• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINHudební festivaly (převážně elektronické a převážně v Evropě)
    FESTIVALOVÁ EVROPA
    rozbalit záhlaví
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    SQUEAKY: to tam jsou pro 20 tis. lidi jen dve stage?
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    DUKON: trancovy festival s celou jeho gycovou psychedelickou kulturou .. som tam bol asi tri krat mam slabost pre psytrance :) .. minuly rok tam bolo vraj 20 000 ludi .. zvykol tam chodit aj biosphere napr .. problem bol v tom ze v chilloute bol mizerny soundsystem a na maine to znelo strasne opotrebovane .. v kratkosti slovami kamarata drogovy supermarket uprostred europy .. v piatok boli na main floore stanky s mdma, lsd 2cb dmt ...
    DUKON
    DUKON --- ---
    kousek od Balatonu je tribal ozora fest
    http://ozorafestival.eu

byl nekdo? na last.fm pisou ze tam budou ORB

JIRTEK23
    JIRTEK23 --- ---
    CZAROTEK2012
    Liberec area
    Akce se kona u obce Černousy

ahoj, na kalbe me ukradli veci ze stanu kde jsem spal, prej po kalbe codily dve mlade holky (jesterky) a kradly veci. pokud mate nebo vam nekdo prodal neco z techto veci dejte vedet na tel.:722 495 139 dekuju

MP4 dotykoví CREATIVE ZEN Touch2 8GB
    fotoaparat Fujifilm FinePix S5100/S5500 digital z tastickou
    batoh OSPREY 32L dekuji
    WKR
    WKR --- ---
    Nemate nekdo zkusenost s Bestivalem? http://2012.bestival.net/line-up
    Rad bych ho vyzkousel. Letos to teda nevyjde, je to jen tyden po Outlook festivalu a v ten samy termin jako Dimensions. I kdyz ten teda dam jen kdyz se mi po Outlooku nepodari vcas odjet z Puly :)
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    YARIN: to asi ne :D ale takova dvacitka tam urcite bude si myslim
    YARIN
    YARIN --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: jo, limit byl sest a pul tisice!!! jak to bude ted netusim, nikde kapacitu nezverejnujou, ale snad z toho nebudou chtit udelat glastonbury..
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    YARIN: v londonu asi jo.. :) ale ten line up... o boze... i kdyz taky se trosku desim, ze se z toho stane masovka tam. kdyz to bylo nekde u toho bristolu, tak to bylo kapacitne nejak limitovany, ne? jakoze listek zahrnoval i ubytovani a tam nebyla velka kapacita
    YARIN
    YARIN --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: ja prave letos misto sonaru chci ten bloc, i kdyz se teda bojim, ze tam vykrvacim jeste vic nez v barne, huh
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    YARIN: bloc bych velmi rada, ale financne to uz neutahnu :/ jedu zas do Spanel v cervnu na pet dni..
    haha, no ja sice ridicak mam, ale aktivni ridic bohuzel nejsem
    YARIN
    YARIN --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: ja bych do auta sel, ale jsem dost zabijackej ridic, takze kniplu by se musel chytat nekdo jinej, haha
    YARIN
    YARIN --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: ja to zacnu resit az v cervnu (snad nebude pozde), to uz budu mit jasnejc, co se mnou v zari bude nebo nebude...
    YARIN
    YARIN --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: pojed (nebo spis polet) na Bloc do londnu, vypadaj vstricne zatim!
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    GULDUR: mne kdyz se na last.fm eventu ukazalo 54 recommended artists z tech 61, co tam maji uvedene.... bylo jasno :D
    YARIN
    YARIN --- ---
    GULDUR: to je v poradku, ja se zas nechytal u tech deadly actions :-D
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    YARIN: jinak flow uz jsem taky vyskrtla (presne, jak rikas, monstr)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: hustý..přes 200 projektů a vystupujících a já neznám ani jednoho, připadám si jako ignorant .-D
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    YARIN: ja tam vcera zkousela psat o nejakou akreditaci, tak uvidim. uz jsem koumala i nejaky bydleni,.. asi "nejhorsi" bude se tam dostat. nejlepsi je samozrejme auto... ale nevim, kolik lidi kolem by bylo ochotnych to dat
    YARIN
    YARIN --- ---
    ale nekdo vloni na nejakym z tech plazovejch chorvatskejch/anglickejch byl, dost by me zajimalo, jak resili dopravu treba...
    YARIN
    YARIN --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: mi povidej, rad bych to letos dal, ale zalezi to na x dalsich vecech, ktery zatim nedokazu ovlivnit, pac je jeste moc brzo:/

a co ten flow v helsinkach? loni jsem si rikal, ze to zkusim, ale ted mi to zase prijde jako moc monstr akce...
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    no, ja mam porad bezesny noci z Dimensions festivalu... chystate se tam nekdo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam