• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Prodej bytu 1+kk 15 m², Šimáčkova, Praha - Holešovice • Sreality.cz
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/1+kk/praha-holesovice-simackova/2874749772

CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    15m2 sklepa na Stodůlkách za krásných 14K mesicne.

MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    Pronájem bytu 1+kk 33 m², Sokolovská, Plzeň - Bolevec • Sreality.cz
    https://www.sreality.cz/detail/pronajem/byt/1+kk/plzen-bolevec-sokolovska/335119180

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    tohle je dobrý a blbý zároveň.

VELCORO
    VELCORO --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ONDRAT: To bych docela rad videl nekde zdokumentovany. Japonsko je naopak znamy az chorobnym studem co se wc tyce - proto treba moderni japonsky toalety produkujou z reproduktoru nepretrzitej zvuk splachovany vody aby nebyly slyset jiny zvuky - dokud to tak nebylo, tak japonky nepretrzite splachovaly coz neni uplne idealni. V Holandsku jsem jednu dobu byl celkem casto, i u architektu a jinejch prastenejch lidi, a nic takovyho jsem tam nikdy nevidel (jiny silenosti samozrejme ano). Jako, samozrejme si lidi pro sebe nechavaj delat legracni veci, ale ze by to byl nejakej obecnej jev (jako treba ty obytny prostory s kuchyni) jsem nezaregistroval.

Toaletu v loznici jsem ale kdysi nekomu sam postavil, jak si ted vzpominam :-) Bylo to u nas v Bernu, stavel jsem takovej dum v parku s luxusnima bytama. Ty byty byly maly a drahy, takze si je koupily spis bezdetny dvojice - z nichz urcitej podil byli homosexualove. No a jeden takovej par po me chtel abych jim koupelnu spojil s loznici mimo jiny tak, ze ji od loznice oddelovala polovysoka zidka na ktere visel pisoar. Takze mocici osoba mela volny vyhled na osobu v posteli.

A dokonce jsem nasel fotku :-)

FRENNET
    FRENNET --- ---
    HAR4NT: dekuji kolego. No moje fascinace skoncila, kdyz jsem uvidela, ze bych mela sedet v prdeli.

FRENNET
    FRENNET --- ---
    Vim, ze to neni peklo, ale zije to tady. Nevite co jsou to za kresla?

KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    Přitom stačí mít záchod za rohem. Stejně jako v tomto 8m velkém “konceptu” designoveho bydlení v Japonsku.

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/mightyinteresting/s/WKh3KhoPtn

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ETERNITY: vidis to zbytecne dramaticky, takhle se stavi tak asi 95% bytu (a teda ze by o ne nebyl zajem se rict neda). Ta komunisticka norma s tema dvojima dverma je naprosta kravina, koupelny maj bud okno, nebo podtlakovou ventilaci a hlavne to neni nejaka laborator s bojovejma latkama :-)

ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    Muze se peklo i exterierni? Interier peklo nastane v souziti se spolumajiteli, se kterymi se tenhle vytvor prodava v Hornich Mecholupech.

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Před nějakou dobou se tu řešily normy na hajzly (a dveře mezi nimi). Tohle dneska dostalo v Luhačovicích stavební povolení. 4+kk s jednou záchodokoupelnou prakticky v kuchyni. Chci vidět, jak tohle město prodá...

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Za mě je peklo umístění televize. Totálně WTF umístění, výška. Řekli si, že jsou cool a uvědomělá rodina, takže TV nebude středobodem jejich světa a budou večer čučet do plamenů (lihového?) krbu, ale úplně se jí vzdát nechtěli? TV nad krbem by neměla dobrý feng-šuej? Nebylo možné to nad něj namontovat?

Ty knížky jsou nějaké fejky pro staging, ne? Nebo to jsou kompletní Jiráskové apod. v lidské kůži?

K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    zde je vše samolepící :))
    čínská restaurace, kam si chodím pro jídlo, Sokolovská blízko Polikliniky Vysočany
    znáte takové ty samolepící tapety, co mají třeba v OBI? https://www.obi.cz/dekoracni-predmety-a-bytove-doplnky/samolepici-tapety-a-folie/c/1159
    v tomto lokále jsou všude. stoly potažené "dřevem". stěny z několika druhů "mramoru" a na stropě koupelna
    nalepené kvalitně, jak by to lepil předškolák
    já si jídlo beru sebou. ne proto, že nemám sebou Savo do vočí, ale i ty zvuky jsou strašlivé. dycky tam hraje nějaká příšerná asijská hudba a do toho pani má mobil nahlas s neméně nepříjemnými zvuky

MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Zbytek bytu je jen takové obyčejné sedmdesátkové peklo, ale o koupelnu vás nemůžu připravit. Moc mi to připomíná jednu detektivku od Velinského, tam měli ve vaně mrtvolu zalitou do betonu.

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BLOWUP: haha, ted zrovna koukam ze na puvodni rezovy perspektive samozrejme zabradli nemelo, me to bylo hned podezrely :-)

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HVJ3R: ale jo.. osobne jich par takovejch znam, jednou jsem tu jedno postoval z domu kolegy architekta. Kdyz to postavil, mel tri maly deti, jedno jeste lezlo po ctyrech, vsechny to prezily :-)

U starejch domu je zabradli tak jako tak casto spis bonus nez podminka, ted me napada ze dokonce i u myho domu u zadni galerie zadny zabradli u schodiste nemam. A zabradli u galerie mam vysoky jen asi necelejch sedesat centimetru, coz cloveku pokazdy kdyz tam vesim pradlo dava dost specialni pocit.

Ted jsem stravil par dni v jedny vesnicce u comskyho jezera, kde misto ulic jsou jenom schodiste. Nektery z nich zabradli mely, ale vetsina ne. Coz ted neni vyzva stavet schody bez zabradli, jenom konstatovani ze to az zase tak obvykly neni, i kdyz se to v dobe varovnych nalepek ze se nemaj susit zvirata v mikrovlnce nezda.

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Levitující schody znám....ale tahle verze po Česku dává větě ""uklouzl jsem na schodech"" nový rozměr.

BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Tohle na prvni pohled nevypada jako peklo, ale za mne je peklo ze mam dve loznice a ani do jedny se nedostanu?
    Kudy se tam leze?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam