• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jsem si natahnul svuj char z Phrecie do POB, a ono to mozna nebude tak hrozny nakonec (pro Ultimatum, bo Simulacrum jsem stejne nechodil me nebavi), mi to totiz nedoslo predtim, ze ja jsem nehral s Defiance, ale s Foulborn Xophem! A přesto to bylo úplně v pohodě.
    Builds - AltEvilBogShamana - Path of Exile 1 - poe.ninja
    https://poe.ninja/poe1/builds/phrecia2.0/character/evilmindcz-6356/AltEvilBogShamana

Takže jsem měl 48 bloodnotch, 10 unfaltering, 30 infused flesh, 12 vampyrism - coz byl total overkill samozrejme, ale ta liga byla moc kratka na rebuild a už jsem to nestihnul. A tyhle všechny procenta dělají sice různě pojmenovaný věci, ale sčítá se to.

Což znamená, že v 3.28 můžu i s průměrným bloodnotchem 25 (20-30) být úplne v pohodě recoup capnutý, protože pořád mám tohle všechno, plus navíc další možný laciný annoint +12 (circle of life). Takže jsem si jistý, že CwS se dá hrát skoro hned od red map, jediný rozdíl bude, že v úplně endgame minmax verzi prostě pořád bude nutné brát zdroje recoupu, normálně by stačilo nechat i jen jeden ten node.

A to ještě možná jsou nějaký recoup nody na clusterech, co by teď šly přesunou na fire damage, nekoukal jsem se zatím, navíc na jewelech je recoup jako prefix (což ale bude raketa jakmile lidem dojde, že by to šlo nastackovat tady).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako ten nerf CwS beru jako osobní výzvu ukázat, že to furt jde, takže... :-) Resp. asi hlavně proto, že RF je prostě děsně pohodovej start, než se ukáže, co bude nějaký dobrý. A RF jako takový je bufnutý, jeden z těch master nodu co ho ukradli z CwS tak ma 12% fire multi, plus ten lvl 1 support je zrovna něco, z čeho RF gem může masivně benefitovat (inc AoE třeba).

Je otázka spíš co farmit pak, počkám si na atlas tree (koukal jsem syndikati tam dostali fractured veil mode sanci, to je dobry a unikatni jen pro ne), a na seznam tech novejch supportu, co nahrazujou awakened gemy.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    NESS: před patch notes jsem chtěl jet rf into cws, ale...
    NESS
    NESS --- ---
    Co planujete za starter ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    youtube i reddit zatim 3.28 milujou, divny :) vetsinou tam chodim podivat se co by se mi melo nelibit, ale minul jsem to

PoE Streamers React To Mirage League Content Reveal
    https://www.youtube.com/watch?v=Fg6saiievBA
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ah, ted mi doslo tou narazkou na Gull, ze ty asi nemyslis ten novej base beltu, ale ten unikatni co? :) Jako muze bejt insance celkem no.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako nový base nejsou nikdy drahý, věřím to bude dostupné, ale jelikož nejspíš nebude ve stromě tak bude prostě dražší nacraftit ho nějak smysluplně. Každopádně je to děsně strong, vím jak často jsem hrál ty blight rukavice jen proto, že mít druhej annoint je prostě OP hrozně, a tady kvůli tomu nemusíš nosit žádnej lame uniq.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: v ukazce to vypadalo podezřele dobře, protože to byl nějaký high level char, je vidět jak mu tam lítá mana, pravděpodobně mana stacker se spoustou cast speed? Já myslím, že by to vypadalo o moc líp jako totemy... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Respetktive pokud teda ten belt bude mit nejakej normal drop rate ale nato jak je insane tak to mozna bude 1% drop chance.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Blunderbore a Gull bude tuhle ligu hodne premiove zbozi.
    NESS
    NESS --- ---
    Co ten Shock Nova of Procession ? Jako v ukazce to vypadalo pekne ale bude to hratelne ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Myslím celkově zatím jasný, že nejvíc bitvu o nerf tuhle ligu prohrávají - CwS, mamba, attack slamy, penance branda, golem elementalist, takze vlastně obvyklí podezřelí, co kralovali minulou ligu, fair... :-)

Naopak vyhrava libovolnej build, kterej bude nejvic benefitovat z extra low level supportu (mozna je to jen lvl 1?) navic - coz je zda se to, co bude delat ten novej corrupt na 20/20. Zatim neni jejich seznam takze tezko rict, ale nejspis poison treba?

Buff Guardian minionu mi prijde jako past, kdykoliv jsem hral v minulosti Domination Blow/Absolution tak jsem vzdycky ten char koncil nasranej. Vetsinou zapomenu do pristi ligy co to bylo a naletim znova, Absolution jsem hral asi 3 ligy po sobe :-), a jako Holy Strike vypada lakave, ale jestli to eliminuje ty problemy... Nevim. Urcite ne jako starter.

koukal jsem na svoje CwS chary, a je jasny, ze Gladiator dead (pokud se pool modu pro Ultimatum nezvetsil tak moc, ze bude mala sance dostat noblock a ruiny soucasne), ale u Guardiana je mozne, ze v endgame s nejakou vyssi investici to nemusi byt tak hrozny - nerf jewellu vyrovna vic recoupu ze vsech zdroju, akorat Defiance bude proste must have ted pro nejakou farmu bez rizika.. problem je, ze Defiance je proste 15-20div, tj. ted bude nejspis drazsi, a dokud ho nemas, nemuzes farmit Ultimatum v T16 ani simulacrum, nepujde tam proste vletet rovnou z kampane

ta zmena explozi je buff, ale nerf ignite po curse je velkej problem, nevim jestli je tam jinej zdroj toho, protoze i ignite na crit je pryc - pokud ne, mozna bude fungovat nejaky pre-historic pristup s unearth/detonate dead? DD nerfed taky ovsem
    je ale mozne, ze i jen castejsi aktivace hinekory vsechno tohle vyrovna, nedokazu odhadnout
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Ten insta Nerf te Widowhail ascendancy je funny :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Eldritch Altars Influenced by the Searing Exarch can now grant Orbs of Scouring, and Eldritch Altars Influenced by the Eater of Worlds can no longer grant Orbs of Scouring.

WTF? :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Taky jsem nato myslel Beasty hraju hodne.

btw tohle je hodne good : Elder Guardian, Shaper Guardian and Conqueror Maps always generate on Tier 16 Maps.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako ta formulace mozna znamena, jen ze to je volitelnej modifier, tj. cooked jsou jen ty buildy co jedou na 13 vln autoselect

kirac mise a vsechno kolem nich zruseno, by me zajimalo kde ted teda budou einhar memory beasty?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Njn tak Ultimatum bude asi cooked.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ultimatum
    Added a modifier to Ultimatums that prevents players being able to Block.

ok... tam cejtim nejakou osobni nenavist za tema zmenama :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: fuck, muj starter :-( jako ted ve Phrecii jsem to hral uplne bez nej par dni, takze dovedu presne posoudit jak moc velkej rozdil to je. Pokud tam nekde nepribyla jina forma recovery, tak to bude nepouzitelny, nebo mozna pouzitelny az kdyz budes mit amulet treba...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Patch Notes - Content Update 3.28.0 — Path of Exile: Mirage - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3913392
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam