• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FENRISinstagram
    rozbalit záhlaví
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Máte tip na nějaké skupiny na Instagramu na výměnu followerů (ideálně fitness)? Díky
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    zdravim, taky mam par dotazu (pardon jestli budu za blba:)

    1) kdyz je prispevek ve forme galerie kde jeden ze snimku je video, v nastaveni behem postovani prispevku zneaktivní (zšedne) moznost repostu i na FB - je to normalni? u galerie ciste jen s vice foty to na FB (fanpage) slo

    2) obecně na IG můžu video ze zveřejněného příspěvku (nebo právě ten snímek - video z příspěvku ve formě te galerie) postnout jako story ve kterém by se video přímo přehrávalo? nebo video ve story jde jen točit (a postovat) naživo?

    predem diky
    COURT
    COURT --- ---
    ahoj, nevíte zda jde na ig seřadit výběry stories aby šly ne od nejstaršího, ale od nejnovějšího? Asi to nejde, že? U nikoho jsem to neviděla, vždycky se to zobrazuje od nejstarších. A čím déle IG mám, tak tím větší pravěk se tam z těch původních fotek vždycky zobrazí :D
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Nejspíš jsem napsal nějakej trošku peprnej komentář, kterej instagram smazal. Vždycky, když se mi tohle stane, tak mi appka v telefonu jakoby zamrzne, nelze aktualizovat feed, vlízt do zpráv, celej profil je jakoby zablokovanej, ale ostatní ho přitom viděj. Pokaždý musim vlízt na instagram přes počítač a tam odkliknout nějakou otravnou hlášku ohledně toho smazanýho komentu. Teď mi zas něco smazali, chtěl jsem teda vlízt na počítač a odkliknout to, ale při přihlášení to po mě chce kód z ověřovací SMS. Ta mi ale vůbec nepřichází. Záložní kódy opsaný nemám. Jsem v prdeli? :)
    FRACEK
    FRACEK --- ---
    Z nějakého důvodu tohle nefunguje.

    Přestože je u toho acc stále vedená původní e-mailová adresa i telefon, tak ověřovací kope nechodí.

    Namísto toho jen error msg typu “incorrxt token”
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    FRACEK: Měl jsem vloni období, kdy jsem se s nějakým pošukem přetahoval....cca 4x o svůj IG účet, ale vždy jsem si ho obratem "vzal zpátky" přes svůj autorizační email a ptvrzení přes mobil ...
    FRACEK
    FRACEK --- ---
    Jednoznačně.

    Jakmile se dostaneme do fáze, kdy ho budu poučovat o tomhle, přizvu Tě k diskuzi.

    Teď ale potřebuju uklidit mlíko rozlité na podlaze, respektive dát si bacha, aby ten borec, kterej to mlíko rozlil, na situaci neprofitoval.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    FRACEK: at si ten nymand priste nastavi poradnou autorizaci
    FRACEK
    FRACEK --- ---
    Nějakej nýmand vydírá mýho kámoše o krypto za vrácení hacknutého IG. Je tady někdo ochotný pomoci, prosím?

    ***
    IG support to nezajímá, FB vůbec ne
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    VACA: Je trosku zvlastni od socialni site, ktera je etalonem konzumu, chtit neco jineho, nez aby byla konzumni. :)
    VACA
    VACA --- ---
    Mno tak ja trochu experimentuju s tou platformou instagramu. Ja krome nyxu na zadny socialni siti nikdy aktivni nebyl takze se celkove trochu rozkoukavam. Chtel jsem tam obcas davat nejaky svoje fotografie protoze je to takovy moje hobby. Nicmene asi se mi budete smat “a co jsi jako cekal”, ale prijde mi to vlastne hrozne konzumni medium. Clovek tam neco da, a za 20minut to upadne v zapomeni. Je to neskutecne masova sit s neuveritelne rychlym tempem..

    Ja sem k tomu pristoupil trochu po svem, takze kdyz me zaujme nejaka fotografie, v klidu si prohlidnu celou galerii vystavujiciho, a pripadne “po ceste” hodnotim co se mi libi.
    Co me trochu zaskocilo, ze nektery lidi vam to jakoby vracej, ale evidentne spis jen tak z nejaky “povinnosti zivota na socialni siti” nebo nevim, protoze kdyz pak vyskace od jednoho clovek 20lajku, ale je mezi nima rozestup jedna selunda, nekdy snad ani to ne, tak je avidentni ze si vlastne vase veci ani neprohlizi, nebo jen fakt zlomkem oka..
    co mi ale prijde usmevny, ze vam tam nekdo takhle nasype “na revanz” teh 15lajku a prida si vas do sledovanych, ale kdyz mu sledovani neoplatite, tak vas druhej den nebo den po te zase unbookne:D
    Me to zily netrha, kdyz me nekdo takhle bookne a zase unbookne, kdyz stejne evidentne ho ty veci ani moc nezajimaj vzhledem k tomu ze ztravi pul fteriny na obrazku..
    Jen mi to prijde smesny.
    Taky uplne nevim jaky od toho tihle lidi maji ocekavani.. Ja si sice problidnu jejich galerii (pokud tam nemaj 5000fotek) ohodnotim co se mi libi, ale to prece jeste neznamena ze bych je chtel zaroven i soedovat...
    Jo potkal jsem tam par zajimavejch lidi ktery k tomu asi pristupujou jinak, pripadne sme si vykenili par zajimavejch poznatku, nazoru, ale prijde mi to spis ojedinely..
    A tak vlastne trochu vaham jestli jsem podniknul spravnej krok, nekterejch fotografii so celkem povazuju, a tak nejak mi prijde ze jsem je, chudinky, tak trochu vysypal do kanalu:D

    No treba se s tim jeste naucim nejak pracovat, rozhodne jsem to ale nepovazoval za nastroj kam bych cpal stovky a tisice obrazku. Nejak mi prijde ze uz tak mame okolo sebe obrazoveho odpadu az dost..
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    AKISAN: kočka s pávem je luxusní
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Včera: insta vylet po Varech





    TSODA
    TSODA --- ---
    Safra, ono se to fakt nahrálo nabok? Mně se to tak napoprvé také ukazovalo, ale teď to mám normálně, i v origo souboru to mám normálně, tak to se omlouvám. :D

    O telegrafních sloupech jsem vyloženě nepřemýšlel, ale je to trochu podobné, stejně tak jako elektrické vedení.. ale do tohoto "projektu" chci dávat jen lampy, ono stačí že u pár fotek je spíš lampa druhotná, ale co už. :D Ale zajímavý tip :)

    Jinak tyhle urban soubory jdou udělat z lecčeho (a lidé to taky dělají) - poklopy kanálů, vchodové dveře, zastávky atd. .. Dost se mi líbí profil na IG "analogstops" :)

    ps.: omlouvám se, ale nemohu přijít na to, jak se odpovídá, Nyx používám spíše jako pozorovatel než diskutér :D
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    TSODA: Nepřemýšlel jsi i o telegrafních sloupech?
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    TSODA
    TSODA --- ---
    Ahoj, chtěl bych se podělit o svůj projekt, který sem začal v červnu 2019. Původní koncept byl zachytit co nejvíce unikátních lamp na území Prahy (do dnešního dne jich mám 142 :)). Nakonec jsem začal fotit lampy i v jiných městech i zemích, například v Číně.
    Platformou, kam dávám fotky je Instagram. Pokud by to někoho zajímalo, může nahlídnout zde: https://www.instagram.com/lights_of_prague/

    2MEK
    2MEK --- ---
    VACA: Ja to resil nedavno a nakonec jsem sel cestou nejmensiho odporu a koupil nejakou appku za 20 dolacu, pres kterou to slo :)
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: Nakonec jsem to musel obejit importovat video do documents5 na iphone. Z tyhle appky ho kopirovat do camera roll, a tam odsud to na insta uploadovat jde.
    Ale tu logiku fakt nechapu...
    VACA
    VACA --- ---
    Dokaze mi nekdo prosim poradit proc nelze uploadovat video z PC na instagram?
    Video ma 50s, a pise mi to ze nesplnuje pozadavek delky mezi 1s a 60s Video mam v rozliseni bud 720p kdy ma asi 35mb, nebo 1080p kdy ma asi 95mb
    Dekuji za tipy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam