• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMRAKWargame: European Escalation , AirLand Battle, Red Dragon
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LOFEEK42: a ty sis koupil EE?
    ad. origo - WoT je sice "gratis", ale ve finale do nej lidi cpou dost penez. Kdyz to srovnam s nejakejma 30 dolarama za ALB.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SOMRAK: nejdriv by to chtelo asi pockat na ALB, pak dat dohromady par lidi a muzem jezdit... imho spoustu lidi odradi nutnost mit origo verz.. no uvidime ja musim jeste odemykat, odemykat a odemykat :)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LOFEEK42: můžeme založit NYX clan ). přestal jsem hrát EE, protože jsem neměl partaky. a když hraješ 30 minut a najednou se na to spojenec vykasle, tak je to k uzoufani. WoT mě nějak přestalo bavit....
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SOMRAK: ja uz taky :D
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    hm, asi ALB stejne koupim. mam 25% slevu za EE.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LOFEEK42: ja o Airland jeste ani nic nenastudoval, tak dej vedet, jaky to je.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SOMRAK: poposkakuju v solo play dal a dal a je to vazne supr. EE asi kupovat nebudu ale poridim ale poridim si za par dni ten Airland battle, melo by to vyjit kazdym dnem
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    jo a jeste za NATO, mortars - dobry na pechotu i stunning.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    za WP je dobrej flanker Zhalo, za NATO Marder (ted nevim presny oznaceni). Daji se pouzit i rychlejsi tanky.
    arty: za WP Dana, za NATO nejaka ta francouzska "Auf [neco]"
    docela zajimavej stroj je Buratino, takova "brokovnice" na kratsi vzdalenost - napachat skody, stunnovat jednotky a pak tam vlitnout s tankama.
    mrkni na ofiko forum, je tam hodne dobrejch informaci.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    a pripadne nejakou artynku na support :)
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    fajne mam po druhy misi nejakych 28hvezd, potreboval bych odemknout nejaky flankovaci stroje, abych mohl pouzit blitzkrieg taktiku, tzn pechota a heavy tanky frontalnim utokem zatimco se jim snazim dostat do tylu nejakou rychlou svini co umi ublizit.. nejaky doporuceni??
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    PIKAPRD: já o ty vrtulníky vždycky přijdu )
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    SOMRAK: Muj styl: pěchota brání + nějaké ty AA, Tanky jdou masivník útokem vpřed, letectvo je kryje ze vzduchu a dělostřelectvo čistí nepříjemné pozice :)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LOFEEK42: chce to hodně spotovat (slovy WoT ), pěchota je hodně účinná v lese a hlavně domech. ja mam decky založený právě hodně na pechote, naopak moc nevyuzivam letectvo, arty, ani MLRS.
    Nejlepsi je držet nějakou linii tezkyma tankama, opravovat je a mezitím flankovat něčím rychlým, Třeba Marderama a ATGM jeepama.
    sakra, jdu si to zahrat. )
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SOMRAK: ja to mam obracene, ulital jsem na WoT a to hodne, a najednou zacinam objevovat krasu jinych her :)... no ted jsem dobojoval tutorial prvni misi a myslel jsem ze se do toho dostavam, pak bum druha mise na fronte a totalni kolaps :D.. asi si to vazne koupim, libi se mi ze u toho se vazne musi premyslet :)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LOFEEK42: bavilo me to hodne, ale nekdy od listopadu jsem si trochu ulitnul na World of Tanks, takze jsem dlouho nehral...Jak je to celkem HC hra pro uzsi okruh lidi, tak je obcas problem sehnat nekoho na serveru. Ale zase to neni plny polskejch deti jako tanky "zdarma".

az budes mit legal kopii, dej vedet a zahrajeme si.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    SOMRAK: tak to vyresil warez... jejich chyba :)... kazdopadne vypada to moc hezky a dost vymakane, asi zainvestuju i kvuli multiplayeru :)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    LOFEEK42: nevim. mam dojem, ze ani zadny demo neni... ale nejsem si jist.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    neexistuje neco jako trial?? vim ze 20$ neni tolik, ale abych to nestah a nebavilo me to se mi taky nelibi...
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    Mam to na steamu a je to samozřejmě o taktice, ne jako CoH je to celkové rozvržení letectva, vozidel a pěchoty. vřele doporučuji :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam