• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    TROOP
    TROOP --- ---
    VYŘEŠENO: reset aplikace, vše nastavit znovu a již to šlape
    TROOP
    TROOP --- ---
    JOPS: souhlas, už mám od hromady lidí zprávu, že gratuluji, ale jsi v tom sám, takže se něco pokakalo při aktualizaci apky :-(
    JOPS
    JOPS --- ---
    TROOP: Hele, odebral bych aplikaci, nainstaloval a znova nainstaloval, víc možností podle mě asi nemáš.
    TROOP
    TROOP --- ---
    JOPS: třeba takto, jinak mám potvrzeno od svých kontaktů, že oni to mají v pohodě a i mou aktivitu vidí s barevnou heat mapou

JOPS
    JOPS --- ---
    TROOP: Screenshot?
    TROOP
    TROOP --- ---
    Ahoj všem, posledních pár dní se mi v Garmin Connectu zobrazují v Přehledu aktivity jako běh/chůze/kolo na mapě pouze jako černá linka, zmizela barevná heat mapa. Legenda k barvičkám dole je, ale samotná linka je pouze černá. Dále se mi při rozkliknutí aktivity mapa nezobrazuje vůbec, pouze prázdné okénko. Až po rozkliknutí detailu se mapa zase zobrazí. Vidím takto i aktivity mých kontaktů. Všem jsem napsal, jak vidí oni mě, zda barevně nebo ne. Na webu vidím aktivity správně s barevnou heat mapou, takže předpokládám chybu jenom u mě v aplikaci na mobilu. aplikace aktualizována před 6ti dny. Máte někdo stejný problém?
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS:
    DRAGON:

tak jsem fakt kokot... :))

zil jsem v presvedceni, ze jsem v modu parovani a ono hovno. Vsude pisou o blikajici purple barve a me to blikalo modre.... Takze jsem zil v presvedceni, ze to mam dobre (ze jenom blbe vidim) a ze se to snazi parovat. No nic, takze ok, vsechno funguje, jdu se zahrabat :))) A opravdu to blika fialove a ne modre :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    DRAGON: Člověče, teď jsem to zkusil spárovat s telefonem a taky úplně v pohodě... Ráno mrknu, ale nevím, jak bych měl promazat připojení k jiným zařízením...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOPS: nemůže to být tím, že už v něm je párování na ten starej? Zkusil bych to promazat a pak znovu připojit.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Pani a damove :)

resim takovy jeden maly trabl. Poridil jsem si Garmin Edge 850, vsechny senzory se mi prevedly ze stareho tachace. Ale jediny co nemuzu sparovat je Garmin Varia RTL515. Coz me docela sere :) Kdyz zapnu starej tachac, tak tam to maka v pohode.

Postup je takovy, ze dam na tachaci pridat snimac, dam vyhledat vse (zkousel jsem i svetlo ci radar) a na radaru 2 vteriny podrzim tlacitko na vypnuti a rozblika se mi modra dioda, jako ze chce parovat. A na tachaci nic. Nic nevidim. Ale wattmetr, mobil, kadence rychlosti, rychlostni senzor, hrudak, to vsechno maka v pohode, jenom to svetlo/radar krava jedna pitoma nechce makat :) Netusite, kde muze byt zakopany pes?

Nekde na redditu jsem cetl, ze nekdo mel podobny problem a ze prej tachometr preferuje hledani BT misto ANT+, ale kua drat, ja tam nikde v menu takove hejblatko nenasel. Neresili jste nekdo neco podobneho?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    JOPS: na mobilu stačí ve správě aplikace změnit jazyk na na angličtinu (po aktualizaci aplikace to bere default jazyk telefonu), nějak si na češtinu taky nechci zvykat, po těch letech :-)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    CATEE: Nakonec jsem tam 2 tréninky naklikal když jsem nemohl usnout, aspoň mě to unavilo :) já se toho děsil, protože klikat v appce kruháče je peklo, ale u toho běhu to šlo. Každopádně tu appku zkusim, díky!
    CATEE
    CATEE --- ---
    MAESTRO_007: Tak to jo, já už mám celkem slušnou sbírku…trenérka mi napíše co mám běžet jen ve zkratce do smsky. Jak mi dělá plány už dlouho tak se to postupně začíná opakovat, tak jsem ve fázi kdy přichází už ten benefit, že to nemusím ani naklikat a jediné co na tom tréninku měním jsou tempa.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    AUDIAC: já to naklikam v přímo v Garmin app na mobilu. Zas tolik variant tréninku nevyužívám, takže je to v pohodě.
    CATEE
    CATEE --- ---
    AUDIAC: Používám na to další app od Garminu - clipboard. Je to trenérská aplikace, ale ty tréninky si tam naklikáš snadno a i na různý sporty a storuješ si to tam. Akorát teda na začátku musíš vytvořít tým, sám se pasovat do role člena i trenéra a propojit to s connectem. Pak už je to dobrý. Naklikáš si a naplánuješ klidně dopředu, že si to tam sám sobě přiřazuješ. Ale funguje to dobře, synchronizace z jedné app do druhé celkem svižná, pak už jen synchro device s connectem a trénink máš ready. A neřešíš i to že se ti do device vejde jen omezený počet tréninků, žádné promazávání hodinek.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Daj se někde v Garmin connect najít a nahrát do hodinek samostatný běžecký tréninky? Mam tam historicky uložený nějaký z tréninkovejch plánů, ale je to dost random. V appce pod treninkama jsem našel jen silový, kardio atd. Není to tam někde jen schovaný? Nebo budu muset naklikat ručně? (Nebo projíždět xy týdnů plánu s trenérem, než najdu něco, co chci)
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    Pokud používáte android app, tak v info o aplikaci (dlouze podržet ikonu) lze změnit jazyk. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    RICK: jj, je v CZ, je to docela težkej nezvyk :D
    RICK
    RICK --- ---
    Strava dostala českou lokalizaci? nebo mi to nějak sám překládá Chrome?
    MTHU
    MTHU --- ---
    RICK: Snad mu Strava kompenzovala ten pohyb lodi https://i.redd.it/4akbyfb3l5qg1.jpeg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam