• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    7 novych scarabu v nocnim patchi
    unity a wisp vypada OP

    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Ok, tomuhle rikam tanky :))

    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    CHOBOT: aha, tak flickeru křivdim, zapomněl jsem u CI buildu dat skillpoint do CI.

    Kdybych dostal korunu pokaždé, když se mi to stane, měl bych už dvě koruny, což sice neni moc, ale je to divný :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: na wardloop se chystám už několik lig, ale vždycky mě na závěr ligy nakone zaujme něco jinýho (čti jednoduššího).
    Včera jsem konečně dolevelil trickestera na flicker strike, hrozně se mi líbí ephemeral edge build, který je i docela tanky. Akorát mě zarazilo, že po investici 30d to nedá ani vyšší žlutou mapu s průměrnym juicem :)

    Docela zklamání po BAMA, který dávalo červený mapy na čtyřlinku. Mimochodem toho trickstera jsem levelil BAMA, a na celou kampaň stačily dva nody ve skilltree, reduced cd na bama a increased skill duration mastery wheel, a jinak čtyřlinky a 1c uniques. Někdy kolem aktu 8 to začalo škobrtat, ale stejně jsem to v klidu dojel, jen jsem párkrát chcípnul, pze jsem byl línej řešit byť i jen res cap. Je to vážně insane skill.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak wardloop je sranda - jsem hral loop build asi 10 lig dozadu, takze jsem tusil o co tak jde, ale nikdy jsem nehral nic ward. A rikal jsem si ted je super sance, kdyz je diky crafteni na hrbitove dostupnej BIS ward equip kazdymu. Jako musim rict, je to fakt zabava, jsem v nedeli cca 12 hodin stravil tim, ze jsem se snazil sveho startera swapnout do loopu, a pri sebemensi zmene equipu nebo stromu furt znova resil proc uz zase sakra kurva neloopuju... :-)

    Kazdopadne od toho predchoziho pokusu technologie fakt pokrocila, je na to skvelej web https://cwdt.info/faq/, a maji i discord s robotem, kteremu predhodite POB, a on vam rekne, co delate spatne! :-) A to velice konkretne, takze je snadne postupne zjistovat, v cem je problem, a po jednom to opravovat, a naucit se pritom spoustu veci o hre.
    Priklad odpovedi robota:
    - CWDT for Skin of the Loyal should be level 19
    - Loop is either half speed or fails, please use calculator to check https://returnx.github.io/cwdt/
    - Required Self damage to loop: 3580
    - Your Loop Self Damage: 3415
    - Incorrect Skeleton Duration, type help cdr
    - For 9% CDR, To Dust Total Reduced Skeleton Duration must be 74 + Window Of Opporutnity Notable OR 99 Without Window Of Opportunity Notable
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    seer vedel, ze potrebuju financovat svuj novej wardloop build :)

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: zkousel jsem tu nejdrazsi taktiku co ted je, a jako... myslim jsem mozna tak lehce v plusu, ale vyzaduje to sbirat a prodavat ruzny laciny shit karty/scaraby, takze s tim koncim. Ale beru za uspech, ze mi prvne v zivote padla Doctor karta (nikdy nehraju MF takze fakt premiera), a rovnou na to sepnul scarab, takze mi padnul celej stact! :-) Jen skoda, ze celej headhunter stoji asi 10 div jen, nejspis prave kvuli tomuhle.

    Ted zkousim variaci na to same, bo v podstate vsechny se lisi jen investici do scarabu, ne tolik stromem, ale bez back to basics a s deliriem - hazi to cca 40-50 cluster jewelu ilvl84 na mapu. Jako, not bad, ale bohuzel to samozrejme srazilo ceny tech drahejch i84 instantne jak to lidi zacali delat... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem po doexpeni na lvl 100 swapnul svuj expici strom do toho co ted frci - Back to Basics. Zatim jen tak opatrne testuju, a musim rict, je to hrozne osvobozujici, to jmeno nodu sedi, vubec nic neresis, v mape nejsou vubec zadne mechaniky, v idealni verzi (kterou hodlam testnout az dneska) to ani nezere scaraby takze neni treba je menit (krome jednoho). Navic tim jde farmit vlastne cokoliv, jen si prehodim scaraby, strom je furt stejnej.

    Takze jedina "udrzba" je v tom natocit si chaosama T17 mapu. Coz musim priznat mi zatim moc nejde, pravidelne podcenim nejakou hodnotu, co nevypada jako na prvni pohled nebezpecne, ale vypne mi build... :)

    Jen to teda chce lepsi itemfilter, jsem musel po mnoha ligach udelat jeden specialne jen pro to, protoze jinak to nejde odnosit. Hlavne mapy teda, klidne padne treba 30-40 obycejnych T16 map, bez ohledu na to, co zrovna farmim.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja jsem teda ze zrušení invitaček nadšenej. Vždycky to byl děsnej voser, a nikdy mi nepadly ty, co jsem zrovna potřeboval pro sebe. Tohle je tak snad první liga, kde běhám něco opakovaně i bez toho, abych tam dělal nějakou challenge...
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    WHITEANGEL: a co ti brani delat Uber set-farming ? Ty T17ky jsou easy, kdyz ti nevadi, ze muzes umrit. Muzes farmit Uber sety a prodavat. Navic meatsack strat je porad strasne dobrej, i kdyz to nejedes s BtB, a muzes k tomu mit i jiny ligovy mechaniky (typicky Jun+hrbitov).

    Ja chapu, ze si sad z toho, ze zrovna tvoje jedina strat, co jsi delal sla do kytek ale tak to je vyvoj. Pokud te krome farmeni invitacek vubec nic nebavi tak to nehraj, to je ztrata casu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: me treba tyhle veci zase tolik neserou. Jasne, na startu ligy jsem nedaval ze nemuzu mit Indigon jako vzdycky day 2, ale to byl proste risk (a nesouvisel s mechanikama ligy nutne). Ale jinak je mi celkem fuk co kolik stoji, at delas cokoliv mas nejaky spocitatelny prijem div/hour, takze v klidu nafarmis na cokoliv. Podstatny je, ze pres obcasne ulety a nutne fixy od GGG je porad tuna uzasnych strategii s kombinacema scarabu/allflames, a to jeste verim ze lidi prijdou na nejake dalsi. To vidim jeste minimalne na nekolik tydnu super zabavy, mozna i pote, co pomalu dodelam challenge... :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ORBIT: reknu ti presne co spouste hracu totalne otravi zivot mam mezi nima 2 kamarady co tuhle ligu uz nehrajou.

    Day 12 stal HH 15D , Nimis 20D a spoustu jinych veci stalo hubicku v uvozovkach.

    HH se treba pomalu vratil dolu ale Nimis stoji 90D, Tatovacky co stali 5div stojej 35 div

    A podle me to neni kvuli tomu ze by ty veci nebyli ale protoze ty co meli nafarmenou tu currency tema abusama tak to vsechno zkoupily a toje problem.

    Kazdou ligu je market manipulovanej par zaslibema lidma viz Empyryan a ta jeho banda nebo stremeri co maj armadu otroku kolem sebe co jim tradujou veci nebo je donatujou, ale to se da vtom mnozstvi uhrat jenze kdyz tech lidi je nekolik tisic co pofarmily nesmysl a retence ligy mas skoro 50% tak si nejsem jistej ze se to jeste muze narovnat.

    Ps : A zase se vratim ktomu co jsem rikal uz 20x kdyby udelali 3 ligy rocne a jeden poradnej revizni patch vsichni by byli daleko stastnejsi.

    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ORBIT: Jo asi mas overall pravdu me bohuzel jen sere to ze se predelavaji zajete concepty ktere jsou proverene casem a funkcni.

    Jedna z mojich nejoblibenejsich veci v PoE byla Invitation farming coz je bohuzel s prichodem T17 map a zmenou Uber Bossu mrtvy playstyle.

    Jsem asi zaujatej ale vlatne od nejakeho 4-5 dne jsem nekpuil jedinej upgrade na char spis tak zevluju a sedim na hromade divinu a utapim se v nostalgii minulych lig na ktere jsem bohuzel nadaval taky...

    Nejhorsi je ze jak byl ten mega nerf v Kalandre nebo Archnemesis ted nevim tak tehdy jsem nadaval taky ale pak me to prislo ok protoze to nerfovalo pandulaky a ne playstyle koncepty.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: GGG k tomu ale pristupuje, ze to nevadi. Neboji se testovat a vypustit zmeny do sveta.
    Kdyz se ukaze neco rozbite, opravi to, pokud to neni nic zavazneho, pocka to do dalsi sezony.

    Me se tahle zmena hodne libi a lepe se mi ted hraje obecne. A jestli uleti nejaka vec, ktera se exploituje na tradu je mi srdecne fuk :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHOBOT: To jsi spatne pochopil ja nenadaval na Necropolis ale kompletni rework endgamu kde evidetnen neotestovali dost veci kdyz day 4 frajer byl schopnej pres abuse novejch scarabu na karty framit 10 mirroru denne.

    To nemelo s Rakvema a craftem nic spolecneho.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dneska zase nejake inverview na twitchi, idealni podklad pod expeni/farmeni/kopani hrobu :-)

    Announcements - Josh Strife Hayes Interviews Jonathan Rogers - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3510865
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: jj, ja nemyslim uplne vymejsleni, aby z toho neco vylezlo, to se celkem da, ale samotny qol cely mechaniky je 0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT: jako dneska jsem treba mel uz vsechny taby plny, tak jsem dal jen takovou uplne easy taktiku, proste zadny nasobeni/kopie/radky/sloupce, proste jednoduchej recept na craftofexile, co to tam vypocitalo jsem pak vydelil dvema nebo pripadne proste dal kolik jsem mel (oni to prehani bo se snazi zapnit cely hrbitov), a mel jsem naklikany ES boty cca za 10 minut. V podstate si myslim ze si staci hlidat kolik mas rakvi na tier, a jakmile ti to hodi tak 800+ abys mel samy T1 tak proste neco random naklikas od oka, a budes vzdycky v pohode.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    WHITEANGEL: jakoze par postu niz si stezujes, ze ggg pustili do hry broken mechaniku, a ted si stezujes, ze jina mechanika stoji za hovno, protoze neni broken? :D

    Mimochodem k hovnu je, ale za me proto, ze to je neskutecna tragedie cokoliv delat. Trading, crafteni, skladovani, vsechno je naprosto strasny. Ted zkousim jeden vetsi item, potrebuju koupit jen par rakvi a umiram u toho celej vecer
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ne to se s Harvestem fakt neda porovnavat nejvetsi imba harvestu byla ze jsi mohl pretacet porad jeden item dokola tohle je hodne slabej odvarek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam