Me mnoho let slouzici Instinct zacinaji pomalu ale jiste ztracet vydrz a zlobi synchronizace GPS. Docela rad bych u tehle rady zustal, ackoliv to neni podminkou, ale po vice nez sesti letech se prohrabavat soucasnou nabidkou bude ukol na delsi dobu. Prvni dotaz je na verze "solar", je to k necemu? Druhy dotaz... protoze to pouzivam jen na kroky, kardio, kolo a beh/chuzi + aktivni minuty, tak nepotrebuju uplne delo, ale rad bych zaradil bazen(trenink na triatlon) a HIIT hlidani. Otravuje me nastavovat si HIIT v mobilu a pak to nejak vyhodnocovat z hodinek. Ale to predpokladam dneska umi jakekoliv trochu lepsi Garminy.
A proc Instincty? Kdysi jsem mel staricke 735x a ty jsem zmasakroval na stavbe a na zahrade neustalymi narazy a prachem. Tyhle jsem bral hned jak ta rada vznikla a udelal s tim nekolik staveb bez problemu. Na druhou stranu, vyhledavani satelitu bylo tak nejak na nic temer od zacatku a trvalo dlouho, ale nejsem pintlich, tak jsem to prezil. Senzor na tep byl taky trochu horsi, ale mam HRko, takze zadny problem. Snad ani s kompatibilitou by u novych modelu nemel byt.
Moc se mi nechce investovat vic jak 10k. Jsem konzistentni denni uzivatel a nejdulezitejsi jsou pro me statistiky o obecne aktivite, vyhodnocuju to skoro po kvartalech, takze zase, zadne gramovani a presnu pocet tepu za den. :-)