• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A ten aktualni gauntlet je dobra krutarna. Ten Ruin u bosku je husta vec :) Uz Masveil byla hodne neprijemna a musel jsem kvuli tomu resetovat zonu pri prvni pokusu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    o vikendu bezi tradicni akce, kdyz cokoliv koupite v shopu, dostanete truhlu

Announcements - Popular Microtransactions Sale & Free Mystery Box When You Spend Points - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3927483/page/1#p26619199
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Jestli jeste nekdo porad obcas pustite POE2, tak v templu jsem dneska zjistil, ze kdyz zabijete atziri, rerollnete medailonem access chamber, a teprve pak aktivujete ten panel na special roomy u architecta, tak muzete rovnou polozit access chamber znova.
    Realne je to jednodussi na Atziri kazdej run (kdyz RNJesus dovoli), nez tam za ni mit dalsi room a ten porad zamykat (uz jen proto, ze ty zkurveny zamky padaj jak se jim zachce).
    GURBON
    GURBON --- ---
    ... jsem se jeste dnes hecnul, dodelal vsechny uberbossy i blodlines bossy na prvni dobrou ( nedosly mi porty, ale tesne), ale ubermaven proste nedam, to je moc. Cas na nejakou uplne jinou hru.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Pěkně to máš postavený, hůlku máš fakt pěknou.
    GURBON
    GURBON --- ---
    ... hehe, cely simulacrum s jednou smrti, to jsem s timhle charem fakt necekal.
    GURBON
    GURBON --- ---

Tak jo, osobni achievment dosazen. Posledni lvl byl dosraben cca 100 canyon mapama s unstable breachema bez jediny smrti. Myslim ze uz to nikdy priste nebudu mit zapotrebi. Cestou jsem posbiral nejaky divny veci co ani nevim co za nima je, tak se na to pujdu podivat a konecne s tim tuhle ligu prastim.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHOBOT: Uvidíme, teď sedí u kormidla parta co řeší věci co nikdo nikdy neřešil a Oktavian dostal celkem mandát k tomu se vyřádit. Co jsem viděl ta interview s ním, tak mám pocit, že fouká svěží vítr.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    WHITEANGEL: je to jen pocit, ale imo takovýhle služby používá jen pár % playerbase a ggg to nikdy nebudou řešit. Imo na takovýhle služby stačí dedikovanej global channel, podobně jako je na spectre sharing
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Ja se capnuti nepriblizil a na dps to melo fakt velky efekt. Ale na ssf mam jen svuj gear a nemuzu si naklikat idealni rukavice a pefekt roll u amuletu atd..
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: za me je attackspeed spis nezadouci, resp. da se sehnat levneji odjinud a kdyz to s nim prezenes rozbijes celou tu fullisade
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Jo, chce to asi testovat. Ja jsem to neresil, resp koukal jsem jen na tooltip a ridil jsem se logikou, ale pob jsem neresil vubec.
    A co je lepsi jestli wed nebo treti ele flat, tezko rict. A suffixy asi optimalni crit, multi attack speed :) Ale nic takovyho jsem nevidel a to mi rukama proslo tisice hulek :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: btw dnes jsem delal nejaky pob pokusy a to ze mam celou dobu hulku bez spelldmg me nejen neochuzuje, ale od urcity hranice je to dokonce nevyhodny. To co mam ted jsem koupil za 15D a porovnani s 30D hulkou se spelldmg dopadlo ve prospech ty moji a ne o malo.
    Ale ucraftit 3ele + crit multi bude mozna jeste slozitejsi.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Na nektery veci porad GGG nema odpoved ale tak snad casem neco vymysli.

Co me teda bude urcite chybet dokud nebude nejaka nahrada je 5way carry gold boost a jine sluzby zamerene na specificky kontent treba bloodline Ascendancy carry.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: nejsi sam
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: reálně co TFT nabízelo co hráči chtějí, potřebují:
    - mirror craft, to je zrovna něco, co by se mělo řešit ingame, někdo tam navrhuje použít třeba vitrýny, dovedu si představit třeba že si to crafter koupí jako dekoraci do hideout, a lidi si můžou sami mirrorovat jeho equip (řeší všechny formy scamu)
    - bulk trade, existujou na to alternativy, a osobně díky async tradu jeho význam spíš klesá, pokud má člověk dost goldu tak může v bulku kupovat docela snadno, takhle jsem vždycky vyluxoval truhlu každého, kdo prodával inscribe ultimata tuhle ligu
    - carry na boss/challenge, myslím i bez nějakého vouch systému bude snadné spustit jako servise instantně jinde - tohle je jediné co jsem sám využíval, typicky na startu ligy vždycky kupuju Maven/Uber Elder voidstone kill - protože cena service je menší než cena klíčů, co bych musel nafarmit, a navic nikdy nemam build, co by to dal dostatečně rychle.

Všechno ostatní tam bylo spíš jako okrajová věc, jako lidi co kupujou/prodávají kompletní buildy na klíč, to jsem nikdy nepochopil třeba proč někdo dělá.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHOBOT: Jo diky, chvili sem to tedy nehral ale toto sem nevyuzil nikdy :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    omg, a abyste vedeli, tak ty 1234 mam natvrdo prepsany v layoutu klavesnice prave kvuli poe, protoze kombinace steam/proton/wine/poe blbe preklada 1234 buttons a ja po tech letech proste endokazu ty flasky premapovat jinam :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    LIQUIDFREAK: the forbidden trove, nejv2t3í discord server ke zprostředkování služeb, který ve hře nejsou nativne. Bulk buying/selling, power leveling, boss carrying atd.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Co je tft? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam