• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINHudební festivaly (převážně elektronické a převážně v Evropě)
    YARIN
    YARIN --- ---
    SKUTRJOHNY: jak je mozny, ze jsme se v to pidi arealu nepotkali? ja byl taky nadsenej z novy lesni stage, protoze pred peti nebo esti lety, kdy jsem byl na shotgunu naposled, koncil areal tema stanama s jidlem a barem. brezovej hajek top. chill mista s kobercema taky potesily. peder vytecnej, ale kvuli nemu jsem tam v podstate jel, takze naprosta spokojenost. kdo me ale rozsekal byl kirill astra v sobotu, takovyhle microhousy, minimal jazzy a akufenovsky krupance s prijemne nenucenym michanim jsem necekal a sedlo mi to uzasne. uz je to hodne dlouho, co jsem se u tance dve hodiny v kuse culil a byl nadsenej prakticky z kazdyho songu, jakkoliv jsem jich i dost neznal. no a koupacka v kristyne jako denni bonus je samozrejme v pripade letniho pocasi neskutecny plus. doufam ze znova mi vyjde tam zajet zase driv jak za pet let.
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    N_I: nevim, neprijde mi, ze by tech festivalu bylo zas tolik a nebo me spis jen miji jejich propagace. bydlim trochu z ruky a ani se nepohybuji v zadne komunite, kde se "o tom" mluvi. treba o tom Komiksu jsem nikdy neslysel.
    takze ano, mozna se pletu a muzu si za ten dojem sam:)

jako kousek louky mne to prave prislo pred temi lety, protoze to byl fakt jen kousek louky. ted to bylo zahryzle i do lesa a ta cast tam byla hezky naaranzovana i s okolni vegetaci. byl to takovy hodne utulny koutek a tvoril druhou cast arealu, ktery tam driv chybel.
    pruchozi stan s obcerstvenim, spousta vypiplaneho sezeni a venkovnich dekoraci.. proste mi to pripadalo efektne a prakticky pripravene.

po prichodu jsem si treba rikal, co je to tam za opusteny stanek na te velke louce.
    byla to ta Meadow stage a prisla mi na tak velky prostor dost mala, i kdyz pekne zarizena.
    nakonec se ale ukazalo, ze je to tak akorat a na tom mensim navrsi to tim pusobilo az magicky. takova opustena, cervene zarici pevnost, z ktere kazdou chvili stoupal kour.
    N_I
    N_I --- ---
    "vzdyt tech akci je tak malo."

festival je dle mě už sprostý slovo..

fakt to myslíš vážně? akcí je naopak tolik, že už v naší malé ČR nezbývají liidi, návštěvníci. Netuším jak letos, ale na SHTG jezdilo vždy okolo 700-1k ne? ...a to je nějaký limit, přes který s tímto line upem, rozpočtem a lokací nedosáhneš asi o moc výš. Kor když máš v Praze třeba Komiks 10 let.

Jinak letos jsem nebyl, ale fakt každý kousek té louky je něčím extra? Já si úplně extra vychytávek nikdy nevšiml a vše bylo víceméně jako všude jinde. Co přesně tím myslíš?

Pobavila jinak kámoška, která říkala že stejně hrál nejlíp Stanzim - aka objednáváš "hvězdy" a pak lokální nenápadnej týpek vyšvihne set akce...nedávno podobně mára Iob, který taky sázel snad líp jak všechny superstar před ním...
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    a jeste k navstevnosti.
    predpokladam, ze byla standardni, ale presto.. bylo pekne pocasi, procentualne dost zahranicnich navstevniku a stejne celkem bida. chapu Prazaky, ze jsou trochu rozmazleni a jak se maji presouvat dal nez par stanic MHD, tak na to kaslou, ale co ten zbytek? to se jako dnes uz nenajde dost Cechu, Polaku a Nemcu, kteri by jim to tam vic zaplnili? sakra, kde jsou vsichni? vzdyt tech akci je tak malo.
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    tak ja se letos vydal, snad po 15 letech, opet na Shotgun a doslova me uhranul ten areal :-D
    paradoxne to byl duvod, proc jsem tam pred lety prestal jezdit. tehdy mi ten travnaty placek prisel strasne nudny a tak jsem dal prednost jinym akcim v zajimavejsim prostredi.
    jde ale videt, ze uz to delaji dlouho a za ty roky se s tim do detailu pohrali. kazdy kousek toho prostoru mi daval smysl. vubec se mi z tama nechtelo odchazet. rikal jsem si, ze se jim to priste uz nemusi tak podarit a nechtel jsem o ten okamzik prijit :-)

hudebne jsem se bal, aby to nebylo moc trendy, ale dalsi prijemne prekvapeni. prakticky cela Meadow se nesla v pohodovem, v takovem klasickem stylu. zvlast sobotni house me potesil. vite, my mimo prazsti si ho zas tolik neuzijeme :-)
    vedle bavili hlavne Rhyw s Mannerfeltem.

snad jedine, co bych mohl vytknout, je absense slibovaneho ambientu u vody. ale chapu, rekreantska sezona se letos trochu protahla a tak si na to netroufli.
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    jak jako last ever? :o
    to me nejak minulo/nezaregistroval sem..(
    YARIN
    YARIN --- ---
    pridavam se s otazkou. nekdo na letosni last melt ever? shanim ke komu se idealne z prahy pridat do auta, nebo koho naopak vzit k sobe, nechce se mi jet solo.
    KILGORE
    KILGORE --- ---
    nekdo letos na melt? last dance :)
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    prodam 2 listky na pohodu, zn. levne..
    (letos uz pro me celkem uchazejici, tak asi radsi pojedu na vodu..)

piste do posty
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    nekdo letos na Sonar do Barcelony?
    DUKON
    DUKON --- ---
    tak QOTSA na Colors, hmmm
    to si asi po letech udelam denni vylet, hell yeah
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    DUKON: byl, a bylo bozi, doslova..))
    DUKON
    DUKON --- ---
    Jednota Neratov, 23.9.2023, Kostel Nanebevzetí Panny Marie, Neratov | Hudební server FMZine.cz
    https://www.fullmoonzine.cz/galerie/jednota-neratov-23-9-2023-kostel-nanebevzeti-panny-marie-neratov
    nebyl nekdo? mi to uniklo, ten kostel miluju, to mohlo byt dobre
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    Cauko,
    zhaname jeden listok na Autechre v ramci Unsound-u. tak keby ste vedeli o niekom kto by chcel jeden predat dajte prosim vediet.
    Dik moc.
    YARIN
    YARIN --- ---
    Někdo na první vikend atonalu letos?
    DUKON
    DUKON --- ---
    byl nekdo?
    DUKON
    DUKON --- ---
    kamoska byla tento vikend na Uprisingu a prekvapil me kvalitni line-up
    namatkou

Dizzee Rascal
    Barrington Levy
    Asian Dub Foundation
    DJ Vаdim
    Jeru the Damaja
    Camo & Krooked
    Ed Rush b2b Optical b2b Audio
    Bug ft. Flowdan

+ 10tky dalsich jmen, od kytarovek po techno https://www.uprising.sk/en/

a hlavne Zlate piesky.... tam jsem se parkrat koupal, takovy Machac x 10
    pres den voda vecer tany tany, dobre komboooooo
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    YARIN: hh, nn, jen proste nejspis nebude moct tak radsi chce zkusit poslat dal..
    YARIN
    YARIN --- ---
    _IOB_: chtels napsat BEJVALEJ kamos haha
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    YARIN: ja jo ale kamos ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam