• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    Bacha, uz jsem taky koupil magneticky draty ze zeleza...
    Clip leads made with fake wire
    https://www.youtube.com/watch?v=15sMogK3vTI
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    BOAR: Hele, tam ale píšou, že pokud chceš na výstupu PD 20V, tak že vstupní napětí pro tenhle modul musí být vyšší než 20V

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Mám tenhle adaptér, tak to můžu zítra zkusit u mě v autě. Mám HP notebook, co standardně chce PD 20V, tak jestli to schroupne a bude se nabíjet, ikdyž těžko říct, zkusím a uvidím.

https://www.aliexpress.com/item/1005004586660767.html

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Jak me aliexpress sere ruznejma shady praktikama, nefunkcnim vyhledavanim, razenim cen, tak refundy a podpora kupujiciho je tam imho dobra.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Ha, zku.venci čínský...

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Pet dni je to letadlo ve vzduchu dle trackingu. Super, zadny nervy…

PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Nemůžu na alíku zaplatit $17, kliknutí na zaplatit hodí tuhle hlášku. $6 prošlo bez problémů. Neřešil to někdo?

MVEK
    MVEK --- ---
    Když jsem mluvil o bugu... Tohle taky nechápu, proč mi v Opeře cpou španělskou reklamu. IP mám českou, ať už předtím přes VPN, nebo teď bez. Španělštinu neovládám a nepreferuji v žádném browseru.

SINEAD
    SINEAD --- ---
    Cus,mne ted u nekolika zasilek na alisi naskocilo "delivery failed". Ze to nebylo vcas vyzvednuto. U vsech ve stejnej den. Pritom samozrejme zadnej pokud o doruceni cehokoliv neprobehl. Nekdo nakej podobnej case? Dik.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CODE: je zajimavy, ze ty unbox videa ceskejch youtuberu, co tam linkujou jako reference, ve skutecnosti neodkazujou na ne zpatky, ale je tam videt, ze jeden z nich koupil fakt takovy balicky v kamennem obchode v Pardubicich (neuvadi adresu ale snadno jsem to nasel). Teda, aspon to tvrdi, na vyvesnim stitu toho obchodu, ze ktereho vyleza, se nic takoveho nepise... nekdo z Pardubic nemuze overit? :-) By me fakt zajimalo jestli je to neni uplnej scam, tak jak presne se ty nedorucene baliky k nim dostanou...

QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    QUIP
    QUIP --- ---
    Vyznate se nekdo v tech lhutach a moznostech pro doruceni? Ted jsem tma objednaval neco za 400,- CZK

Estimated Delivery je 6. ledna
    Zaroven se tam ale pise neco o dodani do 15 dnu u objednavek nad 248,90 (coz tohle splnuje)
    Ale vraceni penez az pokud to nedoruci do 90 dnu.

Takze kdy vlastne ma takovyhle balicek prijit?

A pak dalsi otazka ze zvedavosti, kdyz AliExpress Standard Shipping ma "On-time guarantee" a predpokladane doruceni 6. ledna, tak proc AliExpress Premium Shipping nema "on-time guarantee", predpokladane doruceni ma az 15. ledna a navic stoji nesmyslnych 728 CZK?

Co je na te sluzbe premioveho?
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    QUIP: zkus otevrit obchod a podivat se, jestli tam nemaji "Business License" ... tam by adresa byt mohla
    sice to bude adresa toho kdo ma licenci a ne samotnyhho obchodu, ale pri trose stesti bude stejna a tezko rict, jak moc to bude kdo vubec resit

priklad kde najit licenci obchodu:

MATT
    MATT --- ---
    QWWERTY: napodobně... a kdy to přijde?

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Ehm, objednal jsem v jeden den dvě věci a plus/mínus to cestovalo stejnou rychlostí (neporovnával jsem to přesně), jenomže jednu z těch zásilek mám už dýl jak měsíc doma a tahle se tváří jako že už od 1. 6. 2022 ji má jako rukojmí česká pošta, jenom mi zapomněli poslat žádost o výkupné. Je to věc za Kč 57,- + 60,- poštovné btw, cca stejně jako ta druhá věc, která přišla bez problémů.

to číslo zásilky česká pošta nezná

STEVIE
    STEVIE --- ---
    jak řešíte tuhle situaci pls?

Nemám žádný lísteček ve schránce a nevím podle čeho a kde si to vyzvednout?

díky
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    Česká pošta is fcking joke. nerozumím, jak se dostali k částce, ze které je v Track&Trace vypočtené DPH. Navíc v portálu celní zprávy to číslo zásilky neexistuje. Začínám se blížit chvíli, kdy mě čas strávený tohle blbostí bude stát víc, než těm vyděračům těch 240 zaplatit.

BOAR
    BOAR --- ---
    nekdo zkusenosti s proclivanim zbozi nad 150E ?
    objednal jsem si z pine64.com a nettusil jsem, ze nad 150e budu muset projit standartnim rizenim ....

PISTA1
    PISTA1 --- ---
    dnes mě přišli bomba skla na mobil, jen nevím kterou stranou je nalepit.... :D

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Se na tý poště trochu pos.ali ne? Kde je to zrychlení doručování a proč to jde z číny rychlejc než z malešic po Praze do schránky?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam