CHOBOT: reálně co TFT nabízelo co hráči chtějí, potřebují:
- mirror craft, to je zrovna něco, co by se mělo řešit ingame, někdo tam navrhuje použít třeba vitrýny, dovedu si představit třeba že si to crafter koupí jako dekoraci do hideout, a lidi si můžou sami mirrorovat jeho equip (řeší všechny formy scamu)
- bulk trade, existujou na to alternativy, a osobně díky async tradu jeho význam spíš klesá, pokud má člověk dost goldu tak může v bulku kupovat docela snadno, takhle jsem vždycky vyluxoval truhlu každého, kdo prodával inscribe ultimata tuhle ligu
- carry na boss/challenge, myslím i bez nějakého vouch systému bude snadné spustit jako servise instantně jinde - tohle je jediné co jsem sám využíval, typicky na startu ligy vždycky kupuju Maven/Uber Elder voidstone kill - protože cena service je menší než cena klíčů, co bych musel nafarmit, a navic nikdy nemam build, co by to dal dostatečně rychle.
Všechno ostatní tam bylo spíš jako okrajová věc, jako lidi co kupujou/prodávají kompletní buildy na klíč, to jsem nikdy nepochopil třeba proč někdo dělá.