• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINHudební festivaly (převážně elektronické a převážně v Evropě)
    YARIN
    YARIN --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: to uz jsem ani nezjistoval, ale loni pak taky pridavali lupeny, jestli se nepletu
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    YARIN: :D neni to uz stejne ale vyprodany? jakoze u nich to je bez nadeje tak trochu...
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    YARIN: Prozatím to nechávám otevřený. Rád bych, ale uvidim, jak to bude s penězma. Taky bych se otáčel na ten závěr, přesný dny si teď nepamatuju. Případně přeju, ať se to vydaří.
    YARIN
    YARIN --- ---
    SHIELDAZZ: dik za info, ja zkusim couchsurf, snad to vyjde. nebo ten stan neni problem. hospoda s pivem me fakt netizi:) dam nejspis druhej "vikend" ctvrtek patek konkretne tadyhle s mistrem danii.dp

a jedes letos?
    YARIN
    YARIN --- ---
    ty sracove to prehodili na zacatek srpna, to si ze me normalne delaj prdel

Dekmantel Festival - August 1, 2 & 3, 2014 - Amsterdamse Bos
    http://www.dekmantelfestival.com/
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    YARIN: Jediná zásadnější věc z loňska, co mě napadá, je ubytování. Jje to malý město a hotely jsou drahý -> míst, kde bydlet za rozumný peníze, je málo a byly relativně dlouho dopředu rozebraný. Asi je tam možnost využít volný kapacity jakýsi studentský koleje, což mi loni nevyšlo. Skončil jsem pod stanem v kempu na břehu řeky, ale i to mělo něco do sebe - motorkářská centrála. Obecně jsem se po všech stránkách vracel spokojenej. Věci, co mě serou, tebe asi srát nebudou - třeba jakože najít přijatelnou hospodu se slušnym pivem byl trochu boj. Shrnuto podtrženo, vyplatí se jet. Je tam hezky, je tam hezká galerie a bude tam dobrej program.
    YARIN
    YARIN --- ---
    pro me to bude letos poprve, takze jakykoliv poznatky se hodej, az budes mit chvilku, sem s nima prosim
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    YARIN: Hezky to doladili. Ze začátku mě nechávali chladnym. Teď cejtim potřebu loňskou návštěvu zopakovat.
    BUKACEK
    BUKACEK --- ---
    ahoj..nejedete nekdo na time warp?
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    YARIN: vetsi problem nez cesta je snad to, ze to mam ve zkouskovym, ehm... a Sonar je taky zrovna terminove dost blbe, takze jeden festak bude v tomto obdobi stacit.
    Donau docela ok, ale presvedcena nejsem zatim..
    YARIN
    YARIN --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: let do madridu, oni odtamtud jezdi hromadne autem, mne uz vloni nabizeli i volny misto:)) jinak teda me zatim vic lineupem tahne ten donaufest
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    YARIN: bud v klidu, ani ja neznam nikoho :D nejakej spanelskej vyber, no...
    ad LEV... jojo, me tam taha kazdy rok... ale kdo se potahne tu dalku nekam na sever :/ ale Aoki Takamasa by bodnul! on teda i ten Vessel...
    YARIN
    YARIN --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: hah, nejakej error, uz to frci. no jo, Lev, tam me miguel a ufo tahaj uz tretim rokem:))
    YARIN
    YARIN --- ---
    to vimeo mi nejede, o co jde?

jinak teda myslim, ze mam v soucasny klubovy elektronice docela prehled, ale z tech novejch jmen, ktery budou na spanelskym muteku neznam ani jedno???!!!

MUTEK.ES Announces Second Batch of 2014 Artists! | MUTEK
    http://www.mutek.org/en/news/593-mutek-es-announces-second-batch-of-2014-artists
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    Mne se libi toto http://vimeo.com/84540498
    akorat ten termin a lokalita...
    YARIN
    YARIN --- ---
    DANII_DP: beru to jako ano:-p
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    ou :))
    YARIN
    YARIN --- ---
    karenn na donaufestivalu aaaaaaaaa. kdo jede se mnou?

10 years redefining arts — :: donaufestival ::
    http://www.donaufestival.at/festival-en/10-years-redefining-arts?set_language=en
    YARIN
    YARIN --- ---
    prvni tri si dam rad kdykoliv, ale do barny kvuli nim zatim teda nepoletim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam