PUSCHPULL:
PUSCHPULL:
PUSCHPULL:
Od včerejška hotovo uhledně funkčnosti. Ještě chci doladit vzhled (případně více vzhledů) a nějakou jednoduchou administraci (já jako admin/editor a běžný návštěvník).
Je tam vše co jsem chtěl:
Databáze se třemi propojenými tabulkami, v hlavní tabulce všechny hodnoty načtené z navigace (z GPX souboru), plus k tomu řada dopočítaných hodnot a možnost přidat ke každé položce vlastní poznámku, alternativní trasu, kategorii a případně změnit barvu trasy. Soubor je možné stáhnout, editovat a zobrazit na mapě v samostatném okně. Zde vedle mapy s přepínáním vrstev (základní, turistická a satelitní) ještě výškový profil s možností zobrazení terčíku na mapě při procházení tohoto výškového profilu. Podním zobrazení pár základních údajů - datum a čas cesty, maximální rychlost, průměrná rychlost, průměrná rychlost při pohybu, minimání a maximální nadmořská výška ...
Je tam možnost importovat trasy, jednotlivě i dávkově, funguje i drag and drop.
Načtených tras tam mám cca 640 (nějaké byly nekorektní případně duplicitní cca 15 tras).
Dávkové načtení všech těch tras trvalo maximáně 2-3 minuty, možná méně.
Takže nyní jen pár dní na hrani si se vzhledem, případně vychytání nějakých drobných mušek ...
:-)