste je to fakt hodne blbej napad :-D
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    LUCIASHECK: w210 to dá v pohodě podle mapy.cz za 12min na Muzeum
    Já tu totiž bydlím :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ETERNITY: Do nemovitosti sice neinvestuju, ale tusim “thing or two” o podnikani a duverne znam danou lokalitu (10 minut do centra - checht, mozna pokud se za centrum berou Haje, Jizak a Petrovice). A vidim jediny funkcni model - konicek pro manzelku miliardare, ktery pokryvani ztrat z provozu nesmyslneho penzionu v monstru za 40 milionu (s vnitrnim zarizenim a la kazdej pes jina ves a vsechno hnusny) bere jako fajn dan za to, ze manzelka z nudy nedela neco horsiho :) kdyztak me oprav, rada se poucim.

Po rozumne rekonstrukci si to dovedu predstavit jako objekt na pronajem coby firemni sidlo, soukromou kliniku esteticke chirurgie a podobny veci. Fakt ne jako penzion.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    LUCIASHECK: ... ty asi moc casto neinvestujes do nemovitosti, ze?

Jen tak na okraj k tomu, ze me to vlastne az na ty oblouky nijak neurazi...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LINROOT: Wow, skvela investicni prilezitost :) i kdybys to splatil hned na drevo a nepreplacel nic na hypotece, tak jejich predpokladany vynos penzionu, o kterem tedy tak nejak pochybuju, by ti tu cenu vratil za 25 let, pokud by vse slo podle planu a zanedbalo by se cokoliv jineho. Jenze jaksi po koupi furt nemas penzion, kdyz to koupis, tak si jeste par let pridejme na prestavbu a vybaveni penzionu :-D a pak ti tam taky musi nekdo pracovat a za neco to fungovat (takze je realnejsi, ze to kazdej mesic tezce potece ) :-D vazne to v tom inzeratu explicitne inzerujou? :-D to jen tak na okraj k tomu, ze je to hnusny :-D
    MIST
    MIST --- ---
    ANNAWA: da-li se to masem nazyvat - co pamatuji, tak jsme vykrajovaly a odpadu bylo vic nez masa. Z mekkeho salamu jsme delaly bolonskou omacku na spagety - cibulka, cesnek, salam, rajcatovy protlak, voda, povarit a zahustit rozkvedlanou moukou.

Kdyby se tenkrat hodnotilo michelinskou hvezdou, tak ta soudruzka, co nas ucila varit, by jich mela urcite celou radu.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MIST: varili jste z masa? My z gothaje.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    ATUARFIK: jj náš pedagogický sbor byl značně rázovitý :)
    MIST
    MIST --- ---
    ATUARFIK: my taky mely vareni, ale klidne by se tomu dalo rikat preparacni krouzek......kdyz vzpomenu na to slachovity maso, z ktereho se varilo
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LEJIMADA: Preparační kroužek! A my měli debilní vaření.
    LINROOT
    LINROOT --- ---
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    ELIS: to mi připomnělo náš preparační kroužek na škole... pančelka sbírala sražená zvířata na silnici, uchovávala je doma na tajňačku v mrazáku a my se je časem snažili rekonstruovat... škoda, že mi nic nezůstalo, bych to mohla nabídnout :(
    ELIS
    ELIS --- ---
    Když neživý zvíře do bytu, tak jedině poctivě vycpaný!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SILVEIG: jako rozhodně lepší plstěnej kříženec, než další z množírny a nebo vycpávanej ;-) Domů to nechci a nejspíš je patří do kategorie "to muselo dát práce a přitom..."

Ale jako hyperrealistickej plyšák je za mě tak nějak OK. Lepší než hyperrealistický reborn.
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    SUMIE_DH: tak my třeba máme doma taky hodně plstěných dekorací, obzvlášť na vánoce.. každopádně děti mají ve školce tzv. roční stolek, až tam budu vyfotím, rozhodně je to moc fajn, nemusí to být vždycky kýč..
    u nás vede plstěný totoro se kterým si děti ještě před časem rády hrály
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    chápu, že vás možná takové věci iritují a neměli byste si je kam dát, na druhou stranu to fakt nikomu snad neubližuje a pokud třeba děti chtějí mít takovouto hračku, přijde mi to lepší než čínské plastové - takže třeba já si to dovedu představit někde v dětském pokoji, kde je to IMO v pohodě, nebo třeba u toho polystyrénového krbu, kde by to asi bylo interiérové peklo :D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SILVEIG: představuju si plstenou dogu, dik!

LA_BETE: buldoček de omylem upusti a mas klid.
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    SILVEIG: lepší než porcelánový buldoček :-)
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    AZA_: fakt si to někde dokážeš představit? Já rozhodně ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam