LIQUIDFREAK: jo já ritualy přeskakuju úplně. Hrozně to zdržuje, setup na mageblood je děsně drahej, a nebaví mě to. Jelikož profit je každá mechanika, tak si to můžu dovolit, fakt nikdy v minulosti jsem nevydělával tak snadno, cokoliv co zkouším generuje tunu divine. Taky jsem zavrhnul simulacrum, to je strašně repetitivní, v podstatě to jdeš zadarmo (simulacrum klíč stojí stejně jako ten vraní klíč co na konci padne), a za tři runy jsem neviděl nic co by mělo cenu, plus to frut spawnuje jen map bosse a ne Kosis/Omni, takže mám pocit asi ani není moc šance na nějakej big drop. Naopak nově předělaná expedice je super, i když to asi zatím hraju blbě, plus je to taký nejvíc challenging content zatím.
A navíc aktuálně většinu equipu co nosím jsem buď dělal sám, nebo už pracuju na vlastním upgrade. ES je prostě super na tohle. Akorát Focus jsem koupil jako už finální upgrade za 150 div, bo neumím dělat ES gear když potřebuju desecrate suffix (a jinak tam +minion dát nejde).
Jsem si říkal tohle bude první liga, kdy budu i ve dvojce mít mageblood, a už jsem na něj i chvíli měl, ale nakonec asi začnu spíš šetřit na voices, s těma bych těch 25 tisic ES mohl pokořit... :-)
Builds - Bartimaeus - Path of Exile 2 - poe.ninjahttps://poe.ninja/poe2/builds/forbiddenrites/character/evilmindcz-6356/Bartimaeus