• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    BOAR
    BOAR --- ---
    BOAR: Tak jeste jsem doma vyhrabal tohle
    Hama 200010 USB-C napájecí adaptér do auta 1m černá / 70W / 3A | Mironet.cz
    https://www.mironet.cz/hama-200010-usbc-napajeci-adapter-do-auta-1m-cerna-70w-3a+dp554516/
    a fakt to, dle testeru, z tech 12V zapalovani umi PD 20v
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CUKI: Lol, "omyl"
    CUKI
    CUKI --- ---
    REDSNAKE: Já je neobhajuji, jen mě zajímá příklad.

Jinak taková jedna kuriózní situace na ali. Nedorazilo mi zboží v pořádku, bylo jiné a poškozené. Otevřel jsem spor, nebyl problém uznáno 100%ní vrácení peněz.
    Ale Ali určil chybně tu 100%ní částku a poslali mi tedy zlomek. Než tu věc začali řešit prodejce už peníze dostal. Jenže já se proti tomu nemohl nijak odvolat, protože můj požadavek byl přeci schválen...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CUKI: nemám žádný příklad, že ses s tím nesetkal zrovna ty neznamená že se to neděje. Mohl jsi projevit trochu vlastní snahy a našel bys třeba tohle

Why does the price increase at checkout ?
    https://que-dalle.com/en/price-increase-at-checkout

Evidentně nejsem jediný kdo se s tím setkává.
    CUKI
    CUKI --- ---
    REDSNAKE: Tak nadhoď příklad. Mě tedy vadí ta jejich doprava. Jeden kus doprava malá, dva kusy dvojnásobek,..., a pak najednou překročíš množstevní slevu a hodí ti to automatický jinou mnohem dražší dopravu, přitom se jedná třeba o pytlíček z konektory.

Ale s tímhle jsem se zatím nesetkal.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CUKI: ne, mluvím o změnách přímo na stránce aliexpressu, ne o žádnejch affiliate lincích
    CUKI
    CUKI --- ---
    REDSNAKE: No ono pokud klikáš na odkaz od někoho a je nezkrácený, tak ti to tam hodí jeho informace, jazyk, lokalita a nebo naopak natvrdo lokalita neznává a tedy ta nejvýhodnější (to vůbec nemusí být Čína). Často si toho všimneš protože to to změní i jazyk.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BUNDA: V mem pripade urcite ne, jsem tam trvale prihlasen. Ceny se meni naprosto random, teda uplne random to neni, jde o zdrazovani 😀 v kosiku uz ty castky asi malokdo kontroluje
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    A není to jen přihlášením? Protože bez přihlášení se tam zobrazují obvykle nižší ceny.Je v nich započítán bonus pro nového zákazníka, který jako stávající už nedostaneš.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    PRAASHEK: Podle me je to naprosto typicke aliexpress zmrdstvo. Jeden z duvodu proc uz tam temer nenakupuji.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Já míval nižší ceny v mobilní aplikaci než na webu. Takže jsem to na PC nahazel do košíku a platil v mobilu. Bylo to levnější tak o 5-20 %
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    PRAASHEK: tak to mas kliku, ja tam vidim tu mensi jen bez prihlaseni.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    POSEIDON: + teda co ti to ukazuje přímo na stránce toho výrobku? mně samozřejmě tu nižší cenu
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    PRAASHEK: nn, oboji CZK461.33. Zkus si treba smazat session/cookies.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    zkuste to třeba s tímhle kabelem

https://vi.aliexpress.com/item/1005006415548107.html

- buy now - chce to po vás přesně tu částku, která je uvedená přímo u produktu
    - add to cart - přidá si tam poměrně velkou "přirážku" u které ale není vidět, kde se tam vzala
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    PRAASHEK: to je nejaky divny, link na konkretni produkt? Ja jen vim, ze kdyz kupuju vetsi mnozstvi jedny veci, tak tam muzou skakat nesmysly za postovny, tam je lepsi to rozdelit. A jako neprihlasenej vidim mensi ceny.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a druhá otázka - je lepší si objednat třeba dvacet věcí v jedné objednávce, nebo to můžu takhle rozkouskovat a nepřipravím se o žádnou výhodu? objednával jsem doteď většinou tak 6-15 věcí zároveň a taky mi tam nenaskakovaly tyhle obludnosti v rámci mutace výsledné částky
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    čím to, že když si některé zboží vložím do košíku, tak je tam pak úplně jiná cena, než původně uváděná cena zboží + poštovné, ale když dám rovnou "buy", tak je tam menší (původně uváděná cena), jsou to docela velké částky, třeba z 20 na 120 nebo z 400 na 650 atd?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    DEEJAYY: Mam tyhle světla na kolo a za tu cenu je to velice dobry. Obě mají USB C a svítí perfektně.

I just found this on AliExpress: US $14.60 | 2 T6 LED Bike Light Type-C Charging Bicycle Lights Front 6 Modes MTB Flashlight Bicycle Headlight for Cycling Bicycle Front Lamp
    https://a.aliexpress.com/_EvFLLdj

I just found this on AliExpress: US $26.68 | NATFIRE A09 Bicycle Smart Rear Light Type-C Charging Brake Sensor Auto Stop Cycling Taillight Warning Light Bike Accessories
    https://a.aliexpress.com/_EvpWerT
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    PRAASHEK: zkusím to :)

nemá někdo osobní zkušenost s nákupem z číny :
    bezdrátový sluchátka přes hlavu
    přední a zadní světlo na kolo (dobíjecí)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam