• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINHudební festivaly (převážně elektronické a převážně v Evropě)
    YARIN
    YARIN --- ---
    tak ale chorvatsko je trochu jinej pripad ne? tam jde, co se tyce vetsiny tech plazovejch festivalu, spis o invazi anglicanu do priznivejsiho podnebi, nez je prochcana britanie...
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    GULDUR: to je lepsi si tyhle veci ani nepripoustet .) to sem uz radsi pustila z hlavy..
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: to asi budou, ale aspoň tam nějaký maj...což u nás úplně neplatí..u nás je vrcholný elektro event Sensation White...bych blil!
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    to jo, no.. ale treba v Chorvatsku mi ty festaky letos prijdou pomerne na jedno brdo (lajnapem)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    JONY: souhlas a nejen Pobaltí, ale začíná nás válcovat i bejvalá Jugoslávie..
    YARIN
    YARIN --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: tak aspon nemusim resit, jestli jet nebo nejet na nowou muzyku :))
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    YARIN: jojo)) holandani jsou blazni
    YARIN
    YARIN --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: pockej pockej, to je v polovine srpna a vyprodalo se to behem deseti minut? WTF!
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    soude podle ty historie by ten festak mohl mit dobrej feeling.... anebo taky ne)) tam zas bude face control a naseru se hned u vchodu
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    YARIN: http://www.residentadvisor.net/event.aspx?466964 pritom ten lajnap je takovej... normalni. ale dekmantel ma prej mega fanouskovskou zakladnu v Amsteru, takze proto po tom vsichni tak sili
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    YARIN: no byla to jedna z hlavnich platforem pro silici hnuti industrialni hudby v ramci zapadniho Berlina a jeden z alternativ festů, co stál u pozdější slávy čtvrti Kreuzberg. Vim, že někdy v 90tkách to pak skončilo, a ti pořadatelé nějak vpluli snad do techno nebo house scény. Docela se divim, že ten fest zase existuje.
    YARIN
    YARIN --- ---
    GULDUR: celkove o atonalu, vim o nem prd...
    ELECTRIC_FLOWER: deset minut? to de ty koxo
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    YARIN: jako o Atonal 83?
    JONY
    JONY --- ---
    YARIN: už přejelo
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    YARIN: Jo, to mi taky rikal) chtela jsem je puvodne dat na dekmantelu v amsteru, ale to se tak trochu vyprodalo za deset minut :D
    YARIN
    YARIN --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: treba se jich dockame i na shotgunu, psal mi dan, ze finisujou s lajnapem a info bude brzy:)
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    YARIN: i ja.. tak uvidime) visim na jejich webu od ty doby, co oznamili VFTL...
    YARIN
    YARIN --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: tak testnu to vid, ale nejdriv o tom musim neco napsat.. objevil jsem to tenhle tejden teprve
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    YARIN: budes zkouset akreditaci?
    YARIN
    YARIN --- ---
    GULDUR: vis neco vic o tom festivalu...?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam