• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: vsak ja jsem chtel usetrit cas, o tom to cele bylo, ale za predpokaldu, ze t16 mapa se da "udrzet", coz se mi proste nedari to vypada, i kdyz mapy luxusne prerolovavam a mam tam 4 sextanty (tri bile).
    konkretne:
    - ano vim, nicmene ten shaped mod se vyplati jen t10->t15 protoze t14 a nizsi shaped mapy nestoji o moc vic nez tech 6c.
    - ale chodit t14-t15 red mapy je shit, vsude jen same red sextanty a pokud chces vsechny guardian mapy tak musis behat vsechny kolem a nektere jsou totalni shit layout/density s cancer bossem. fakt ne, dekuji. I kdybych si to chtel dropovat sam, tak mi prijde lepsi si ty t16 mapy koupit, jednou probehnout, prodat fragmenty (coz ti vrati nadpolovicni ceny te mapy) a pak behat shaped t15 v klidku.
    - viz vyse, usetrit cas bylo to o co mi slo.

SKUNK23: ja na zadny sestrihany videa s dropama nekoukam, jediny co jsem chtel je behat mapy dokolecka, klikat na sulphite deposity a obcas zajit do delve, a pak je jedno jestli beham t11 nebo t16 a vzhledem k tomu ze t16 v klidku clearuju, tak jsem se chtel presunout na to. zvlast s oznamenou zmenou ze vyssi mapa = vic sulphite. A to co ty chces od hry a co chcou jini se muze dost lysit, nerikal bych lidem na internetu, jak maji neco delat/hrat.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    JULIAN: Mno já osobně si myslim, že kdyby ses vysral na všechny rady noliferu (myslej streamery) a užíval si tu hru vlastnim tempem a nesnažil se dosáhnout nejakejch nesmyslnejch cílů, co si u nich nakoukal a myslel si že to dáš taky, tak si tu hru užiješ 1000 x lepe. Jak pise Orbit nikdo te nikam nezene, musis si uvedomit, ze ty super dropy co vidis jak jim padaj sou sestrihany videa po hodinach a hodinach casu, ketrej u toho travej. Coz samozrejme normalni clovek nikdy neda viz. prace, zena, deti atd... :) Za ty roky co to hraju sem zabil už skoro vše co tam přidali, ale třeba shapera ještě ne a že by mi to trhalo nejak zili se rict neda. Vem si treba tady Evilminda ten tvrdi, jak ho na online hrani serou ty lidi, ale pak si z klidnou hlavou od nich kupuje veci, challenge a podobne (tim nechci rict, ze to je spatne. Jen ze si pekne protireci, jelikoz ho serou lidi, ale bez nich by 36 challu nedal :D) kazdej sme z jineho testa. Ja si to chi projit a zavrazdit sam, to je pro me challnge a ne ze to od nekoho koupim za par c (viz ty shapera), osobne bych z toho nemel tu radost, ze sem to dokazal a natrhnul mu zadel.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: par postrehu
    - shapovat ma smysl bud to, co chces prodat (a ostatni to behaji takze to ma cenu), nebo to co chces sam behat. Ja shapuju red na red mapy obykle to, kolem ceho se daji nasazet lacinejsi sextanty, takze kdyz mam pak tri ty mapy, tak tam dam full sestavu sextantu, a dam je za sebou. A samozrejme to musi byt neco, co vim ze v klidu davam. Tuhle ligu to navic neni tak dulezite rozhodnuti, protoze za 6c si muzu dat v Zane kazdou mapu shaped ve chvili, kdy to potrebuju (treba je tam stronghold).
    - myslim jsi zbytecne rushoval, spravnej postup by byl proste chodit 14-15ky dokud nenapadaji guardian mapy (nikam nespechas prece), z tech nadropit fragmenty, pak zkusit shapera, a treba na poslednich par portalu nekomu zaplatit kdyz to nedavas - ale je to hodne mechanickej fight, tj. bez treninku to nedas proste, neni to o buildu, takze ma smysl zkouset sam. Pak znova guardiani az je budes mit. Pak uplne byla nejzbytecnejsi investice, uber elder guardi je moznost behat ty T16 mapy alch/corrupt na skoro cokoliv, protoze finalni boj je v jinem realmu, kde zadne mody nejsou (a shaper guardi tam nejsou tezsi nez z normalnich red map).
    - obecne nema cenu kupovat mapy/fragmenty, pokud to pak nedas. Protoze to kupujou lidi, co chteji usetrit cas, a je to pro ne investice do sance na drop.

V podstate jedine nejednoznacne rozhodnuti je co delat s tim elder orbem, protoze shape mapy na T16 ti zmensi sanci, ze dropnes guardian mapu. Proto ho nekdo nepouziva. Ja ho treba mam, a schvalne ho mam na mape kam muzu dat zase co nejvic sextantu, takze jak mam 3, tak jdu do toho
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ORBIT: jo par orbu co jsem mel jsem pouzil (moc jich nebylo), nicmene vysledku jsem dosahl tak jak jsem mel imho. Jeste zkusim dat tech 7 map co mi zbylo a uvidime, ale nadejne to nevidim. Navic delve uz me dost prestava bavit, jsem cca 230, pada tam porad hovno a je to porad stejna nuda. Prijde mi to jako kombo Haku + Elreon misi, coz jsou gameplayove nejhorsi. Behani do tmy bylo fajn, ale tak nejak ty rewards z toho jsou o hovnu, obcas je tam truhla s currency v hodnote par c, ale za celejch kombinovanejch 400 pater co jsem na dvou charech dal jsem nasel jeden "premiovej" fossil. Takze nejake zkusenosti jsem nacerpal, asi to necham ulezet do pristi league.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND:
    EVILMIND: navic da vaalorb pbcas +1 mapu :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JULIAN: Jde je dat do master benchu (shaper orby)
    A s end game mapama to se chce trochu seznamit, je to fakt jiny a pristi sezonu uz na tom budes mit. Je hodne ceste jak vyrazne usetrit na tom procesu. Harbinger a Horizon orby obvykle vyrazne usnadni jakykoli trable..
    A sextanty řešit až na konec, až máš všechno ok.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    No jako varovani pro pristi generace:
    Jelikoz me uz nebavilo behat jen Undeground Sea, tak jsem se presunul na T15 - udelal jsem ale chybu, ze jsem si od zany vzal ty shaping orby, nesli dropnout ci dat do truhly, tak jsem je pouzil, ale shapovat t12-t14 byla chyba, nikdo to nebeha/nechce. Takze mi ty mapy smrdi v bedne. Behal jsem Shaped Siege, coz je ok mapa, sustain celkem usel, ale rikal jsem si ze zkusim t16.
    Stalo me to nejdriv cca 60c za fragmenty, 20c aby me nekdo protahl shaperem, pro orb. Tam jsem mel skoncit, ale rikal jsem si ze to chce vic sextantu, tak jsem eldera presouval do stredu, kdyz jsem byl u toho tak jsem dodelal vsechny red mapy - nektere jsem povymenoval na trade 159 ale cca 100c me staly posledni kousky. Pak 90c za t16 mapy, tam jsem dva nedal (toho typka s mrakem bez sance, phoenixe jsem mel na posledni dva portaly na 35% ale nechtel jsem to riskovat), to bylo dalsich 10c celkem. Pak dalsich 90c za t16 mapy, guardiany jsem uz ani nezkousel a rovnou si za 60c zaplatil run i s uber elderem. Za -60c jsem prodal zbyle fragmenty. Padl Indigon, coz by se za cca -40c dalo prodat. Pak jsem koupil za 290 shaped haunted mansion mapy 12x, pac me ta lokace celkem bavila a lidi to doporucovali. Unshapnul jsem t16 mapy za 40c, co jsem ale nevedel, ze mi zmizi sextant. Narollovat ty mapy tak jak radili guides stalo dalsich cca 40-50c (chisely, chaosy, par vaalu, sacrifice fragmenty)
    Takze po utrate cca 4ex jsem promrdal behem deviti runu dalsich 120c v mapach. Mozna jsem jen nemel stesti, ale investice se zatim rozhodne nevyplatila.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: pockej, do ceho jsi investoval nekolik exaltu?

Ja teda zadnej navod necetl nikdy, ale tohle je prvni liga, kdy nemam celkem problem s map poolem, protoze:
    - mapy dost padaji v dole, specialne ve mestech nekdy padne i 10 red na lokaci, vcetne T16
    - kdykoliv nemam mapy, tak muzu proste behat T10 za Zana 6c mod, pri aktualnich cenach se to fakticky vrati jakmile padne aspon jedna red mapa. Jen bacha na disciplinu u tech random modu, co dostanes, pred chvili jsem nechal 30% na Precinct exilech, nez jsem to vzdal... to byly moje expy za celej vikend :-(
    - uber elder guardiani maji samostatnou lokaci, takze T16 mapy pro ne se daji bez obav corruptnout na neco tezkeho --> vic map
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: můj tip by bylo omezit ofenzivní aury a jet blapshemy + enfeelbe a tamp chains. Za mě je tohle kombo MVP celý ligy :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: jsem špatnej ve vysvětlování věcí, ale tohle video to docela dobře pokrejvá :)

Path of Exile: Defensive Layers
    https://www.youtube.com/watch?v=NhAompSttsU
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Tak poucen nekolika "how to sustain T16 maps" jsem do toho investoval nekoli exaltu, probehl 9 map a mam z toho 4 zpet. To nezni jako moc sustain :(
    Ach jo...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: ta průchozí dvojcestná vpravo nahoře nad ním.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Zkuste nekdo pls poradit kudy se dostat k tomu abysal sraci, prolez sem to poctive po cele trase toho ucka a nic sem nenasel. Je mozny ze by cesta vedla s te lajny na pravo k tomu azuritu, kterou tam jedinou nemam probehlou? Prislo mi to daleka tak sem to ani nezkousel.
    https://steamuserimages-a.akamaihd.net/...3230654011551267/0694D6FB34FE384042950BD1C3E9869565CD1090/
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Jaký máš jetšě jiný obrany? Pod 5k ehp není vlastně hodně.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CHA1NDLER: no tak se drz u voziku, vylepsi mu radius, prijde mi divny ze s 4800 ehp te neco oneshotuje, i kdyz chapu ze pres miniony je hovno videt.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: na lvl 86 podle me nebude moc hluboko na to aby tam nejaky mody byly.

CHA1NDLER: jinak s AIckem v delve jsem mel tez problem, u totemu. V kombinaci s tmou to neni idealni. Nicmene na postup dal se staci drzet vozejku. V jake jsi hloubce? kolik mas hp?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: lepsi cwdt setup? utility lahve? vyhybani se ceste v dole, kde to vyslovene podporuje instanty? (crit multi, penetrate resist atd). A jinak cim hloubeji, tim lepe je drzet se voziku, a vetsinu potvor vymlatit u nej.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    jo gemama, sorry, cetl jsem golemama x_X
    kazdopadne postup je stejnej, jen mrkni na wiki jestli ma cenu chtit Q, kdyz ne tak vaal 20/0 a doufat v lvl up
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CHA1NDLER: všichni golemové dostávají za Q damaz a HP, takže imho vendornout gem s jedním prismem, a výsledný 1/20 gem levlovat do 20/20 a pak vaal a doufat. Minimálně teda u Golemu co ocekavas že budou dělat dmg se chceš časem dostat na 21/20. Ale u Golem to neni zas tak důležité myslim, tam je za lvl pár procent
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: nevim, koukni na poedb, nebo staci na poe.trade pohledat, jestli to nekdo prodava - pak to existuje :-)

jinak map truhly od 270 patra niz uz docela sypou :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam