Mám takový dotaz, obávám se že mám smůlu, ale raději se ještě zeptám. Mám Garmin Instinct 2 Graphite, jsem s nima docela spokojený, akorát mají jeden velkej nedostatek, nebo jsem akorát nepřišel na to jak ho "vyřešit". Jeden z důvodů proč jsem si hodinky pořizoval bylo plavání. Hodinky si nasadím dle návodu, snažím se dělat "otočky" na konci bazénu dle instrukcí, všechno, ale stejně ve chvíli kdy plavu třeba 10 bazénů tak jsou hodinky schopni třeba 1 ze 4 plavání spočítat kolik jsem uplaval, ve chvíli kdy plavu 20 bazénů je to třeba 1 z 15 až 20. Jasný, chápu, jsou to vlastně low cost hodinky a nemůžu po nich chtít žádný zázrak, ale to tam nemůžou dát alespoň nějakou funkci kdy po dokončení plavání budu moc zadat kolik jsme uplaval a danej senzor raději úplně vyhodit?
Otázka tedy, napadá Vás nějaký řešení? Jasný můžu to dělat tak (a dělám to tak) že pokud to spočítá bazény špatně, tak si akorát vezmu čas a ručně všechno zadám do connectu/stravy, ale tak nějak z principu mě to štve, protože KDYŽ to spočítá dobře tak zmáčknu jedno tlačítko na hodinkách a už nic neřeším.