• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BUCCI: zbobe = zbožné
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    JOPS: Bohužel, zbobe přání... O microled se mluví dlouho, e-sim by bylo fajn na volání ale to už je moc sci-fi ...

8 jako první přináší Amoled, další generace budou lepší, sám uvidím, jak moc bude mít smysl přecházet
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    taky mam fenix5x a nevidim jedinej duvod, proc se jich zbavovat
    JOPS
    JOPS --- ---
    BUCCI: hele, mas nejake blizsi info k tem 8 PRO ci prichazejicim 9? Priznam se, ze tohle vsechno me nejak minulo :) mam Fenix 5X a jsem s nima celkem spokojenej a nemam uplne jeste duvod kupovat nove, ale uz to chce obmenit...
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    MTHU: nevim, jak pro 6, ale pro 7 to chodí 4x do roka
    MTHU
    MTHU --- ---
    MAESTRO_007: Mám 6 (non-Pro). Jednou za čas přijde nějaká sada bugfixů.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    B3DA: Tak EKG pro USA funguje už přes rok, oni to jen uvolnili globálně, víc funkci bych už od nich ale nečekal, i tak je to skvělý, ty moje mám 3 roky z toho 2,5 chodily nové funkce a vylepšení, teď opravy... To je prostě skvělý

Když jsem měl honor aka Huawei, tak to po necelym roce zařízli a konec (měl jsem je hned, jak vyšly)
    B3DA
    B3DA --- ---
    BUCCI: nedavno zprovoznili ekg, to mi prijde spis jako feature nez bugfix :)
    Ale obecne spis jo, uz je to starsi model no
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SWAMP_ASS: Skvělá volba, i když už novinky od Garminu nedostává, už jen opravy...
    Já mám 7x (bez pro) a i kvůli designu a vydrží bych menší nechtěl...
    Uvidím, co vyjde... 8 pro je za rohem, 9 v závěsu...
    Určitě vím že buď to bude zase transreflex nebo microled
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Díkec za rady, to světlo to rozlomilo, objednal jsem 7Pro.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    MAESTRO_007: No garmin předělal celý uživatelský prostředí v hodinkách a to nový maj jenom osmičky, endura 3 a možná ještě nějakej forerunner, ale v těch se neorientuju.
    Takže na žádný další modely bych nové funkce úplně nečekal.
    Čekat nějaký updaty s novejma featurama na šestky je podle mě úplný scifi.
    Jinak ta svítilna je fakt praktická, dokonce jsem s ní jednou dojel i na kole. Mám hodinky na řídítkách kvůli navigaci a po setmění jsem si zapnul aspoň ty hodinky, když jsem nic jinýho neměl. :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SWAMP_ASS: tak si kup 7 pro :-) ten svítilnu má.

Někdo má obyč Fenix 6? Není tam i problém že starší verze bez "pro" už nedostavaji nove aktualizace a funkce? Kdyžtak mě opravte, ale zdálo se mi, že jsem u aktualizaci viděl jenom 6 pro a vyšší. Což časem potká i sedmičky
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Já právě kvůli svítilně vážně uvažuji o výměně Instinctu 2 za Instinct 2X. Už žádné klopýtání při noční cestě na toaletu...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SWAMP_ASS: Je to tak, ta svítilna rulez :)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    SWAMP_ASS: ok, teď koukam že ta nepro verze tedy Steel nemá tu led svítilnu jak jsem prve myslel, tu dali až na 7X, sakra to je ale hroznej dealbreaker, každej kdo to světlo na hodinkách má, to strašně vychvaluje, ale ten 51mm ciferník u X je pro mě moc. Du si hodit pětikorunou.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SWAMP_ASS: Starý 7 bez pro jdou ještě sehnat? To se mi moc nezdá
    ADAM
    ADAM --- ---
    SWAMP_ASS: EKG nestojí ani za korunu. Úplně kničemu
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Chtěl bych upgrade za sve vivoctive 2, pokukuji po fenix 7, chci se zeptat jestli někdo nemá pádnej argument proč brát variantu PRO proti základní Steel, ekg (jestli bude v aktualizaci spuštěno) a měření pokožky nejspíš oželím, intenzivnější svit baterky no ok, ale stojí tyhle fiřury fakt za ty 4k navíc?
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    Garmin Connect nesmyslnej zapis tepovky.. hodinky ukazují jiné hodnoty.. ranní aktivita má taky jiné hodnoty než přehled GC ukazuje
    Neví někdo proč?

MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    Garmin Connect nesmyslnej zapis tepovky.. hodinky ukazují jiné hodnoty.. ranní aktivita má taky jiné hodnoty než přehled GC ukazuje
    Neví někdo proč?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam