• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm chtěl jsem zkusit Ancestral Commander v CwS verzi, ale koukám je nerfnutej, trošku
    to asi i tak udělám, je to jen tři týdny liga a primárně chci otestovat hlavně jak moc půjde Ultimatum nabuffovat přes idoly... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Announcements - Everything you need to know for Legacy of Phrecia Event - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3908674
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    uplne nevim, jestli se budu ucastnit, ale jako pravda do brezna daleko, takze asi jo :-) navic odmena je truhla za levely 50 a 90, coz je easy

Start Date: 1PM January 29th PST (Jan 29, 2026 10:00 PM (GMT+1)
    End Date:1PM February 19th PST (Feb 19, 2026 10:00 PM (GMT+1)

alternativni ascendy a idoly - minule to byl jako dost shitstorm co si pamatuju, ale to jeste nebyl asynchronni trade, takze ziskat idoly tentokrat bude snad o hodne lehci...

Announcements - Play the Legacy of Phrecia Event on January 29th PST! - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3907351/page/1#p26552923
    PANVA
    PANVA --- ---
    0.4.1 zrejme nebude? temple co sem si od zacatku hyckal (bez exploitu a vsemoznych techu, vsechno ethical) sem zrusil, 1 den mi trvalo presunout architekta doprostred a po dvou dalsich dnech snazeni o stavbu na to dal seru

Za mirror co padl o vikendu sem koupil staffu, vsechno ostatni sem nasbiral jeste pred tou prisernou inflaci a temple manii a to stylem kdy sem behal abyss a ritual

Profile - Path of Exile 2 - poe.ninja
    https://poe.ninja/poe2/profile/PanvA-3212/character/PanvA_FotV

build zacal jako obyc orb of storms a spark, pak pridany crit, pote spirit a CoC Comet, docela prijemny progression ktery si rad zopakuju (za predpokladu ze CoC nezatlouknou jeste vic do zeme)

MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    hmm tak Atziri's Splendour se cení různě, a pokud vám padne % increased ES tak ji neprodejte za 100d jak já :O
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    PANVA: dik. lovit to nebudu a ani nemuzu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    We're past the halfway point in our current Path of Exile expansion cycle, so we'd like to let you know the timeline for what's happening next.
    In keeping with our four month development cycle, you can expect Path of Exile 3.28 to launch early March. As usual, there will be a content reveal livestream to display what we've been working on, and the date for this will be announced in the coming weeks.

cool, Last Epoch je 27.3. takze POE1 liga treba prvni tyden v breznu by bylo perfektni nacasovani :)
    PANVA
    PANVA --- ---
    IIRC pokemoni se tradovat nedaji
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    používáte někdo companiony? jsem z toho úplně vypadl, asi vím jak ulovit, netuším jestli se dá koupit na tradu.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NESS: Na controlleru okamzite jak to zamrzne mackam option, na kbm to bude asi esc a dokud se to nedoloaduje, tak proste cekam, jinak se stane to co rikas…
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: taky volba, sem dneska prestavel patfindera, abych dostal pri testovani 3 ik behem lagu, poe2 sem vypnul, to se neda, vcera cely den v pohode, dneska vezlu do map a jen vidim peak a smrt, zamrzne to a pak se to rozjede jako by to melo dohnat vseskery dej v lagu, coz zanamena se si kazda potvora v okruhu bouchne a ja vidim jen obrazovku se smrti. :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Ja se nehadam o tom ze Fracture orby potrebujes poukazoval jsem nato ze nabidka totalne prevysuje poptavku v Merc lize a ligach predtim se Fract Orb pohybuje 8-10 div po cca 7-10 dnech ligy. V Keepers neprelezl pres 2 celou ligu na to jsem poukazoval.

S Beastama je uplne stejna pisnicka rekl bych jeste horsi overall pac na Harb ti porad muze padnout Mirror shards.
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    juch :]
    3. temporal sandstorm, vše s visions of paradise, takže na 6. pokus :)

GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: no konecne hraju taky jiny hry, pac do pseudopokusu jsem investoval mozna 10+ hodin laborovani bez kloudnyho vysledku
    vitej v klubu, mistni spravce s tim ma taky problemy a kdyz to zacnes googlit, najdes takovejch chudaku hromady
    NESS
    NESS --- ---
    GURBON: co si vymyslel ? ja uz nekolik let nemam novej komp :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    NESS: deje se mi to uz dlouho ( paradoxne od doby, co jsem si koupil novej komp), muzes si tu vyfiltrovat moje nadavani a pseudopokusy to opravit
    NESS
    NESS --- ---
    lita nekomu taky latency v poe2 ? nektery dny to je oka ale obcas se stane ze mi to lita z 15ms do stovek az tisicovek, pak to je zase oka, kdyz si pustim novou sesnu a zmenim server tak jsem na nejaky cas oka. neni to ze bych mel trvale stovky, ale vylitne peak a zase to spadne v gafu to dela pilu s sirokejma zubama, uprime me to sere
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    WHITEANGEL:
    Harbingers ale nebyli mrtvy, protože ty fracture orby jsou potreba pro crafting end-game veci, kde ti fraktura nikdy nepadne.
    Stejne tak jsem tuhle ligu kupoval extremni mnozstvi beastu, protoze split je zakladni mechanika vyuziti recombinatoru.

Podle mě je PoE 1 v nejlepším stavu, co kdy bylo.

Nevim jestli to tady bylo, kazdopadne Mathil udelal naprosto presny video k tomu, PROČ A JAK hrat PoE a myslim si, že spousta lidí by si to měla pustit a zamyslet se.

Small Rant on State of the "Economy" and People Feeling Left Behind in Both PoE 1 and 2
    https://www.youtube.com/watch?v=AFNuKx8UAMc

(poe2 nerešim a nehraju, to neni vydana hra)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    HOUH: jo.

Jinak bossove muzou but celkem rippy s tim..
    HOUH
    HOUH --- ---
    MARSHUS: a v atlasu máš bosse na plno?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam