• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIRONestandardní ženská prsa, visací, špičky, desky, balony
    Ženská prsa jsou fascinující pro většinu mužů, ale i pro mnoho žen.
    Přiznejme si, že taková, který se vymykají standardu jsou pro mnohé z nás přitažlivější než jakýsi fiktivní průměr, který stejně nikdo neumí definovat, protože ho každý cítí někde jinde.
    Takže pánové a dámy, vstupte!!!! Protože tady jsou prsa, která nosí 90% populace a přitom ani jedna nejsou stejná :o)))

A milé dámy, když nám přispějete těmi svými "nestandardními" ňadry, (z našeho hlediska tedy spíše "nadstandardními", protože nám se právě ta "vaše" líbí víc než nějaká "modelkovská"), budeme jen rádi :-))
    rozbalit záhlaví
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    IKSIK: jo a objeví to tu polovicka a mam rozchod na krku :-D mozna tak soukromkou :-)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    KAWALSKI: Na to se dá říct jediné: UKAŽ!
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    ZOLTY: evidentně vidím něco jiného, než ty, protože pro mě je ta tvoje druhá zprava ( vedle rusovlásky ) poslední vpravo ;-)
    já jsem na malá pevná, takže pro mě ideál asi tak tohle, cokoli většího je akceptovatelné jen pokud ot je extra pevné a vejde se to pořád od rukou :-) http://media.bravo.cz/8xc6kizxu3gj.jpg
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    KAWALSKI: ne, právě jsem myslela tu vedle té rudovlásky.. mě co se líbí, tak té slečny dole, třetí zprava
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    ZOLTY: myslíš tu svlečnu s rudejma vlasama? ty mi přijdou v pohodě, ale ta vpravo vedle ní je na blití, chudák holka :-/ zas mi ta galerka zvedla sebevědomí, bo svoje prsa byhc na plastiku poslala ráda, zas měnila bych snad jenom s dvěma třema a ot ještě po důkladném promyšlení :-)
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    VLAKODLAK: já bych jí nikam nezatáhla, nejsem na holky :D
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    ZOLTY: tjn ale xicht ma udelanej pekne, tu bysis oblecenou nekam zatahl, nez bys pozdeji zaplakal nez bys ji svliknul :)
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    LIRO: to je přehlídka.. ty uplně nahoře druhý zprava jsou otřesný
    LIRO
    LIRO --- ---
    Hola hej, posílám malej nášup na víkend :)
    LIRO
    LIRO --- ---
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    ukradeno:-)

KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    FAT: má na nich s nejvetsi pravdepodobnosti tricko, tak asi ne...
    FAT
    FAT --- ---
    Nemá ona to uplácané taky z hlíny jako ty vlasy?
    :-)
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    FAT: pěkný:-)
    FAT
    FAT --- ---
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ZLODCERA: k dokonalosti chybi uz jen optimistictejsi vyraz - aneb tesime se na dalsi ;)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    ZLODCERA: Krása. A neuvěřitelně sexy snímek.
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    ZLODCERA: nadhera, fakt:-)) dik že jsi to sem dala:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam