• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FESTERPoliticka situace v USA z pohledu konzervativce....
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Ještě jsem nezažil, aby někdo zdrojoval FOX (to už by ČTK mohla rovnou zdrojovat Blesk, AHA a podobné literárně tvořivé plátky, které o žurnalistiku nezavadily ani cestou na ajnclíky), takže si vyšinuté bláboly nech na koledu...
    FESTER
    FESTER --- ---
    btw a nebyt fox tak ty tvy ap reuters a podobny pochybny instituce nesteknou a nikdo nic nevi....
    FESTER
    FESTER --- ---
    Philadelphia voter fraud: Is it possible that Barack Obama won 100 percent of so many precincts? - Slate Magazine
    http://www.slate.com/articles/news_and_politics/politics/2012/11/philadelphia_voter_fraud_is_it_possible_that_barack_obama_won_100_percent.html
    FESTER
    FESTER --- ---
    a muzes resit

Zero Votes for Romney, 'Dozens of Black' Voters Prompt Cries of Voter Fraud - ABC News
    http://abcnews.go.com/Politics/votes-romney-dozens-black-voters-prompt-cries-voter/story?id=17730238
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: proc zakomplexovany zmrdky?
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Já neřeším Obamu, řeším zakomplexovaný republikánský mrdky. To, že Obama prosazuje sociální stát (a evidentně to má u většiny voličů úspěch) se mě vůbec nedotýká a ani dotýkat nebude.
    A podezřelé volby budu brát na vědomí, až s tím vyleze AP, Reuters, nebo EBU. Klauni z Foxu brát vážně nebudu (nebo odkud to čerpáš svoje paranoidní bláboly).
    Offense intended.
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: nebo vazne veris ze ve lolbach nektere district dali OPbamovi 100 % hlasu a Romney nedostal ani jeden ? nezda se ti to trosku pritazene za vlasy ?
    nebo ucast na volbach 140% ?
    a jak Obamova masinerie je transparentni ? vytaceji se odpovedim jak muzou...
    co fuck union ma co kecat jak vladnout ?
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: panenko skakava , aby na to WH reagoval tak WH pozaduje 25000 podpisu . co jeste chces vice ?
    co mas proti republikanum a radsi me vysvetli proc ti nevadi Obama a demokrati kteri z USA delaji kurnik ? coz nevidis kolik prasaren uz Obama udelal nebo vazne jses tak zaujate slepy ?
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    50 států - jsem líný si dělat statistiku, ale pokud najdeš alespoň jeden, kde počet podpisů na petici převýší 2,5 % obyvatel, tak klidně uznám i to, že jde o vážné téma a ne jen o výstřelek několika zklamaných rasistických republikánských kokůtků...

A že u nás komunisti dostali nějaké hlasy ve volbách? Byli ve volebním procesu. Když vyhrají (a nebo někdo jiný, kdo mě bude svou politikou srát) tak prostě změním lokál. Když v demokratickém procesu rozhodne většina, nemá moc smysl se začít hádat že je to nefér a kdovíco.
    FESTER
    FESTER --- ---
    jinac , celkem me to nechava chladnym jestli chteji vstoupit nebo ne
    FESTER
    FESTER --- ---
    MICKK: yap, ted jsem to cetl,
    MICKK
    MICKK --- ---
    FESTER: jestli se stanou státem, osamostatní se nebo to zůstane v současném stavu. Nejvíc hlasů dostal stát. Tak vás bude třeba za pár let 51 (;
    FESTER
    FESTER --- ---
    MICKK: nesledoval jsem porto rico, o jake referendum tam slo ?
    MICKK
    MICKK --- ---
    FESTER: a co říkáš na výsledky referenda v porto ricu?
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: btw jak mluvis tak par debilu zase v cr zvolilo komunisty...
    FESTER
    FESTER --- ---
    FIONOR: tech statu je ted 50 ne jenom texas
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Ze skupinky nespokojených texasanů menší než 0,5 % se vláda neposere a bude se tím zabývat jen v té míře, aby dostála zákonu... V každé populaci je pár debilů a v tak velké zemi jako USA ty skupiny na okraji Gaussovy křivky mají prostě větší objem.
    FESTER
    FESTER --- ---
    MARSHUS: koukam ze petice aby impeach obamu je tez velmi popularni
    FESTER
    FESTER --- ---
    MARSHUS: rekni mi nejaky duvod proc vyplasenej extremista ???

americti buzerenti a nebo lrvicaci podle tebe nejsou extremisti ???
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    .. koukám ne každej Republikán je vypatlanej a extremista. to je potěšující.

Meanwhile, Republican governors who were meeting in Las Vegas, Nevada, said their party needed to learn lessons before the next presidential election in 2016.

Louisiana Governor Bobby Jindal said Republicans needed to accept "we got beat", and several Republicans said the party could lose again if it doesn't change its strategy.

Describing Mr Romney's analysis as "absolutely wrong", he told Politico: "We have got to stop dividing the American voters. We need to go after 100% of the votes, not 53%. We need to go after every single vote.

Former Mississippi Governor Haley Barbour said: "We need to have a brutal, brutally honest assessment of everything we did... and determine what we did that worked and what we did that didn't work."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam