• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak ja si pod tim predstavuju cokoliv, co stackuje nikoliv HP nebo ES, ale manu, at uz za jakymkoliv ucelem. Protoze to je vesmes podobny specificky equip. Jasne, v pripade tveho cloveka na obrazku to neni starter, ale to jen proto, ze on ve skutecnosti chce stackovat ES, a manu stackuje jen proto, ze ji konvertuje na ES, proto je kazdy kus jeho equipu drahej. Kdezto ja ji mam jako dmg buffer. Ale schvalne se pujdu podivat hned na poe.ninju, jestli nekdo nahodou nedal dohromady nejaky hybrid tehle dvou pristupu, trocha jeho defensivy by se mi sikla... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak moje predpoved je, ze trans gemy nebudou mit zadnou cenu, nebo rozhodne zadnou ani se vzdalene blizici drahym alt quality gemum, spis neco tak do 5-10c. Protoze od skillu budou existovat max 2 varianty, a na tom lab device je jasne videt common volba "zmen trans konkretniho vlozeneho gemu", takze pokud neco bude popularni/dobry, tak to i tak bude laciny.
    Takze bych uplne neplanoval zbohatnuti na lab runnerovi... :-) Samozrejme tam jsou ty dobry volby jako exp pro postavu nebo experimental gemy, ale to bude urcite hodne rare (a kdyz ne, tak opet vysledek bude lacinej).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja teda jdu jen do dvou charmu, treti si necham na plosne otevirani truhel, bo QoL je vic nez power 8-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: Dead: D4 :-)

Kazdopadne ja jsem zatim rad, ze mana buildy nikdo nezminuje ani naznakem, doufam veci pro nas budou na startu jeste lacinejsi nez obvykle.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak osobne hlavne cekam jestli tam bude +1 curse :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako tohle nikde vyslovne nebylo, predpokladal bych se nabitka refreshne po kazdem encounteru? Protoze jestli to teda chapu spravne, tak to NPC sedi v mlze a musis ho najit.

Kazdopadne nemusis nutne brat cizi ascend, muzes proste vic buffnout svuj! :-) Tady na poedb jsou charmy co se zatim objevily nekde, a je z toho videt, ze kazdy ascend muze byt prefix nebo suffix, tudiz se da asi cekat, ze muze byt i oboji.

PoEDB, Path of Exile Wiki
    https://poedb.tw/us/Affliction_league#AfflictionItem
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: To jsem cetl, ale to ze to je navic jsem prehlednul. Tak to je hukot :D Navic tim jde brat ascend, ktery bys normlane nebral a doplnit to tema charmama. no jsem zvedavej jak snadno ty charmy pujdou ziskat a jestli budou jen od toho vendora, jak to pujde refreshovat, protoze ssf.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tim jsem si na milion procent jistej, jasne to ukazovali i rekli a je to doted napsany na webu, ani to neni v dnesnim FAQ protoze se na to ani nikdo nepta jak je to jasny... :-) Proste si v ramci ligove mechaniky muzes vybrat dalsi specialni ascend, s tim ze dva body dostanes hned jak ho vezmes, dalsi ziskas za questy pro to NPC, a posledni toho nejvetsiho bosse z mlhy co byl videt v traileru. A jeho zabiti se pocita za posledni dva body pro vsechny tri ascendy soucasne.

Choose which of the Azmeri Wanderers that you will complete quests for to unlock one of three new Ascendancy classes which you can have in addition to your regular Ascendancy class.

Zatim teda ty charmy, ktery jsou random kombinaci dvou oslabenych verzi neceho z normalniho ascendu, vypadaji jako long term nejlip, uz i jen proto, ze je muzes trikrat stacknout (a lidi netrpelive cekaji jestli tam zustane i +1 charge nebo +1 proj). Ty tinktury mi prijdou pouzitelny jen kdyz kolem toho specialne stavis (treba s tim heist paskem co ti sebere jeden slot flasky, bo tinktura neni flaska), a navic jen pro utoky co primo vychazeji ze zbrane, viz dnesni FAQ. Ten treti mi prijde dobrej jen pro expeni nebo mozna pro nejaky blood mana buildy v endgame. Ale lidi urcite prijdou na nejaky sileny OP interakce postupne.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A tim sses si 100% jisty? Jmenuje se to ascedancy a logicky bych to chápal, ze to nahrazuje. Jestli ne, tak je to OPAF
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to se obavam, ze jsi to nepochopil, tohle je cistej power creep, nic neobetujes, je to dalsi ascend nad ramec toho normalniho
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Akorat za to obetujes svuj normalni ascend..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to budou dobre OP buildy (da se stackovat 3x)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako i ted nebude spatnej, ale budes tam proste mit currency, spec basy a repliky v jednom. Takze muzes mit fakt smulu nebo stesti, osobne bych si tipnul, ze bude tim padem tezsi ziskat nejakej dobrej base, kdyz nejdou farmit cilene. Nastesti zadnej nechci... :) Kazdopadne predbezne jsem si tu udelal atlas strom kde pocitam i s heistem, jakoze farmit/prodavat, ne chodit.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Imho bude heist bud desny shit nebo desne super.
    Mam pocit ze bude spis curency farma jako svin, ale to se pozna az ve hre nez to patchnou ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    POE planner updated

PoE Planner - For Exiles, By Exiles
    https://poeplanner.com/atlas-tree
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    EVILMIND: děkuju za objasnění, tak já tu novou ligu teda zkusím:)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: nevim, to je v aRPG podle me k nicemu, D4 to ma a vetsinou to napise, ze jsem se zabil sam, v POE by to dopadlo presne stejne.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: jj mam na to podobnej nazor.

Jedine co conskemu klientu zavidim je to kdyz umres tak ti to napise co te zabilo mobka typ dmg a tusim ze unmitagated hit/degen co jsi dostal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam