tak letos jsem dala jenom Off Sónar akce..
prvni byla Save the day (poradana u W hotelu na plazi): misto bomba, zvuk bomba, nejvic bavil asi Lawrence a Coblestone Jazz.. Theo Parrish hral 3 hodky, respektuju ho, ale az tak me to nedostalo.. vecer jsem pak dala Hessle Audio night v BeCool, asi nejlepsi akce, Pearson sound je GENIUS.. mimo jine jim tam hostoval four tet, kterej by se asi mel vybodnout na djing a delat jen live vystoupeni, neprijde mi, ze mu michani nejak jde...
dalsi den Innervision party v Poble espanyol (nejlepsi lokace!), zvuk funktion one, takze lahudka.. asi nejlepsi byl Todd Terje se svym disko/deep/whatever housem :) Ame vs. Dixon taky dobra nakladacka...
no a v sobotu Hotflush night, tam to rozbil Machinedrum, takova ta jeho klasika (od juke pres jungle k nejakym bass vecem), Scuba po nem prvni hodina super, druha pulka me az vydesila (zahral i tohle
http://www.youtube.com/watch?v=Pqo91M5y-iw ), po nem Jimmy Edgar v dj setu... moc me nebral, tak jsem sla...
a co se tyce ofiko Sonaru, tak jsem potkala par znamejch a nikdo nebyl teda ultra nadsen. vypada to, ze se nam uroven festaku nejak zmensuje, bohuzel :/ a osobne se nejak nedivim, kdyz jsem videla Fatboy Slima v line upu, tak mi vyskocil otaznik nad hlavou...