• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    SWIST
    SWIST --- ---
    JAHODOVE_PYRE: Díky, nevypadají špatně, ale polobotky zatím na každodenní nošení nesháním. Pokud se povede změna zaměstnání tak po nich sáhnu.
    Zatím užiju něco více sportovního.

    Ty kobra 4 se mi moc nelíbí, ale 7 jsou to co hledám - respektive jejich nižší variantu.

    Jinak vyjádření z armedu Swaty jsou jenom doprodej z větší objednávky pro PČR. Dodavatel již prý do Evropy nedováží. Jako náhradu mají http://www.armed.cz/boty-bennon-panther/d-98573/ a Lowa, která jsou však mimo cenovou hranici.
    S Bennony (nebo jak se to skloňuje?) nemáte zkušenosti?
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    LORD_WANG: nevím jak bych ti specificteji definoval uber skrpaly nebo dedkovskej strih - myslim ze ta slovni spojeni samy o sobe dost presne vystihuji muj pohled na strih bot. Zrejme se zivis necim jinym nez ja a tomu uzpusobujes i svoje odivani / obouvani - stejne jako ja. Me je mnou doporučená obuv bližší proto jsem se snazil doporucit něco v cenove hladine a vzhledu, který poptal tady kolega.
    Nemá cenu se dal stourat klackem v hovne a jestli seš se svým nakupem spokojenej, buď veleben a užívej si to ;).
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    LORD_WANG: jo, ty Igi bych si vzal spíš k obleku nebo poloformálnímu oblečení, k běžným kapsáčům nebo džínám spíš ty kobra ať už 4 nebo 7.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    JAHODOVE_PYRE: no ma-li byt cilem diskuzniho fora diskuze, tak sorry, ale oznaceni dedkovsky strih nebo uber skrpaly jaksi nepovazuji za konstruktivni prispevek (i kdyz na jeho vyjadreni jiste pravo mas). mozna, ze kdybys napsal, v cem konkretne se ti nelibi, mohl by s tim polemizovat nekdo dalsi. a mozna, ze je zavadejici fotka, ale ja ty boty mam a jsem moc rad, ze nevypadaji jako standardni šlupka rachitického nagelovaného "byznyszmrdečka", pokud mam take vyjadrit i ja svuj "svobodny nazor" ;)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    SHADDIE: a prabos Kobra 7 se mi libi, ale aky ne na EDC, spis na outdoor.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    LORD_WANG: jeste to trochu rozepisu: nevim, cemu rikate dedkovskej, ale k tomu, jak normalne chodim oblecen (velmi casto Helikon SFU apod.) se imho vzhled tech Kober 4 hodi vic, nez ty Igi CO. uznavam, ze je mi sympaticke, ze existuji funkcni boty, ktere se daji pouzit jako spolecenske, a mozna si je za tim ucelem poridim. ale plati, co jsem psal v predchozim prispevku: na EDC bych je nechtel nosit, a to prave kvuli vzhledu a i kvuli tomu, ze Kobry maji vyssi a mohutnejsi predek podrazky, takze je spicka lepe chranena a tolik se neokope a neposkrabe.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    LORD_WANG: ja vim ze je to o vkusu, nikomu necpu aby si boty kupoval, jen jsem svobodně vyjádřil názor, že Kobra 4 jsou über škrpály;)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    JAHODOVE_PYRE: jako sorry to je vec vkusu, me se prabos kobra libi a to, co jsi postoval ty, bych teda kazdy den nosit nechtel...mozna ke kvadru, ale na EDC teda rozhodne ne.

    vybral jsem si Prabos Kobra 4 mimo jine proto, jak vypadaji a jsem spokojen
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    JAHODOVE_PYRE: ty jo, na to že jsem nikdy do takových bot moc nebyl, ale tohle se mi fakt líbí, myslím to Igi CO

    Jinak u té kobry se mi líbí akorát ta Kobra 7, ta 4 je opravdu trochu dědkovská

    Vojenská obuv PRABOS KOBRA 7 / Pracovní obuv - Obuv Military /
    http://www.oopp.cz/vojenska-obuv-prabos-kobra-7-1126.html
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    SWIST: já nechci kritizovat prabos cobra za jejich funkčnost, ale střih boty je ultra dědkovskej,taky byta bota měla nějak vypadat.

    Igi&Co - Polobotky s membránou GORE-TEX černá - pánské oblečení online - ANSWEAR.cz
    http://answear.cz/339070-igi-co-polobotky-s-membranou-gore-tex.html
    SWIST
    SWIST --- ---
    Ok, díky. Už jsem poptal jestli můžou objednat moji velikost..
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    SWIST: tyhle mám, po roce nošení jsou pořád jako nový. pohodlný, pevný. fajn boty.
    NELLI
    NELLI --- ---
    SWIST: Original S.W.A.T. boty jsem měl cca před 12ti lety, sice to byl ten vysokej model, ale než mi je vzala povodeň 2002, tak to byly jedny z nejlepších bot, který jsem kdy měl.
    Lehký, pevný, neklouzaly, neteklo do nich, i po cca roce denního nošení vypadaly skoro jak nový. Pokud si pořád držej stejnou kvalitu, tý značky bych se nebál.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    LORD_WANG: dík za info. co jsem koukal, tak řada Kobra je dost široká, 4, 6, 7 a víc, s GTX a bez. Asi bych šel buď do 4 nebo 7 bez GTX.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam