úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
JUDAS_PRIEST
reference:
+16
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Hledám práci : 1 inzerát
práci : 2 inzerát
Hledám : 4 inzerát
sháním
Hledám JINOU práci
Předběžně (mám smlouvu do srpna) zkouším podat inzerát, kde poptávám pracovní místo v menším a hlavně fakt pohodovém, neformálním kolektivu - výroba, vše okolo muziky, a i jiné, splňující termíny "pohodový, neformální" nebráním se v mezích ničemu.
Je mi 22 let, pracuji jako kontrolor kvality v jedné společnosti (distributor a výrobce dílů pro automotive, a jiné). Ta práce mě do jisté míry drtí. Nepotrpím si na formálnost, které je bohužel ve stávající práci až moc.
Od jakživa mě baví dělat rukama, tvůrčí činnosti, takže práce v kanceláři evidentně není pro mě, ač mi nedělá problém a zdá se, že jsou všichni spokojení.
Mám rád práci se dřevem. Poměrně dost zkušeností, bohužel nepodloženo vzděláním. Rok a půl praxi v truhlářské dílně.
Vystudovanou mám zdravotnickou školu, obor lyceum, takže univerzální obor s maturitou.
Jsem i poměrně pokročilý v angličtině. Umím s PC (absolvent rekvalifikačního kurzu na tvorbu webů). + všechny základní programy (ms office, atp)
Věnuji se hodně muzice (hra na bicí, kytaru, skládání, nahrávání).
Mám řidičák, vlastní auto.
Jsem nekuřák, neožírám se.
Mám rád svůj klid a k práci přistupuju zodpovědně. Můžu poslat spoustu fotek mé práce...
Kdyby někdo sháněl parťáka, nebo spolehlivého pracanta v okolí Prahy (praha- západ), mohu poslat životopis.
Nemám jasnou představu, takže záleží na nabídce.
HUMMAN
---
---
19:35:01 28.3.2015
možná možná dobrej tip, dej pak vědět až to bude aktuální
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam