• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    SMOKY: Mně taky ne, ale ono se to dá pak zpětně poznat a opravit. Když normálně plaveš bazén za 30s a pak máš dva za sebou za 15s, tak je to jasný. Já se snažím hodinkama dostat ničeho nemlátit a pak je to v pohodě...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HAJOUNEK: Hmmmm vím ze jsem s tim měl někde problém, musim to vyzkoušet :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SMOKY: Tak ja plavu a v hlavě si neustále opakuju číslo bazénu kterej prave plavu :)
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    ADAMIRA: Connect to dovolí.
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    SMOKY: I feel you :-D
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Ja sem schopnej po par bazenech zapomenout kolik mam. S hodinkama, protoze to neni 100% spolehlivy tak mne to navic stresuje, protoze moje OCD mi nedovoli mit spatnej pocet bazenu v aktivite. Mam tezkej zivot :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HAJOUNEK: Me to Connect právě nedovolí (nebo to byla strava)

Ja plavu vždycky danej počet bazénu a počítám si to, takze to ze mi dnes byla ukázána funkce drill je pro me něco úplně úžasného :)))
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    ADAMIRA: Mně to dělaly FR55 vždycky, když jsem plavala nějaký nestandardní způsoby jako plavecký cvičení. V Connectu pak jde celkový počet uplavaných bazénů upravit. Nebo ten drill mode, ale u toho si musíš bazény počítat. Já třeba u plavání úplně vypínám hlavu, takže pokud jedu dlouhou sekvenci, tak se v půlce počítání ztrácím (:
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JIMMI15: Heleď ja nejsem zadnej olympijskej plavec ale myslim si ze plavu stejne, žádný pauzy, na nic nesahám apod a stejne mi spočítá správně jenom vyjmecne. Je možný že nekde dělám chybu ale nevim o ni :/
    IV0
    IV0 --- ---
    ADAMIRA: Nebo dokoupit hrudní pás, pak to bude bez chyby vždycky.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    ADAMIRA: Ja jen ze mam Venu 3, plavu 40 bazenu (1km) a spocita to vzdy uplne presne. Ale niceho jinyho se nedotykam, nedavam pauzy a proste jedu jeden za druhym.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BATY: Jo jo jo jo drill mode je přesně to co jsem hledal, díky!!!!

Všemožný googleni v CJ/AJ mě k tomuhle proste nedovedlo.

Jeste jednou díky!!!!
    BATY
    BATY --- ---
    ADAMIRA: Četl jsem 2x co píšeš a nechopil jsem, v čem je ten problém, co to jak počítá špatně nebo co...
    Dobrý je, na konci bazénu prostě plácnout rukou s hodinkama do zdi. Zároveň je potřeba si hodinkama během plavání bazénu neplácnout rukou třeba do boční zdi bazénu nebo do jiného člověka co se ti motá do cesty, protože jinak si budou hodinky myslet, že je konec bazénu a budeš to mít blbě.

To na co se ptáš, se jmenuje drill mode. Slouží to k tomu, když plaveš třeba s destičkou nebo něco trénuješ a nemácháš u toho rukama jako obvykle a hodiky by nevěděly co a jak. Při drill modu prostě jen plaveš a na konci zadáš počet bazénů ručně.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Mám takový dotaz, obávám se že mám smůlu, ale raději se ještě zeptám. Mám Garmin Instinct 2 Graphite, jsem s nima docela spokojený, akorát mají jeden velkej nedostatek, nebo jsem akorát nepřišel na to jak ho "vyřešit". Jeden z důvodů proč jsem si hodinky pořizoval bylo plavání. Hodinky si nasadím dle návodu, snažím se dělat "otočky" na konci bazénu dle instrukcí, všechno, ale stejně ve chvíli kdy plavu třeba 10 bazénů tak jsou hodinky schopni třeba 1 ze 4 plavání spočítat kolik jsem uplaval, ve chvíli kdy plavu 20 bazénů je to třeba 1 z 15 až 20. Jasný, chápu, jsou to vlastně low cost hodinky a nemůžu po nich chtít žádný zázrak, ale to tam nemůžou dát alespoň nějakou funkci kdy po dokončení plavání budu moc zadat kolik jsme uplaval a danej senzor raději úplně vyhodit?

Otázka tedy, napadá Vás nějaký řešení? Jasný můžu to dělat tak (a dělám to tak) že pokud to spočítá bazény špatně, tak si akorát vezmu čas a ručně všechno zadám do connectu/stravy, ale tak nějak z principu mě to štve, protože KDYŽ to spočítá dobře tak zmáčknu jedno tlačítko na hodinkách a už nic neřeším.
    CATEE
    CATEE --- ---
    PLAEC_82: Mam propojeny Rouvy s Garminem i Stravou, Garmin mi aktivity z Rouvy do regenerace normalne zapocetl, napoustim druhou aktivitu na hodinkach, ale uz se mi stalo loni se Zwiftem, ze po nejake aktualizi firmwaru v hodinkach mi to prestalo zapocitavat. Po vydani opravy/dalsi verze uz to ale zase fungovalo. A mam pocit ze donedavna mi to Rouvy nebralo taky, cca dva nebo tri tydny nazpatek jsem ale aktualizovala. Pro uplnost mam F7 PRO
    PLAEC_82
    PLAEC_82 --- ---
    Existuje varianta, jak propojit Garmin, Rouvy a Stravu, tak aby Garmin respektoval únavu z Rouvy? Zároveň, aby nebyli na Garminu a Stravě dva shodné tréninky z Rouvy/Garminu. Jak to nejlépe propojit?
    Diky
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    HAJOUNEK: Jo, to vím, že jde pozastavit, ale v tu chvíli jsem si na to nevzpomněl a stejně bych pak dával další. Spíš mě štve, že ty první 3-4 týdny jsou strašná nuda
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    AUDIAC: Pro příště, trénink jde na několik týdnů pauznout a můžeš se vrátit, tam kde si skončil. Jestli jdou týdny přeskakovat jsem nepátrala. Každopádně si můžeš ty běhy upravit, běžet rychlejší tempo, nebo běžet déle.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Jde u Garmin trenéra nějak posunout týdny dopředu? Byl jsem skoro u konce tréninkového plánu, ale onemocněl jsem a než jsem se dal do kupy, tak ten plán skončil. Nahodil jsem novej, ale ty první týdny jsou vesměs 30 min pohodlný běhy, což bych rád nějak přeskočil.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    NEPHIRUS: Díky, tohle by snad mohlo fungovat.

MAESTRO_007: To tam bohužel u toho novýho rozhranní nikde nevidím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam