LOOCAS: sakra, jeste ze ziju ve svete kde u sebe nemusim kazdej den tahat bouchacku s nahradnim zasobnikem :D
ale neber to jako nejaky popichovani, je to proste uz takovej zivotni styl a ja to respektuju... Jenomze ja casto rad vymetam hospody a jiny podobny zarizeni, casto pak jdu domu v opojeni apod.. no a tyhle dve veci dohromady proste nejdou, ani nemuzou... Jenomze me tenhle zivotni styl tak nejak vyhovuje vic nez ta zodpovednost a starostlivost s takovouhle veci za pasem...
Ale zaujalo me to "pacidlo" jak mas na klicich, prosimte kde se nechaj sehnat takovyhle veci? Jinak je peknej ten sig a prej je to vyborna pistole...
OTAKAR: jj nabijecka, ale zaroven to umi fungovat i jako 5v usb zdroj pro nabijeni ostatni elektroniky, ne?
mam v podstate to samy jen s jinym designem. taky jedu 18650, dokonce je to muj oblibenej zdroj, tyhle akku umej davat solidni proudy, kam se na to hrabe tuzkovka... me to jenom nejak zkreslovalo velikostne mi to prislo nejaky maly na tvojem obrazku...
OTAKAR: jinak teda klobouk dolu, obdivuju ze nosis to suseny maso jakoze pro strycka prihodu. To si vyzaduje obrovskou disciplinu, bo ja bych to zezral hned prvni den v praci :D