• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIRONestandardní ženská prsa, visací, špičky, desky, balony
    Ženská prsa jsou fascinující pro většinu mužů, ale i pro mnoho žen.
    Přiznejme si, že taková, který se vymykají standardu jsou pro mnohé z nás přitažlivější než jakýsi fiktivní průměr, který stejně nikdo neumí definovat, protože ho každý cítí někde jinde.
    Takže pánové a dámy, vstupte!!!! Protože tady jsou prsa, která nosí 90% populace a přitom ani jedna nejsou stejná :o)))

A milé dámy, když nám přispějete těmi svými "nestandardními" ňadry, (z našeho hlediska tedy spíše "nadstandardními", protože nám se právě ta "vaše" líbí víc než nějaká "modelkovská"), budeme jen rádi :-))
    rozbalit záhlaví
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    LIRO
    LIRO --- ---
    KYTAROVEJ: ňami ňami, tak tavýhle kozenky bych si chtěl někdy vyzkoušet :)).
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    rekl bych ze take nestandardni - pritom zajimava:-)

AFRAM
    AFRAM --- ---
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    FURYAN: clovece, tak to mi fakt je celkem šumák:-)) navic - kor u dospelejsi zenske, ktera uz rodila, jsou pevny iluzorni pokud nejsou vycpane silikonama...a ja radsi tu prirodu:-))
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    :)) treba taky dospeju, a na duchod si poridim neco vetsiho :)
    Hlavne pevny, hlavne pevny... bradavky by nemely opoustet polochu hrudniku :)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    LIRO:
    FURYAN:

ja jsem celkem liberalniho nazoru, ze nejhezci jsou vzdy ty, ktere zrovna mam v ruce:-)))
    ale jinak obecne jsem taky vyvojem dospel k preferovani hodne velkych:-)))
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Ja tedy na ty trilitrovy vaky moc nejsem. Ale jasny, kazdy mame to svy :)
    LIRO
    LIRO --- ---
    AFRAM: Pěkné pěkné, jen co je pravda, jednou jsem měl přítulku s takovými špičkami a bylo to super, vášnivka neskutečná. Časem jsem dospěl k věšákům, ideálně větším. Nebo ne větším, ale kolem 4-5-tek, což už je větší, ale zase to neni ultra, jako Milena Velba atp... Mno a u těch jsme tak nějak zůstal :)))).

AFRAM
    AFRAM --- ---
    pro zmenu mala prsička zajímavého tvaru
    zdroj stejný

AFRAM
    AFRAM --- ---
    opet jeden voyerweb
    hezke prso - a navic bych rekl ze moc hezka fotka

AFRAM
    AFRAM --- ---
    tyhle taky, voyer web

AFRAM
    AFRAM --- ---
    tyhle jsou z voyer-webu

LIRO
    LIRO --- ---
    Amateri.cz / ustecacii

Poslední dobou jsem na amíky úplně zapoměl a přitom je to skvostnej zdroj parádních kozenek. jen škoda toho že nejdou linkovat přímo.
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    herecka Nicolette Sheridan ma prsa hodne mala...takze sem myslim taky zapada:-))

AFRAM
    AFRAM --- ---
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    LIRO: dle tvýho příspěvku jsou nestandardní prsa všechny kromě mladistvejch pevnejch trojek nebo vypresovanejch silikonů;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam