• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIRONestandardní ženská prsa, visací, špičky, desky, balony
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: to je fotka, ktera mne fakt bere:-)) moc pekny:-) skoda ze jde o off nyx slecny:-)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    Kate Winslet je jasná....

PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ZABAKA: Tohle mě příjde jako luxusní standart ;)

ale abych jen nekecal.
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    tak taky neco prihodim:-)))

MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    KYTAROVEJ
    KYTAROVEJ --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: Takovýto můžu, ona nahoře .... mňam. :))
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    SATIEL: obojí jsou moc zajímavá, jak ta malá s výraznými čudlíky, tak ta velká s velkými dvorci:-)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    [SERVER ERROR]
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    Tak co třeba takhle:

AFRAM
    AFRAM --- ---
    MADIETTA: lingvisticky jsi mela naprostou pravdu:-))) protoze - nejde o zadny nestandard, ale o normalni krasna prsa:-) ale je nam jasny ze to bylo mysleno jinak:-)

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LIRO: tahle galerie mi až teď, v pokročilém věku, pomohla smířit se s mými ňadry a uvědomit si, že nejsem ohyzdná ani deformovaná, nýbrž normální... možná proto jsem na to "nestandardní" zareagovala poněkud chytlavě.
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    LIRO: souhlasím trochu s MADIETTA, pokud jde o vyraz standardni:-))) standard = obvykle, vetsina :-))) a obvyklla z hlediska toho co zenske "nosej" jsou spis ta co oznacujes za nestandardni...ale to je jen slovickareni, zaroven uznavam, ze standard obvykle zverejnovanych fotek je skutecne spis o unifikovanem tvaru i velikosti.

Souhlasim s tebou pak v tom, ze ta nevyumelkovana nadra jsou casto pritazlivejsi nez ta "dokonala".Nevím zda pro kazdeho, ale - pro mne urcite:-)
    LIRO
    LIRO --- ---
    MADIETTA: Nestandardní z pohledu pánské populace, kde se v diskusích o ženských prsou, nejčastěji objevují, úhledná, stejnoměrná, pevná, prsa pravidelný tvarů (aka trčící pomeranč, je výstižný název). Tvary, velikosti a konzistence, které se vyskytují zde, tam stihne nemilostný osud vyvrhelů, oznámkovaný velkým počtem mínusů, v tom lepším případě, v horším banánem na vstup a likvidací příspěvku. Takže tak, pro případné další šťouraly ;).
    PS.: Moc pěkná galerie pěkných ženských prsou.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Trochu mě zaráží ten název... nestandardní, vážně? Možná by nezaškodilo prohlédnout si např. tyto stránky:

Normal Breasts Gallery, part 1 - pictures of different size and shape breasts. Women who have not been pregnant.
    http://www.007b.com/breast_gallery.php

Nestandardní jsou v populaci spíše trčící pomeranče než toto...
    LIRO
    LIRO --- ---
    Tak a pro dnešek končím, přeju parádní víkend.

LIRO
    LIRO --- ---
    Osobně se mi Lolo nelíbila, nejen že to jsou přetažený silikony, ale neměla nic do sebe, žádná jiskra nic. Ale může to být můj osobní názor.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam