• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: quadrilu se 3 aurama= se 3 statama :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: dneska si teda nestezuju, zacal jsem chodit mapy s perm deliriem, a 4 raw divine dropy za vecer :-) ty laciny omeny ze alch zaplni prefixy jsou na to dobry, protoze sufixy na mapach nechci, takze mam lehci mapy a muzu si dovolit to delirium maly aspon
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak cekam ze z nasetrim tak to uz nepotkam :-)

Zkusil sem rybarit na A3 s hunterou quadrilu podle navodu a Haste aura je fakt rero, stravil sem stim asi hodinu a videl sem Haste asi 6x, chtel sem Hasta auru s necim peknyn, bublinou nebo element resist aurou, Invulnerability Aura, Energy Shield Aura, Periodic Invulnerability Aura a podob ale vypada ze jen jedna uara je mozna :-/ ale zase je mozne tam mit i v A3 quadrilu se 3 aurama, jeto castejsi nez hastee aura, no a tohle vysledek meho rybareni, pro char na 32lvl docela bomba. Jo a je to nejlepsi fakt na A3 v jungle a ten camp, respawn je hned vedle, tzn staci vylezt z kempu kouknout a resetnout

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: btw kamos v gilde z te truhly na ctvrte zatoceni dal stack 10x div (na druhej pokus pak uz jen 10x chaos)
    Takze se to za ty 2m asi vyplati celkem... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja ho prave proto zalozil, cert vi jak dobre LE bude a kdy se k POE2 vratim, za me dobry, nejsem veteran nemuzu srovavat s POE1, ale bavim se to je pro me hlavni, musim rict ze ty upravy do kampane co prubezne provadeji trosku snizuji ten opruz opakovaneho pruchodu, hlavne ten A3
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Btw to LE asi taky prubnu dlouho jsem to nehral
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Obcas nechapu ten tvuj luck na drop :D mam teda jen 210k killu ale vseho vsudy jsem videl jen 3 raw divs.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: ja jsem v pohode treba, loot by chtel trochu poladit ale jinak je hra v klidu - a hraju ballisty, takze zadnou OP huntresku :) na 294k kills mi tech 400 ex / 15 div prijde malo, ale urcite to neni ze bych se vesel. Progres urcite mam, konecne mam 8 bodu v Ritualech, to se mi minulou sezonu ani nesnilo, vsechno jde jako po masle. Kdyby ve ctvrtek nezacinal LE tak uz zakladam dalsi char, takhle se mi to nechce rozjizdet na den dva.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    WHITEANGEL: si si sem prisiel asi robit len srandu ze :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    K3BAB: Huntressku prave ze nehraju zkus taky nehrat LS Huntressu na ptakovi a pochopis o cem mluvim...
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    WHITEANGEL:ja si napriklad pamatam ako vyzera rozbita hra a jedna taka dost nedavno vysla, stihla uz aj datadisk a teraz chysta 8 sezonu, na release v nej nefungovali dokonca ani resist staty :).
    Co ti konkretne chyba na level 90 huntresskach? Zaregistroval si tu to zoomovacie lietadlo co som poslal ako video? Tiez som ho poslal aj jednemu kamosovi, asi za 2 hodky to postavil zo svojej amazonky a o den neskor lieta viac ako vo videu. Ak su tvoje upgrady uz len bis itemy s perfect rollnutymi statmi ala mirror tier, tak uz je to potom skoro az nerealna zalezitost. Skoro to az znie, ze si niekde pri konci hry a zacinas sa nudit :P
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WHITEANGEL: progress jen za cenu obrovsky casovy investice. Pro lamu jako sem ja..
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    No boys musim konstatovat ze uz asi zacinam chapat proc Chris odesel.... "uz se na to hovno proste nemohl koukat" :D

Tuhle ligu jsem udelal 2x90+Huntressu jsem protahl kampani a takhle rozbitou hru jsem nevidel uz dlouho misto toho aby za ty 4 mesice neco udelali tak tu hru akorad jeste vic dojebali...

Kdyz pominu jakoukli sracku co vte hre je tak jakekoli ARPG hraju proto aby muj panacek mel nejakej progress a tohle tady fakt necitim.

Jak to vnimate vy ? :D
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: tak dalsi, uz 4 ex :-)

Rozjel nekdo Ritualku, nebo vsichni jedou Amazonu ? Jako slusna svaca 22lvl a ztratil sem cestou jen 11 honoru :-)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: lvl 33, 1ex xD
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    EVILMIND: presne nech to upravia a da sa to tak hrat, kludne by som prijal podmienku, ze tu moznost v tej hre musim otvorit po prejdeni kampane s 3 roznymi classami a hoci aj na kazdy herny mod zvlast (sc,hc,ssf). zrazu by v tom aj bolo to jonathanove :D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Uplne by stacilo otevrit waypointy ve vsech aktech, pak by sis to proskakal a sebral jen bonusy
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K3BAB: no myslim tim presne to co D4, to je tam jedina dobra vec. V POE by to samozrejme nefungovalo bez uprav, protoze zony neskalujou s tvym levelem, ale to uz necham na nich, at to v budoucnu vyresej. I treba jen ty zkratky pres dungy jako v LE by byly dobry.
    NESS
    NESS --- ---
    Kampan jedu potreti tentokrat si z toho uz delam prdel :-) to video se smazne za 2 dny prej

lvl16huntera vs ACT1 boss pod minutu a total face tank defakto se ani nesnazim uhejbat
    Watch PathOfExile_2025.04.14-19.47_1 | Streamable
    https://streamable.com/b5nopc

jinak ty dropy currency jsou fakt lepsi, 3ex do 16 lvl
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    EVILMIND: co konkretne znamena skipovat kampan? ked to znamena, ze ju aj tak musim prejst, ale proste len ju preletim, tak je to tazka blbost, ako je to v poe 1. ak to ale znemana moznost ju proste nehrat a ist rovno do map, ci pripadne nejaka adventura ako v diable, tak by to naopak vedelo hodne dobre fungovat... som zastanca toho aby hra mala viac a viac moznosti, vobec by to tomu neuskodilo, naopak. to iste ako dat tam moznost pre zoom zoom hracov ako aj tych co maju radsej take to ruthless.
    Tiez si kladiem otazku v 2025 preco hry nemaju tych x modov a moznosti za ten cas :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam