• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINHudební festivaly (převážně elektronické a převážně v Evropě)
    FESTIVALOVÁ EVROPA
    rozbalit záhlaví
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    CMLKA: Takže chlapci od Bachatelzen už měli ofiko program jo? To se potom nedivim, že odčerpali dost návštěvníků ;)
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    CMLKA: lupeny jste sehnali v losovacce, nebo nejak jinak?
    taky o fusiu pristi rok uvazuju. byl jsem jen jednou, ale byl jsem pak uplne nadsenej...
    nejaky fotky nemas?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Tak letos Fusion a bylo to krasne, skvele, uzasne, snad mi to prislo jako nejlepsi z tech rocniku, co jsme byli (3), lidi mi prislo kupodivu snesitelne, akutni problem se zachodem jsem resila jen asi jednou, ze stage v lese se rozvinula regulerni stage s ofiko programem, ktera krasne odcerpala cast lidi, takze mi nepripadalo,ze je vsude tak prervano, lidi mi prisli nejak taky jeste vic mili nez kdy jidny, proste stoji za to!! Porad
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    ABAYO: věru pěkné :)
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    Btw neplanujete nekdo https://www.festivalforte.com/ ? Resim ubytovani a nemam solo-stan...
    YARIN
    YARIN --- ---
    ja si asi dam do skladacky predposledni polskej dilek v podobe monstr openeru a doufam, ze konecne uz mi vyjde i zarijovej uptodate...

chtel jsem strasne moc do portugalska na waking life, ale ty rakety za letenky a dopravu na misto by z toho udelaly akci cenove srovnatelnou s tritydennim vejletem pres ocean....
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    CMLKA: Jo fusion už nedávám a Nation sem byl 3x tak sme chtěli něco jinýho ;)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ROBOTON: Fusion...ale loni jsme byli na Nation of Gondwana a tam bych jela klidne znova, takovej prijemnej malej festak pro stary technaky :) my meli heslo lonskyho roku "technobaba", protoze s tolilka lidma 50+ jsem snad na festaku nikdy nebyla :) zaroven fakt malej, vsude misto, jedna stage u jezera, prijemny, blizko Berlina - vlastne velka cast tam byla jen z Berlina jakoby bez veci na vikendovej mejdan non stop :))
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Kam se letos chystáte? Zvažuju Ploetzlich am Meer nebo Feel festival...
    KYBL
    KYBL --- ---
    Vývrtka alert! Náš víceméně elektronický festival zcela v Evropě letos oslaví třetí narozeniny. Orientujeme se na kapely, které míchají styly a často taky elektroniku se živou hudbou (WWW, Mutanti hledaj východisko, Shtuby) a kromě top-shit muziky můžeme nabídnout krásnej areál s koupalištěm a všeobecně přátelskou a komorní atmošku. Tak doražte kdo můžete, případně budeme rádi za jakoukoliv formu sdílení. Díky moc a těšíme se :)

[ Vývrtka 2018 / festivalfestival / 29.6.2018 / CR - Ustecky kraj - Peruc u Loun ]

SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    YARIN: dik. uz som kupil early bird na Atonal :)
    YARIN
    YARIN --- ---
    SQUEAKY: ve svedsku nordberg me napada jako jedinej temnejsi, pripadne kodanskej strom jakozto mestska zalezitost trvajici celej tejden. nebo jeste jeden berlin - krake festival...
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    YARIN: jj
    YARIN
    YARIN --- ---
    SQUEAKY: cela evropa?
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    Unsound tento rok nedavam, ale chcel by som saturovat svoju potrebu hudobneho festivalu v lete. Viete mi poradit nejaky festival podobneho zemerania? Unsound/CTM? Heart of Noise tiez nestiham. Jedna alternativa je Berlin Atonal, ale mozno este je nejaky zaujimavy hudobny festival o ktorom neviem.
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    YARIN: taky, taky :)) známej fakt.
    YARIN
    YARIN --- ---
    TOOMUCH: hele ja si cekoval ty litevsky jmena a nejedno z nich dela zajimavejsi muziku nez edward imho, haha
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    YARIN: na Ravinu asi půjde hlavně o to místo, co? dvoudenní fest postavenej na Edwardovi :))
    YARIN
    YARIN --- ---
    plus na nastenku pridany litevskej ravine fest
    RavineFest
    https://www.ravinefest.lt/

a italskej fat fat fat pro hubenoury
    FAT FAT FAT Festival
    https://fatfatfatfestival.it/
    YARIN
    YARIN --- ---
    dalsi dobrej portugalskej zarez

Home | Waking Life | 17-20 August | Crato, Portugal