MAESTRO_007: Díky! OK, to vypadá jako něco trochu jiného a ty FR 255 to neumí. V Connectu mě to pustí naklikat si trénink buď s nějakým cílem nebo obecně "improve your fitness", kde je problém už s tím, že to chce plánovat minimálně 5 dní v týdnu, tolikrát pravidelně vyjíždět v dlouhodobém horizontu nedokážu, a pak mi teda nešly udržet ty Watty - měl jsem jet základ v rozmezí 100W - 145W a to se mi po rovině na severním okraji Prahy prostě nedařilo udržet (execution score 35%), stačil sebemenší sklon a byl jsem mimo, v mírném klesání jsem ani při 37 km/h netlačil těch 100W a v nájezdu na most v oblouku jsem zase hned měl 200W, do toho křižovatky a zatáčky - hodinky na mě bez přestání řvaly, že tam mám buď málo nebo moc. 30s power jsem měl akorát, ale hodinky zřejmě berou okamžitou. V Edge 530 ten trénink nejde pustit vůbec a přiznám se, že patlat si to do něj manuálně se mi moc nechce :-)
...
Ptám se proto, abych věděl, jestli je fakt takový rozdíl v možnostech toho tréninku v závislosti na přístroji, na kterém to zkouším, nebo jestli něco přehlížím - rozhodl jsem se zůstat primárně u běhu a ten ty hodinky trénují pěkně, kolo si nechám "jenom tak" jako doplněk na recovery nebo prostě na pojezdy pro dobrou náladu.
Ale byl jsem zvědavný :-)