• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ty jo tenhle shotgun skill vypadá fakt zajímavě :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: 4.5k staci, kdyz vis co delas, a mas dmg, viz treba tady :) s tim ze on ma dmg asi poradnou, uplne na zacatku, kdy ma cas si to pripravit, mi prijde ze je prepne do faze oba soucasne, coz jako... wow. Je dobre videt tam chvile, kdy se dostane do problemu v levem hornim rohu, ze nepanikari, v klidu uhejba a znova zacne krouzit, utoci jen kdyz to ma smysl.

(3.6) Path of Exile - Divine Ire Trickster Uber Elder (Kinda) Deathless
    https://www.youtube.com/watch?v=smz0dnjqGzc
    EXI
    EXI --- ---
    Samotný HPčka obvykle nestačí, je třeba zkombinovat více obranejch mechanismů. Já třeba jedu phase acro ,flaska na phasing/dodge, sulphur flaska na regen, vaal grace, temporal chains curse. Říká se tomu "layered defenses".
    Mám 5.3k hp, což je taky málo, ale stačí mi to na T15 bossíky nebo i na masterminda. Na uber eldera to asi není, ale to je spíš tím, že ten fight nemám naučenej.

V mapách umírám jen na posmrtný efekty, detonate dead a lagy. Je třeba mít taky slušný dps, někdy je útok ta nejlepší obrana.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Hele dotaz. Abych měl nějaký pořádný HPčka a nešel k zemi na ránu od kdejakýho bosse, tak musím stackovat HP na všem. Jakože na KAŽDÝM KOUSKU equipu? Minulou ligu jsem měl skoro 6k, ale na sobě Kaomovo brnění. Teď ho mít nebudu, mám zatím 4,5k na levelu (asi) 85. Mě to přijde hrozně málo, páč mě dost často dělí kousíčky k tomu, abych políbil zem. A to jsem na t5 mapách..
    Zatím jsem equip vesměs nekupoval, takže se ptám včas! Rád bych tuhle sezónu pokořil uber eldera (konečně).

případně char
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: tak uprimne, na chestu bych to i dal... sice mam uz corrupt na amuletu, a treti cursu nemam do ceho dat, ale klidne obetuju rukavice a zacnu hledat nejaky s onhit :-)
    EXI
    EXI --- ---
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: jo tak z tohodle obrazku je patrny, ze to jde.. pouhych 3 ex :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: ja videl +curse u nekoho v multicraftu, tak predpokladam to jde? Jinak nevim jak to dokazal...

jinak search na 3 fractured
    Trade - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/trade/search/Synthesis/6QO9vbsG
    premejslim, jestli kdyz vezmu random 3 nejlacinejsi, a scournu je, jestli to bude vubec stacit aby vysledek byl zase 3 implicity? nejde mi o zisk, chci jen tu challenge
    EXI
    EXI --- ---
    kde je Engineering Eternity se svyma tutorialama, kdyz ho nejvic potrebujem? ;)
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: +curse jsem objevil na nejakym armoru u normalnich syndikatu. myslim zeodemknout craft na to nejde... ale pri unveilnuti ty catarina chesty jsem jackpot minul no :) jinak zkousim korruptovat amulety, uz dlouho, ale nikdy se mi +curse nepovedl. ale tuhle ligu to snad zlomim
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: super diky, dokonce tam nekdo v diskusi poradil co jsem hledal rano, jak hledat veci se trema modama - # Fractured Modifiers pseudo filter
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: tu +1 curse na chestu te to nauci na jednou, nebo ji musis unveilnout vickrat?

V Nexusu jsem nikdy nepotkal zbugovanej portal. Kdyz te boss zabije, portne te to (pokud nedas town) do toho mista, kde se otevira 6 portalu do jeho zony. Mimochodem v te je mozne uz pouzivat i portal svitky, sice delaji grafiku jako ma ten memory portal, ale portujou zase na ten memory device s boss zonou.
    EXI
    EXI --- ---
    EXI
    EXI --- ---
    je nejakej peknej tutorial na synth crafting? ja to nechtel moc studovat, ale prvnich par vterin z toho videjka me presvedcilo :]

mbextreme - lOl

jeste bych se rad zeptal, kdyz se mi dnes zjevil prvni boss v nexusu a portaly jsou tam zbugovany (obcas nejdou otevrit) - kdyz me ten boss zabije, muzu se tam portovat zpatky? asi cestou vubec portal nepouzit zejo a nechat si ho az na toho bosse?

btw. vcera jsem dal vubec prvniho masterminda.. na posledni portal. a mam armor, skoda ze bez +1 curse. lvl 19 soulrend na 5L (+ 22lvl bane, ale ten nebyl moc uzitecnej)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    opet slusnej vyber, navic s ceskym streamerem, co tam chancne headhuntera :)

Path of Exile 3.6: SYNTHESIS DAY # 10-11 Highlights mbXtreme ULTIMATUM, HH FOR DAYS
    https://www.youtube.com/watch?v=N0BqcIVCvLY
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    EVILMIND: no teď už to nezjistíme :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RADICETA: a byl to urcite 3-fractured, a ne jen dvojitej stat nejakej?

ORBIT: ani nevim jak je hledat na trade hlavne... ale jsou tam, treba jsem videl jewel se 3 statama za 3 ex
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    EVILMIND: jo pár mi jich padlo, ale syntezoval se 2 implicit
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: nope :) Ale nepřekvapouje me to. To bude na konci za tezky prachy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam