Mno tak ja trochu experimentuju s tou platformou instagramu. Ja krome nyxu na zadny socialni siti nikdy aktivni nebyl takze se celkove trochu rozkoukavam. Chtel jsem tam obcas davat nejaky svoje fotografie protoze je to takovy moje hobby. Nicmene asi se mi budete smat “a co jsi jako cekal”, ale prijde mi to vlastne hrozne konzumni medium. Clovek tam neco da, a za 20minut to upadne v zapomeni. Je to neskutecne masova sit s neuveritelne rychlym tempem..
Ja sem k tomu pristoupil trochu po svem, takze kdyz me zaujme nejaka fotografie, v klidu si prohlidnu celou galerii vystavujiciho, a pripadne “po ceste” hodnotim co se mi libi.
Co me trochu zaskocilo, ze nektery lidi vam to jakoby vracej, ale evidentne spis jen tak z nejaky “povinnosti zivota na socialni siti” nebo nevim, protoze kdyz pak vyskace od jednoho clovek 20lajku, ale je mezi nima rozestup jedna selunda, nekdy snad ani to ne, tak je avidentni ze si vlastne vase veci ani neprohlizi, nebo jen fakt zlomkem oka..
co mi ale prijde usmevny, ze vam tam nekdo takhle nasype “na revanz” teh 15lajku a prida si vas do sledovanych, ale kdyz mu sledovani neoplatite, tak vas druhej den nebo den po te zase unbookne:D
Me to zily netrha, kdyz me nekdo takhle bookne a zase unbookne, kdyz stejne evidentne ho ty veci ani moc nezajimaj vzhledem k tomu ze ztravi pul fteriny na obrazku..
Jen mi to prijde smesny.
Taky uplne nevim jaky od toho tihle lidi maji ocekavani.. Ja si sice problidnu jejich galerii (pokud tam nemaj 5000fotek) ohodnotim co se mi libi, ale to prece jeste neznamena ze bych je chtel zaroven i soedovat...
Jo potkal jsem tam par zajimavejch lidi ktery k tomu asi pristupujou jinak, pripadne sme si vykenili par zajimavejch poznatku, nazoru, ale prijde mi to spis ojedinely..
A tak vlastne trochu vaham jestli jsem podniknul spravnej krok, nekterejch fotografii so celkem povazuju, a tak nejak mi prijde ze jsem je, chudinky, tak trochu vysypal do kanalu:D
No treba se s tim jeste naucim nejak pracovat, rozhodne jsem to ale nepovazoval za nastroj kam bych cpal stovky a tisice obrazku. Nejak mi prijde ze uz tak mame okolo sebe obrazoveho odpadu az dost..