CHA1NDLER: eee, ve skutečnosti tam fakt není to, co v normálním POE. Teď, když to prvně konečně hraju, tak to konečně vidím jasně. Teoreticky tu jsou všechny mechaniky - ale jejich šance je taková, že je reálně nikdy nepotkáš, a až je potkáš, tak jsou jejich odměny brutálně říznuté. I včetně těch, co potkáváš prvně v kampani - já třeba Nika, co normálně máš na první mapě v A4, potkal až v lvl 75 někde, poprvé a naposled. Juna jsem ještě nepotkal furt. Cokoliv v atlasu, co něco dává, je tu nějaká cena, např. i jen šance na vyšší tier mapy znamená +15 procent dmg as extra. Stejně tak ascendy jsou brutálně ořezaný. Taky je tu MNOHEM méně expů, jak pro tebe tak pro gemy, to jsem třeba vůbec nevěděl a vysvětluje to, proč v historii ruthless tak málo lidí dalo 100. Nemluvě o tom, že nemáš movement skilly, což samo o sobě dělá z některých boss fightů problém.
Ani to s těma 6 portálama není pravda - bossove na ruthlessu si healnou 50 procent HP, pokud umřeš, a to i v kampani, takže je nemůžeš odpižlat.
Osobně mi to přijde mnohem víc jako něco, co mě nutí přemýšlet o tom, co budu dělat, a jakým způsobem bych se mohl posunout, a to mi přijde jak zábava tak challenge. Kdežto kdykoliv jsem v minulosti hrál HC tak jsem prostě jen hrál safe, protože nechceš umřít na disconnect klienta, takže jsem hrál tak abych neumřel ani AFK než dosáhnu vytyčeného cíle, challenge v tom nebyla žádná skoro - aspoň teda v mém pojetí, kde podstupuju nulový risk. Jsi ostatně sám psal, že hrajete v partě, kde není možné umřít, ne? ;)