• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    zdravím místní bandu, nenašel by se tady někdo kdo pracuje v obchodě s garminama nebo se v nich velice dobře orientuje? Konkrétně bych potřeboval nějaké podobnosti ohledně výdrže Garmin Instinct III. vs II. solar, nesolar atd... na různých webech se informace liší. Klidně do pošty. Děkuji
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    LARS_GUNNER: ANO... ale je to total individualní
    BATY
    BATY --- ---
    SATAI
    SATAI --- ---
    LARS_GUNNER: za co? Za peníze nebo za to, že ti displaye jsou hnusné jak půlnoc v Bhútánu?

Prostě se odpíchni od toho, jak často můžeš nabíjet a v jakém prostředí na ně budeš koukat.
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    Mam jasneji. Jednoduchý dotaz. Hodinky Garmin ve verzi Solar, stoji ten rozdil ve vydrzi za to?
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    Fenixy a budík::::::::: proč nebudí fenixy podle budíku na telefonu nevíte? jde to někde nastavit?? jako notifikace a podobné. Díky
    CATEE
    CATEE --- ---
    CATEE: Nakonec jsme se nedohodli, tak kdybyste nekdo chteli F7X Pro solar tak napiste, jen upresnim - nakonec jsem zjistila ze zaruka skoncila 18.7.2025
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    garmin connect - expedice (K2, Everest), takové ty výzvy na vystoupané metry, či uběhnutou vzdálenost. Neví se, jestli se to bude nějak obnovovat, přidávat, či jestli lze nějaké další dostahovat odněkud? Mám to všechno hotové a bylo to docela fajn to sledovat... teď tam nic moc není (kromě takových těch klasických víkendová 10 atp, ale to je o ničem)
    CATEE
    CATEE --- ---
    LARS_GUNNER: Muz ode me dostal k narozkam Fenix8 a jeho dosavadni Fenix 7X Pro solar co jsou kupovane v Datartu a myslim ze i jeste nejakou dobu v zaruce nam lezi doma ladem… Je k nim i silikonovy kryt a maji od zacatku nalepene tvrzene sklicko.
    Kdybys je chtel, tak mi napis do zpravy a domluvime se, do budgetu se urcite vejdou. Jinak F7 dostaly s nedavnou aktualizaci i triatlonove treninky… :)
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    Me mnoho let slouzici Instinct zacinaji pomalu ale jiste ztracet vydrz a zlobi synchronizace GPS. Docela rad bych u tehle rady zustal, ackoliv to neni podminkou, ale po vice nez sesti letech se prohrabavat soucasnou nabidkou bude ukol na delsi dobu. Prvni dotaz je na verze "solar", je to k necemu? Druhy dotaz... protoze to pouzivam jen na kroky, kardio, kolo a beh/chuzi + aktivni minuty, tak nepotrebuju uplne delo, ale rad bych zaradil bazen(trenink na triatlon) a HIIT hlidani. Otravuje me nastavovat si HIIT v mobilu a pak to nejak vyhodnocovat z hodinek. Ale to predpokladam dneska umi jakekoliv trochu lepsi Garminy.
    A proc Instincty? Kdysi jsem mel staricke 735x a ty jsem zmasakroval na stavbe a na zahrade neustalymi narazy a prachem. Tyhle jsem bral hned jak ta rada vznikla a udelal s tim nekolik staveb bez problemu. Na druhou stranu, vyhledavani satelitu bylo tak nejak na nic temer od zacatku a trvalo dlouho, ale nejsem pintlich, tak jsem to prezil. Senzor na tep byl taky trochu horsi, ale mam HRko, takze zadny problem. Snad ani s kompatibilitou by u novych modelu nemel byt.
    Moc se mi nechce investovat vic jak 10k. Jsem konzistentni denni uzivatel a nejdulezitejsi jsou pro me statistiky o obecne aktivite, vyhodnocuju to skoro po kvartalech, takze zase, zadne gramovani a presnu pocet tepu za den. :-)
    TWARR
    TWARR --- ---
    BUCCI: uz jsem zadal vratku. nebudu se v tom vrtat :D
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    I deleted my Strava account – What Now? – Saukki.com
    https://saukki.com/2025/07/i-deleted-my-strava-account-what-now/
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    TWARR: Bych nečekal a reklamoval hned, aspoň budeš vědět na čem jsi...
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Ahoj mam takovy dotaz na nastaveni AOD u gramin 970. Snazim se nastiv, abych mel napriklad pro kolo vypnuty display a pro behani zapnuty display
    Nastavil jsem si AOD pro aktivitu na on. Udelal jsme si profil v napajeni, kde mam Displej vzdy zapnuty na off. A tenhle profil prirazil aktivite kolo. Kdyz zapnu aktivity kolo, tak jedine co se stane, ze se po 8s snizji jas a s gestem se zase zvysi. Nejaky tip jak ho uplne vypnout? Kdyz nastavim pro vsechny kativity to same tak se pri vsech aktitivach displej vypne. Díky
    DUKED
    DUKED --- ---
    Kdyby nekdo shanel neco levnejsiho bez AMOLED displeje, tak tu mam Coros Pace 3 na prodej : [Prodám hodinky Coros Pace 3]
    TWARR
    TWARR --- ---
    MIKEKT: widget pro bezeckou toleranci ma lag, nez se nactou data. u nej se mi to dvakrat restartovalo. dneska se mi to restartovalo pri instalaci spotify. vcera pri spusteni mobility aktivity. restatovalo se to se zapnutym dotykem, kdyz mi na to zacla padat voda ve sprse :D predevcírem prechazim prechod a hodinky pustej vibrace a zadna notifikace a dalsi srandy.
    ja jsem z toho docela smutnej. po delsi dobe jsem si rikal, ze chci koupit hodinky s omalovankama a mapama (mel jsem instinct 2 solar). tak jsem nejdriv poridil suunto race s (za tu cenu super hodinky), ale povidam si, chci to jeste barevnejsi a vic dat (ktery stejne nevyuziju) a bum ...
    tak ocekavam dalsi update firmwaru, jinak to dam reklamovat, trosku mne to krka :D
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    TWARR: mam je od začátku června. Teď je na dovolené docela používám na chůzi a kolo a žádný restart. Jednou se snad restartovali, když jsem chtěl zkusit první den telefonování, ale jinak jsou v pohodě
    TWARR
    TWARR --- ---
    ty fr970 nejzabugovanejsi hodinky ever. tragédie. restarty, záseky. začíná mne to dost srat :D
    BATY
    BATY --- ---
    Mám safír už přes 3 roky a není tam nic. Hodinky sundavám jen při mytí auta, abych si nezničil auto ;)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MIKEKT: kamarád se živí jako servisák plynových kotlů a hodinky v práci nesundává. Safír Fenix 6. Na sklíčku ani čárka, luneta je místo černé celá stříbrná :-)

Pozor bych si dával akorát na manželčiny nehty .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam