• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    PRAASHEK: přívod vody je z toho topení vzadu a odpad tamtéž, geniální recyklace!

Ale jinak ano, je to sušička, díky, kapitáne Očividňáku.

STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    MAEQ: pračka by si opravdu zasloužila lepší místo... Je ale nutný ji schovat? Je přece spousta kreativnějších možnosti :)

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Včera jsme nad tímto s kolegyní diskutovaly 3 hodiny. Máme k tomu cca 15 připomínek. Venkovní schodiště na balkon nad zasedačkou, devadesátkový okna, otočený sklony ramp, nepoužitelné bezbariérové WC, jednací místnost kam vozíčkář ani kočárek nezajede, vstup ze dvora přes bar, přístup ke starostovi přes tentýž bar(kuchyňku), skladovací prostory u fasády, tmavá dlouhá chodba, chcací koutek, tragická statika - napojení na vedlejší budovu a trámy pod balkonem)...hledejte se mnou. Byla by to i zábava, kdyby to nebylo z veřejných peněz. Reálně hrozí, že se to takhle pokusí postavit.

VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    CUKI: byt 3+kk.

archiweb.cz - Reconstruction of the family house Lerchova
    https://www.archiweb.cz/en/b/rekonstrukce-rodinneho-domu-lerchova
    Osobně bych oželela jedno okno, udělala normální koupelnu třeba průchozí přes prosklenou prádelnu a pračku schovala za roh.

VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    Chápu světlo, chápu snahu udělat prostor výjimečný, ale tohle je za mě peklo a tu pračku taky nechápu. Pokud si někdo myslí, že to sem nepatří, tak mi hoďte mínusák no.

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TANKIE_: Vole a já se teď ošívala nad posledním číslem Architectural Digest, že to nestojí za nic.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZOIDBERG: Ano, běžně to bylo tak, že majitelé si na pozemku připravili spodek podle dodaných plánů a pak jim dovezli a namontovali ten okál, což je montované dřevostavba z unifikovaných desek.
    Takže obrovskou roli hraje to, kdo to investorům stavěl a jak a jaké sehnali materiály a jak si ohlídali třeba složená betonu.
    Proto jsou ty suterény, polosuterény případně přízemí tak variabilní, tam tvořivost úřadovala podobně jako u šumperáku.

Tady je krátký článek, netušila jsem, že ČSSR koupila licenci z Německa. https://www.drevostavitel.cz/clanek/co-nam-daly-okaly

Interiér tehdejšího okálu byl neuvěřitelně moderní na tehdejší dobu, vedle ložnic v pokroví bylo něco jako šatna. V jednom jsem byla tak v roce 88-90 jako dítě, přátelé mých rodičů ho postavili a bylo to jak zjevení ze západního filmu.

Některé lesní správy jich stavěly celé hnízda pro zaměstnance nebo jen jako správní domečky k lesní školce apod. Hodně v horách jsou vidět.

Já mám vyfoceného jedno fešáka před demolicí, tam o tom nikdo nepřemýšlel a šlo dolů všechno. V tom detailu je to snad trochu vidět - neznámý základ, na něm širší cihlová podezdívka, cca 0,5 m nad zemí začíná užší cihlová podezdívka a na to je posazená montovaná stavba v rozpadu.

D:\Prace_2023\Podklady_2023\Hostín\IMG_20231227_130805_result.jpg
    D:\Prace_2023\Podklady_2023\Hostín\IMG_20231227_130920_result.jpg

ETERNITY
    ETERNITY --- ---

Prodej rodinného domu 325 m², pozemek 1112 m², Ludkovická, Pozlovice • Sreality.cz
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/pozlovice-pozlovice-ludkovicka/2885231180
    MALATI
    MALATI --- ---
    MONIOUS: Je to naprosto strašný. Teď jsem našla k prodeji identickej byt, jako je můj (jen zrcadlově obrácenej) v našem baráku. Není tam absolutně žádná nutnost umělé stěny, protože se spí nahoře v podkroví. z nádhernýho velkýho prostoru se stává nepoužitelnej kamrlík... Jasně, není to apriori peklo, ale smysl to nedává...

MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    wtf ta "zed" tam?

Pronájem bytu 1+kk 39 m², Přeštická, Praha - Hostivař • Sreality.cz
    https://www.sreality.cz/detail/pronajem/byt/1+kk/praha-hostivar-presticka/1689465420

MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Mně se ta kuchyň sakristie líbí. Ještě bych ji natřela víc na černo... no líbilo by se mi mít kamennou rozpadlo usedlost a pokoje, kuchyň takový vzhled. Jen by se tam směla pít jen krev:-)))

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    A kdyz jste vzdycky chteli mit gotickou katedralu, ale mate rozpocet jen na kuchyn:

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Jsou i jina vdecna temata!

How to get sand on every surface in your house, in one easy step:

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TENZO
    TENZO --- ---
    Dneska na facebooku vyskočila tato "utulna" restaurace k pronájmu.

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Ty Petry!

WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    to se normalne prodava
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Epoxid arts and crafts

ERRTU
    ERRTU --- ---
    polsko, airbnb, cerstve zrekonstruovany panelak...

_ANT_
    _ANT_ --- ---
    Popojedem
    Ksamil Deluxe Villa

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam