• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    používání, stavba, zkušenosti, rady, nápady, prostě cokoliv této technologie budoucnosti.
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    KAERO: A zrovna se mi to hodilo a tisknu krabici na komponenty do auta :)
    Ideální to úplně není, chybí mi tam pár fíčur, ale bylo to rychlý, resp rychlejší než bych to celé nakreslil, když nemám čas :)
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    Nekdo tady kdysi sdilel tohle, ale uz nemuzu dohledat kdo:
    Create Custom 3D Printable Boxes in Minutes | Bento3D
    https://bento3d.design/tray
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SHINIGAMI: nechces to dat na nastenku ?
    KAERO:
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    KAERO: Tohle je tedy super easy! :) díky
    LYCO
    LYCO --- ---
    KAERO: Existuje taky https://github.com/mrWheel/YAPP_Box - nezkoušel jsem, ale zdá se že toho taky umí hodně.
    KAERO
    KAERO --- ---
    ORBIT: ne, proboha, tak dobry nejsem :) jen jsem to zahlidnul nekde na lupa.cz nebo co ja vim uz :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    KAERO: To je hodně cool, tvůj výtvor?
    KAERO
    KAERO --- ---
    Rychly konfigurator krabicky:
    Krabička pro 3D tisk na míru – navrhni, stáhni STL, vytiskni – Krabix.cz
    https://www.krabix.cz/
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ORBIT: myslis tu jak je tam dira na kabel ?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    RAINBOF: Ukaz jak to vypada z druhe strany :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ACID: mam core one a prislo mi fajn mit stejny trysky a dily. je to hlavne hobby projekt a hrani. vtipny je samotnej tisk me moc nezajma :)
    ACID
    ACID --- ---
    RAINBOF: co tě vedlo k tomu pořídit si nextruder?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    a tady odhalene vodice jak to mame radi :) tiskarna lezi na spalcich takze je vlastne pohybliva coz se fakt hodi.

IMG 20260720 194657 057
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    tak prestavba cr10s pro s bltouch na skr s tmc je hotova uz jedu na sonicpad a klipper.

tedka mam sehnany nextruder a zahajim dalsi fazi prestavby a tou je prestavba osy x na nextruder a chytrejsi vedeni remene vc toho hezkyho sponovaku co ma prusa. hadam ze nezbytne otoceni pohonu osy x o 90 stupnu bude hezka vyzva.
    dalsi veci pak bude to ze bych rad bych ziskaval udaje z toho loveboardu abych mohl opustit bltouch a na to mam v planu pouzit druhou elektroniku s canbus a vyuzit tak faktu ze klipperu je vpodstate fuk kde data cte. jak to ovladat by melo jit vycist z prusa fw :). trapi me ale ze ve finale to budu muset zas prekabelovat jen nevim zda proto ze vodicu ubude neb proto ze jich pribude.

dalsi faze bude zasadni posileni konstrukce :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Ahoj, prosím nemate někdo odladěný profil pro mk3s pro Prusament TPU95A? A mohl bych ho vidět? :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ORBIT: Drybox - žádné kolečka, velmi těsné rozměry
    BATY
    BATY --- ---
    ORBIT: Ne, naopak. Myslím, že mluví od tom prusa dryboxu...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NAVARA: Tam nejsou zadne rolny? A ted komentujes tu polymaler vid?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BATY: Plus si moc nerozumí s různými fillamenty na papírových kotoučích a vůbec non-prusa fillamenty různých rozměrů, tisknout si konverzi aby se ta špulka v dryboxu otáčela, to chceš
    KAERO
    KAERO --- ---
    ORBIT: jo, plechova trubka to jisti :) ALe nekdy je treba moc blizko vetraku nejaka nezaoblena hrana a to uplne staci aby to hucelo 2x vic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam